reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam Kochane :-)

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :-D:-D:-D

Wam i sobie też życzę obyśmy w przyszłym roku w innym wymiarze ten dzień obchodziły i już swoje dzieci w rączkach tuliły lub głaskały się po brzuszku jeżeli jeszcze będą w środku :tak::tak::tak:

Całuję Was mocno Kochane :***

reklama
Cześć Dziewczynki,

Kochana dziękuję za pamięć. jest troszke lepiej chociaż schudłam 2 kilo. Jutro mam usg więc zobacze wkońcu fasolke i mam nadzieję że okaże się że wszystko ok. A Ty jak tam Kochana?

Trzymam kciuki za usg...a waga sie nie przejmuj na poczatku to normalne...mi waga fiksuje od sameg poczatku nawet teraz, dzidzia swoje wyciagnie :-)

Ale tu puściutko

Witaj Slonce co tam slychac, ja jakos sie turlam, ostatnie 2 dni plackiem w lozku dzis wstalam bo dzien dziecka to musze gdzies to swoje dziecko zabrac badz cos zorganizowac choc:-)

Wszystkiego naj naj z okazji tego swieta dla Was dziewczynki ktore juz maja pociechy, badz nosza pod serduchem i dla tych co niedlugo beda nosic bo same tez sa dziecmi w koncu :-):-):-)

Hej laseczki ja powoli dochodze do siebie.. bardzo fajne wesele.. super jedzenie super orkiestra.. naprawde super.. jesli chodzi o mnie to skoku tempki dalej nie ma.. troszke sie martwie bo fajnie jak juz by było.. no ale zobaczymy

Cześć Dziewczynki,

Kochana dziękuję za pamięć. jest troszke lepiej chociaż schudłam 2 kilo. Jutro mam usg więc zobacze wkońcu fasolke i mam nadzieję że okaże się że wszystko ok. A Ty jak tam Kochana?
Ja w miare ok,chociaż mam gorsze dni ostatnio.Musze uważać co jem bo mnie dużo rzeczy zaczeło uczulać. Ja na początku też schudłam,potem przytyłam.A teraz to już tylko"przytyłam" :laugh2: Trzymam kciuki żeby było wszystko ok,napisz po usg co i jak

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za usg...a waga sie nie przejmuj na poczatku to normalne...mi waga fiksuje od sameg poczatku nawet teraz, dzidzia swoje wyciagnie :-)

Witaj Slonce co tam slychac, ja jakos sie turlam, ostatnie 2 dni plackiem w lozku dzis wstalam bo dzien dziecka to musze gdzies to swoje dziecko zabrac badz cos zorganizowac choc:-)

Wszystkiego naj naj z okazji tego swieta dla Was dziewczynki ktore juz maja pociechy, badz nosza pod serduchem i dla tych co niedlugo beda nosic bo same tez sa dziecmi w koncu :-):-):-)
Kroptusiu uważaj na siebie,jak potrzebujesz to duużo leż i nie denerwuj sie:tak:

Kroptusiu uważaj na siebie,jak potrzebujesz to duużo leż i nie denerwuj sie:tak:

Hmmm staram sie...dwa dni lezalam calkowicie plackiem...w domu jako tako, siostra zabrala mala na basen z okazji dnia dziecka wiec paznokcie obgryzam bo ja nie lubie jak Wika z kims chodzi martwie sie hehehe :-) typowa matka, potem ida do mc donalds bo ja nie jestem w stanie a juz wczoraj byl festyn i mala siedziala ze mna w domu mimo innych super atrakcji troszku bylo jej przykro ale powiedziala ze rozumie...:-)

Za to doznalam szoku dzis wstaje a mala przy kompie a mam zahaslowanego i nie haslem np kot czy pies ale litery od tak np awrt3479 tego typu i 2 dni temu nie mialam sil wiec jej dyktowalam "wika wpisz A...potem przyszla do mnie i co dalej a ja ze W itd" i kurna zapamietala CALE HASLO lacznie z cyferkami i sobie rano wlaczyla kompa sama...bylam w szoku :szok: heheh madralinska

Witam,
Ja dziewczynki trochę z innej beczki : otóż mam do Was pytanko czy nie wiecie może czy picie mięty w ciąży jest szkodliwe? (niestety żadna herbata mi nie idzie a mięta owszem, tylko zastanawiam się właśnie czy nie zaszkodzi mojej Fasolce).

Z góry dziekuję za odpowiedzi.

Kroptusiu głowa do góry i nie przejmuj się, weź się w garść i myśl o sobie i dzidziusiu :-)

Hmmm staram sie...dwa dni lezalam calkowicie plackiem...w domu jako tako, siostra zabrala mala na basen z okazji dnia dziecka wiec paznokcie obgryzam bo ja nie lubie jak Wika z kims chodzi martwie sie hehehe :-) typowa matka, potem ida do mc donalds bo ja nie jestem w stanie a juz wczoraj byl festyn i mala siedziala ze mna w domu mimo innych super atrakcji troszku bylo jej przykro ale powiedziala ze rozumie...:-)

Za to doznalam szoku dzis wstaje a mala przy kompie a mam zahaslowanego i nie haslem np kot czy pies ale litery od tak np awrt3479 tego typu i 2 dni temu nie mialam sil wiec jej dyktowalam "wika wpisz A...potem przyszla do mnie i co dalej a ja ze W itd" i kurna zapamietala CALE HASLO lacznie z cyferkami i sobie rano wlaczyla kompa sama...bylam w szoku :szok: heheh madralinska
Ja też pewnie bym sie martwiła,to tak pewnie jest.
Widzisz jaka ta twoja córcia :-)

HEJKA:-)
U mnie od wczoraj jest siostra:-)a dzisiaj wizyta i usg na 16:-)oby było dobrze:tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NASZYM POCIECHOM TYM KTÓRE SĄ JUŻ Z NAMI I TYM W BRZUSIACH:-)​

reklama
Witam,
Ja dziewczynki trochę z innej beczki : otóż mam do Was pytanko czy nie wiecie może czy picie mięty w ciąży jest szkodliwe? (niestety żadna herbata mi nie idzie a mięta owszem, tylko zastanawiam się właśnie czy nie zaszkodzi mojej Fasolce).

Z góry dziekuję za odpowiedzi.

Kroptusiu głowa do góry i nie przejmuj się, weź się w garść i myśl o sobie i dzidziusiu :-)

Chyba nie jest szczegolnie jak sie ma problemy z zoladkiem....ja mialam ochote tylko na zielona i popijalam mimo ze ona ma dzialanie tam odchudzajace czy cos...ale wydaje mi sie ze mieta jak najbardziej nie powinna ja nic nie slyszalam...

Co do mnie to spoko nie przejmuje sie i wzielam juz dawno w garsc, sciska mnie w gardle ze nigdzie nie moge zabrac malej na dzien dziecka i tyle choc bardzo bym chciala ale musze myslec o Kacperku tez :-)

Do góry