reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Na jednym z wykresow (bodajze zabki), ktore sa tu w niezbedniku staraczki sa ogolnie niskie temperatury(przykladowo 1dc-36.4) i jak byla w ciazy nie bylo wiecej niz 36.9. Chyba to duzo zalezy w jakim miejscu sie mierzy temoperature-ja w tym miesiacu po raz pierwszy w ustach i sa duzo nizsze niz wczesniej sporadycznie w pochwie.
A jak u Was, bardziej doswiadczonych, takie porownanie? Gdzie Wam wychodza wyzsze, a gdzie nizsze temperatury i czy mozna sobie je jakos przeliczac-czyli jesli w ustach .... to w pochwie....??? Bardzo jestem ciekawa
Agniesiak86-mi juz zaden krem nie pomoze. Z sentymentem patrze na zdjecia sprzed nawet 3 lat jaka bylam mloda. Teraz czy zrobie makijaz czy nie-niewielka roznica
No co Ty.. żaden krem i makijaż? Nie żartuj;-) Nie jest tak źle:-)
Ja mierzę w pochwie ale od 5-6 dni.. więc nawet nie od początku cyklu..
Ja mierzę w pochwie ale od 5-6 dni.. więc nawet nie od początku cyklu..
A kto go tam wie, pytam bo muszę coś kupić niedługo i nie wiem czy brać ten czy co innego
Kup ten i powiesz czy dobry jak wypróbujesz:-)
Nektarynka
jesli chodzi o tempki.. ja zazwyczaj zaczynam na 36,4 koncze na 36,9.. jesli chodzi czasem mam 36,15 raz mialam 36,00 i mierze w pochwie.. a jesli chodzi o usta to w kazdym miejscu w ustach jest inna.. takze trzeba mierzyc zawsze w tym samym miejscu i nie merdac jezykiem..Na jednym z wykresow (bodajze zabki), ktore sa tu w niezbedniku staraczki sa ogolnie niskie temperatury(przykladowo 1dc-36.4) i jak byla w ciazy nie bylo wiecej niz 36.9. Chyba to duzo zalezy w jakim miejscu sie mierzy temoperature-ja w tym miesiacu po raz pierwszy w ustach i sa duzo nizsze niz wczesniej sporadycznie w pochwie.
A jak u Was, bardziej doswiadczonych, takie porownanie? Gdzie Wam wychodza wyzsze, a gdzie nizsze temperatury i czy mozna sobie je jakos przeliczac-czyli jesli w ustach .... to w pochwie....??? Bardzo jestem ciekawa
Agniesiak86-mi juz zaden krem nie pomoze. Z sentymentem patrze na zdjecia sprzed nawet 3 lat jaka bylam mloda. Teraz czy zrobie makijaz czy nie-niewielka roznica
no to super... cieszem sie bardzoCześć dziewczynki.Ja już po wizycie u gina,wszystko dobrze:-)) Mój Kacperek waży 1350 gram i ma 28 cm :-)
P
patrysia*
Gość
Ach jak fajnie bo po obiadku ze synkiem szliśmy sobie spać i tak do 18:-)wypoczęta jestem a teraz synek robi kąpu kąpu a M jechał mi po krakersy:-)
witaj i jak pewnie super było co:-)hmm ja nie widze zdjęcia
bardzo się ciesze malutki rośnie rośnie:-)
Witajcie dziewczynki- wrócilam z urlopu. Zdjatko dodane- nogi nadal bola po potancowkach. . Doczytalam co naskrobalyscie- chyba fasolki zadnej nie ma, reszta owulkuje albo czeka na @. Ja mam niedlugo owulke, ale my to tak co dwa dni, wiec wkoncu cos sie powinno z tego ulepic
witaj i jak pewnie super było co:-)hmm ja nie widze zdjęcia
Cześć dziewczynki.Ja już po wizycie u gina,wszystko dobrze:-)) Mój Kacperek waży 1350 gram i ma 28 cm :-)
bardzo się ciesze malutki rośnie rośnie:-)
Wpadłam się przywitać i ja..
Cały dzień dzisiaj szlęczę nad kompem i pracą magisterską..Jest 19.30 a ja ledwo żyję a jeszcze chce popoprawiać jakieś tam drobiazgi..No nie wiem co to będzie.
Stwierdziłam narazie że czas wpaść na BB i zobaczyć co tu słychać ):-)
Cały dzień dzisiaj szlęczę nad kompem i pracą magisterską..Jest 19.30 a ja ledwo żyję a jeszcze chce popoprawiać jakieś tam drobiazgi..No nie wiem co to będzie.
Stwierdziłam narazie że czas wpaść na BB i zobaczyć co tu słychać ):-)
Agniesiak85
Cześć dziewczynki.Ja już po wizycie u gina,wszystko dobrze:-)) Mój Kacperek waży 1350 gram i ma 28 cm :-)
To cudowna wiadomośc Kochana
Black_Opal
Hej Dziewczyny!
Wróciłam od gina...
Zrobił mi usg i okazało się że jest pęcherzyk i to może być fasolka ale bardzo mały i jeszcze nie może stwierdzić na bank. Jutro mam zrobić betę i jak się okaże że jestem w ciąży to za dwa tygodnie będziemy znowu robić usg.
Jeżeli się okaże że to nie ciąża to mam brać cilest 2x dziennie przez 10 dni na wywołanie okresu.
Jest też pęcherzyk na jajniku i może się okazać że to ciąża pozamaciczna.
Na dzień dzisiejszy nic nie można orzec na 100%
Jutro idę na betę i zobaczymy.
Trzymajcie kciuki oby to była fasolka :-)
Wróciłam od gina...
Zrobił mi usg i okazało się że jest pęcherzyk i to może być fasolka ale bardzo mały i jeszcze nie może stwierdzić na bank. Jutro mam zrobić betę i jak się okaże że jestem w ciąży to za dwa tygodnie będziemy znowu robić usg.
Jeżeli się okaże że to nie ciąża to mam brać cilest 2x dziennie przez 10 dni na wywołanie okresu.
reklama
Agniesiak85
Hej Dziewczyny!
Wróciłam od gina...
kciuki zaciśniete Kochana
Podziel się: