Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziewczyny ratunku mam ochotę na coś dobrego a tylko światło w lodówce
TO biegusiem do sklepu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ratunku mam ochotę na coś dobrego a tylko światło w lodówce
TO biegusiem do sklepu
A ja właśnie zajadałam się lodemi mam ochote na jeszcze jednego
A co to za badania? A tak wogóle to ja też ostatnio miałam problemy z owulką ale z winy takiej jednej lekarki co mi kazała brać hormony bez wcześniejszego uprzedzenia, że powinnam je zacząć brać dopiero po owulacji. Tak czy siak rozregulowałam się na kilka miesięcy. Już jest w porządku ale to dlatego, że odstawiłam cholerstwo i zmieniłam lekarza. Może pomyślisz, że to głupie ale zaczęłam pić ziółka ks. Sroki i owulka pojawiła się już sama w tym miesiącu. Jak nie wierzysz to spytaj Nektarynki ona chyba też je pije. Zawsze możesz zaryzykować a na pewno ci nie zaszkodzą bo konsultowałam to z lekarzem.:-)
A ja właśnie zajadałam się lodemi mam ochote na jeszcze jednego
Ja muszę do sklepu dojechać bo u mnie na wsi nie ma sklepu:-)
Przeglądałam właśnie książeczki z przepisami i znalazłam paróweczki w cieście naleśnikowym. Chyba pojadę po te parówki i zrobię sobie. Pewnie zejdzie mi do późna ale nie mogę muszę coś opędzlować
Te badania to FSH i LH
Czytałam właśnie o tych ziołach... Może faktycznie spróbuję ;-)
A pewnie ochydne co, heheh kiedyś piłam takie ochydztwa na trądzik
Przeglądałam właśnie książeczki z przepisami i znalazłam paróweczki w cieście naleśnikowym. Chyba pojadę po te parówki i zrobię sobie. Pewnie zejdzie mi do późna ale nie mogę muszę coś opędzlować