reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

@ nie przyszła, na teście 1 krecha..

Przytulam mocno..

Kochana trzymam ogromne kciukaski, żeby Maleństwo tak szybko nie pchało się do Mamusi i poczekało spokojnie jeszcze troszkę:-) będzie dobrze:tak: proszę to przekazać Maluszkowi od e-cioci Sówki:-)

Powiem Wam, że ja dziś mam bardzo dobry humorek:-D od paru dni się wysypiam hehe, ale chodzę spać o 21:-D mi to nie przeszkadza Narzeczonkowi też nie, więc jest dobrze:-) jak sobie pomyslę, że za tydzień ślub to jestem mega happy:-)

Ślub..ah..:happy2: Pękne chwile:-D

Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!

Gratuluję!!!:tak::-)

czesc Kochane

przylazla.. dzisisiejszy dzien to juz nowy cykl..

Tulę kochana..

reklama
Oj no trudno, wziac sie w garsc, wykrwawic i do dziela- 3mam kciuki :)
Tulę kochana..
Nektarynko-przykro mi, moze nastepnym razem...?
przykro mi:-(teule mocko:tak:
kochane ja sie nie zamartwiam, ale dzikuje za wsparcie, cieszy mnie to ze w tym cyklu była owulka os x czasu moge rzec od ilus lat moze.. bo dopiero w tym cyklu czująm ja przez ziolka.. postaram sie namowic doktorka na monitoring.. zobaczymy moze to jest recepta na mnie.. nie użalam się nad sobą.. fakt przykro, ale podnosze głowe do góry ze nastepnym razem może sie uda..

Nektarynko...ja Ci zazdroszcze..Obym ja też juz lada moment wiedziała co i jak..
A Tobie zycze szybkiej i bezbolesnej @ :) I Zasafolskowania w nastepnym cyklu.

PM.. bezbolesna to ona taka nie jest ale da sie wytrzymac.. mam zapas ibupromów:)
w kazdym razie jest jeszcze nadzieja w Tobie.. moze faktycznie Ty jestes ta co na nia testy nie dzialaja.. w kazdym razie biegnij w poniedzialek do gina i pisz nam co on wymyslij..

kochane ja sie nie zamartwiam, ale dzikuje za wsparcie, cieszy mnie to ze w tym cyklu była owulka os x czasu moge rzec od ilus lat moze.. bo dopiero w tym cyklu czująm ja przez ziolka.. postaram sie namowic doktorka na monitoring.. zobaczymy moze to jest recepta na mnie.. nie użalam się nad sobą.. fakt przykro, ale podnosze głowe do góry ze nastepnym razem może sie uda..

Kochana a jakie Ty ziółka pijesz i na co one działają? Ja się tak własnie zastanawiam nad jakimiś..:tak:

ciesze się że masz takie nastawienie i racja najważniejsze że jest owulka a fasolka będzie w swoim czasie:tak:trzymam kciuki za następny cykl;-)

Cześć dziewczynki.Ja już po dentyście,uff na szczęście.Siedziałam prawie 1,5 godziny i wyszłam padnięta
Nektarynko przykro mi,że @ przylazła:wściekła/y:

Kochana a jakie Ty ziółka pijesz i na co one działają? Ja się tak własnie zastanawiam nad jakimiś..:tak:
o takie
NIEPŁODNOŚĆ- ZIOŁA KS.SROKI 160g+TEST CIĄŻOW (625719076) - Aukcje internetowe Allegro
Działanie: hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy, brak owulacji, brązowe plamienia na 2-4 dni przed wystąpieniem miesiączki, krótka faza poowulacyjna, brak śluzu przed owulacją.

ja mam wysoka prolaktyne wiec przy okazji na to i na brak owulacji przede wszystkim..

ciesze się że masz takie nastawienie i racja najważniejsze że jest owulka a fasolka będzie w swoim czasie:tak:trzymam kciuki za następny cykl;-)
dziekuje Kochana
Nektarynko przykro mi,że @ przylazła:wściekła/y:
jakos dobrze sobie radze z tym @..

WITAM:-)
A ja byłam ze synkiem na dłuuugim spacerku:-)

tulam mocko:tak:hmm a może @ nie ma bo ostatnio za mocne stresy są :confused:

gdzie tam do poniedziałku @ nie ma są mdłóści testować mi tu:tak:

MADŹKA GRATULACJEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

kochana chyba wolę poczekac do poniedziałku, czuje się bezpieczniej. jakoś nastawiam się tak że czekam na @. A jak jej nie będzie to testy:D:D testy i jeszcze raz testy heheh nie chce schizowac za wczasu

reklama
a tak poza tym dziewczynki, to nie wiem co jest, boli mnie brzuch... ale jakoś tak... dziwnie nie określe...... no i nie bolą mnie cycki, a zawsze na tydzien przed i do 5 dnia napierniczały jak szalone..... sama nie wiem... no ale do poniedziałku nic nie testuje. może @ przyjdzie....:dry:

Do góry