reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam dziewuszki wieczorkiem. Byłabym wcześniej ale znów na wejściu do domu po pracy czekała na mnie ściera i wiadro z wodą do mycia łazienki. Już nie mogę się doczekać jak już będę ją miała zrobioną na Tip Top i będzie czyściutko.

Nektarynko ja właśnie w tym cyklu zaczęłam pić te właśnie ziółka bo mam brak owulki i czekam na USG w poniedziałek czy owulka była. Wydaje mi się że tak bo tak w połowie cyklu bolał mnie prawy jajnik czyli ten w którym był największy pęcherzyk na ostatnim USG. Napisz mi proszę czy długo już je pijesz? Tak bardzo bym chciała, żeby owulka przyszła sama bez ingerencji leków.

Nektarynko ja właśnie w tym cyklu zaczęłam pić te właśnie ziółka bo mam brak owulki i czekam na USG w poniedziałek czy owulka była. Wydaje mi się że tak bo tak w połowie cyklu bolał mnie prawy jajnik czyli ten w którym był największy pęcherzyk na ostatnim USG. Napisz mi proszę czy długo już je pijesz? Tak bardzo bym chciała, żeby owulka przyszła sama bez ingerencji leków.

piłam je w tamtym cyklu od 9dc do prawie ostatniego.. tzn chyb a jakos do 25dc i czylam ból owulacyjny 13 i 14dc.. 13 byl bardzo odczuwalny a 14 to tak raz czy dwa razy zakuło.. wiec wiedziałam.. ale nie moge potwierdzic to monitoringiem.. daj znac co u Ciebie wyszlo na tym monitoringu nawet na PW.. z miłą checia poczytam i zacisne kciuki za sukces..

piłam je w tamtym cyklu od 9dc do prawie ostatniego.. tzn chyb a jakos do 25dc i czylam ból owulacyjny 13 i 14dc.. 13 byl bardzo odczuwalny a 14 to tak raz czy dwa razy zakuło.. wiec wiedziałam.. ale nie moge potwierdzic to monitoringiem.. daj znac co u Ciebie wyszlo na tym monitoringu nawet na PW.. z miłą checia poczytam i zacisne kciuki za sukces..

Ja też tak jak wcześniej pisałam odczówałam bóle i już nie mogę się doczekać wizyty poniedziałkowej. Ja trzymam kciuki za nas żeby nam się udało zafasolkować w przyszłym miesiącu.

A tak poza tym witam z ranka. Zaraz zmykam do pracki. Odezwę się po południu. Miłego dnia Wszystkim:-)

witam was kobitki z rana u mnie bez zmian ciagle brak @,a piersi od rana bola jak cholera,a do tego znow mi glowa peka:-(i jeszcze ta pogoda

Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!

Gratuluję! Wysyp trwa! Trzeba się wziąść w garść i dalej go kontynułować. :-D

witam was kobitki z rana u mnie bez zmian ciagle brak @,a piersi od rana bola jak cholera,a do tego znow mi glowa peka:-(i jeszcze ta pogoda

Oj biedaku Ty. Współczuję. Wiem co przeżywasz bo też tak miałam. Zbadaj hormony. Może z nimi coś nie teges.

OLU!!!! Nie powiem Ci Rybko co bierze mój M na poprawę żołnierzyków. Ale jak tylko sprawdzę jak to się nazywa to dam znać.

Miłego dnia! Ja niestety do pracy się szykuję. :-(

reklama
DZIEŃ DOBRY :-)
A ja dzisiaj jade z M do Auchanu na małe zakupki:-)

Ale Ci dobrze... ;-):-D
Ja czekam na mojego M, będzie po południu. Tylko jajnik już mnie nie kłuje i tak mi się wydaje, że owólka była w nocy (napewno po 1 bo do 1 mnie kuło).
Śluzik jest super płodny:tak: No nic i tak jak przyjedzie to będziemy fikac:-D

Do góry