reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No to teraz mogę zjeść spokojnie śnaidanko. Zapraszam na naleśniki z serem i ze śmietaną na ciepło:-)

reklama
Dobra Żabki zmykam na chwilkę. Pracuję dziś od 15 więc muszę zrobić obiadek dla M i troszkę dom ogarnąć. Wpadnę później. Miłej pracki życzę

DZIEŃ DOBRY:-)
A ja nie jestem wyspana bo z M szłam spać o 23.30 gdzie juz o 1 się obudziłam bo Dominis chciał sie bawic i tak do 2.30 gdzie jeszcze o tej 2 tak mnie mdliło że myślałąm że spotkanie z klozetem zalicze ale tak sobie leżałąm że przeszło co jestem zmeczona bo juz o 8.30 pobudka co za dużo to nie pospałąm:wściekła/y:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)

ach nie wiem juz co myslec moze jutro rano powtorze test wtedy juz bedzie wiarygodny w 100%,bo to bedzie 4 dzien spoznienia

hmm moze jednak to jest fasolinka;-)
tak samo u PRZYSZŁEJ MAMUSI:tak:

czesc kochane z tego co wyczytalam to mamy dziewczynki oczekujace no ale ja jestem za innymi kobitkami ktore twierdza ze to fasolki bo to musi byc fasolka tylko jeszcze delikatnie was traktuje zeby moc pozniej dac wam popalic:-Dpozdrawiam i milego dzionka zycze:-)

reklama
Cześć dziewczynki. Jem śniadanko i przyszłam poczytać co popisałyście :-) Tymi naleśnikami to narobiłaś mi Kroczek_k ochoty :-p Ja robie na obiad zupke,mix fasolek dla mnie i mojej fasoleczki :-D i chyba zrobie racuchy:rolleyes:

Do góry