reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
No to teraz mogę zjeść spokojnie śnaidanko. Zapraszam na naleśniki z serem i ze śmietaną na ciepło:-)
Kochana nie ma sprawy:-) ale mi smaka narobiłaś na szczęście zaraz też idę jeść, ale niestety w pracy nie mam jak się popisać
No to teraz mogę zjeść spokojnie śnaidanko. Zapraszam na naleśniki z serem i ze śmietaną na ciepło:-)
Czekaj... juz pędze ))))))))
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
A ja nie jestem wyspana bo z M szłam spać o 23.30 gdzie juz o 1 się obudziłam bo Dominis chciał sie bawic i tak do 2.30 gdzie jeszcze o tej 2 tak mnie mdliło że myślałąm że spotkanie z klozetem zalicze ale tak sobie leżałąm że przeszło co jestem zmeczona bo juz o 8.30 pobudka co za dużo to nie pospałąm
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)
hmm moze jednak to jest fasolinka;-)
tak samo u PRZYSZŁEJ MAMUSI
A ja nie jestem wyspana bo z M szłam spać o 23.30 gdzie juz o 1 się obudziłam bo Dominis chciał sie bawic i tak do 2.30 gdzie jeszcze o tej 2 tak mnie mdliło że myślałąm że spotkanie z klozetem zalicze ale tak sobie leżałąm że przeszło co jestem zmeczona bo juz o 8.30 pobudka co za dużo to nie pospałąm
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)
ach nie wiem juz co myslec moze jutro rano powtorze test wtedy juz bedzie wiarygodny w 100%,bo to bedzie 4 dzien spoznienia
hmm moze jednak to jest fasolinka;-)
tak samo u PRZYSZŁEJ MAMUSI
A
Asiowo
Gość
Justys... zrób test, bedziesz miała pewnośćJa ciagle trzymam kciuki za Ciebie!
Justys84
Fanka BB :)
dzieki AsiuJustys... zrób test, bedziesz miała pewnośćJa ciagle trzymam kciuki za Ciebie!
morena1062
Aktywna w BB
czesc kochane z tego co wyczytalam to mamy dziewczynki oczekujace no ale ja jestem za innymi kobitkami ktore twierdza ze to fasolki bo to musi byc fasolka tylko jeszcze delikatnie was traktuje zeby moc pozniej dac wam popalicpozdrawiam i milego dzionka zycze:-)
reklama
Podziel się: