reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Pokazuje mi się napis że adres który chce skopiować jest niepweły ale ja kopiuję dokładnie to co jest napisane więc już sama nie wiem. Jak wy wstawiałyście te sówaczki z Lilypie?

reklama
Pokazuje mi się napis że adres który chce skopiować jest niepweły ale ja kopiuję dokładnie to co jest napisane więc już sama nie wiem. Jak wy wstawiałyście te sówaczki z Lilypie?

Kochana ja właśnie spróbowałam taki suwaczek zrobić i wkleiłam to co mi się tam pokazało i się udało..czemu u Ciebie się nie da???

Niunia ratuj bo widzę że jesteś aktywna. Nie mogę skopiować tego adresu do suwaczka bo wyświetla się że jest czegoś brak w adresie a kopiuję dokładnie to co jest napisane

Kochana ja właśnie spróbowałam taki suwaczek zrobić i wkleiłam to co mi się tam pokazało i się udało..czemu u Ciebie się nie da???

No właśnie nie wiem bo wszystko jest tak jak należy.
Weszłam w edytuj sygnatury. Skopiowałam adres z tej linijki co trzeba ze strony Lilypin i wkleiłam tam gdzie trzeba na BB.Mamo sówko napisz mi co robiłaś krok po kroku

No właśnie nie wiem bo wszystko jest tak jak należy.
Weszłam w edytuj sygnatury. Skopiowałam adres z tej linijki co trzeba ze strony Lilypin i wkleiłam tam gdzie trzeba na BB.Mamo sówko napisz mi co robiłaś krok po kroku

Weszłam na lilypie.com, potem wybrałam jaki chcę suwaczek...potem wygenerował mi się kod, który się pod tym utworzył PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode...potem weszłam na ustawienia w BB na edytuj sygnaturę i wkleiłam i dałam zapisz i działało...tylko musisz sprawdzić czy nie masz za dużo tych linków, bo wtedy też nie działa...

kroczek_k a na pewno przeklejasz dobry kod?

powinnaś przekleić ten który jest pod: PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode

Weszłam na lilypie.com, potem wybrałam jaki chcę suwaczek...potem wygenerował mi się kod, który się pod tym utworzył PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode...potem weszłam na ustawienia w BB na edytuj sygnaturę i wkleiłam i dałam zapisz i działało...tylko musisz sprawdzić czy nie masz za dużo tych linków, bo wtedy też nie działa...

Yyyy no właśnie :):-)

reklama
Do góry