reklama
Kroptusiu, nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze.
Straszne rursko z tej Twojej szefowej!
Pewnie niedorżnięte, zgorzkniałe babsko, które zazdrości każdej kobiecie, której się w życiu układa.
Trzymaj się i dbaj o maleństwo.
Buziak na pocieszenie!
Straszne rursko z tej Twojej szefowej!
Pewnie niedorżnięte, zgorzkniałe babsko, które zazdrości każdej kobiecie, której się w życiu układa.
Trzymaj się i dbaj o maleństwo.
Buziak na pocieszenie!
Wczoraj byłam znowu na usg. Owulacja była, oęcherzyk pękł tylko endometrium mam za cienkie i uniemożliwia to zagnieżdzenie się zapłodnionego jajeczka
I tak to ciągle pod górkę... Pan dr powiedział, że w tym m-cu @ będzie wcześniej bo owulacja była w 11/12 dc. Zobaczymy? Testować raczej nie będę.
I tak to ciągle pod górkę... Pan dr powiedział, że w tym m-cu @ będzie wcześniej bo owulacja była w 11/12 dc. Zobaczymy? Testować raczej nie będę.
P
patrysia*
Gość
Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d
Haszitka
może kiedyś...
Wczoraj byłam znowu na usg. Owulacja była, oęcherzyk pękł tylko endometrium mam za cienkie i uniemożliwia to zagnieżdzenie się zapłodnionego jajeczka
Nie załamuj się Madziunia. Będzie OK.
Skoro endometrium za cienkie to niech Ci przepisze leki. Hormony miałaś badane?
Nektarynka
Fanka BB :)
no to trzeba suwaczek zmienic bo troszke nie aktualny..Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d
gratulacje kochana..
spokojnej ciązy zycze..
głowa do góry kochana.. nie w tym cyklu to w nastepny.. wiem ze yło juz wiele fasolek w tym miesiacu na nas tez przyjdzie pora wiec glowa do góry..Wczoraj byłam znowu na usg. Owulacja była, oęcherzyk pękł tylko endometrium mam za cienkie i uniemożliwia to zagnieżdzenie się zapłodnionego jajeczka
P
patrysia*
Gość
o jejku tulam mocno oby się jednak udałoa jak nie to nie martw się @ szybciej przyjdzie i napewno się uda
Kurcze coś mi źle pokazuje ten suwaczek, bo sprawdzałam i według miesiączki jestem w 6tyg. i 3 dniu, a data porodu wychodzi na 6 stycznia. Coś tu jest nie tak
śliczny suwaczek:-)
DZIĘKUJE ZA GRATULACJE I FLUIDKI DLA WAS:-)
reklama
A
Asiowo
Gość
Patrysia... wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) pieknie!
Podziel się: