K
Kinga85
Gość
Dziękuje ci, miło że zajrzałaś ;-)zdjęcia śliczne:-)słodkiego masz synka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje ci, miło że zajrzałaś ;-)zdjęcia śliczne:-)słodkiego masz synka
Dawno nic nie pisałam o sobie,więc chyba z fasolki nici w tym cyklu ,już mnie boli strasznie brzuch na okres,ale jestem załamana,w tym miesiącu tak się staraliśmy ,co dwa dni przytulanki,zaczeliśmy od 10 dnia cyklu do 19 dnia i się nie udało,chyba za szybko skończyliśmy przytulanki? jak myślicie?
Mexi mnie senność zaczęła brać tak mniej więcej z tydzień przed @ czyli koło 21dc. I dziwne to było bo kiedyś jak za dnia sie przespałam to w nocy nie mogłam zasnąć. A teraz za dnia mogę i wieczorkiem bez problemu.
Witam,
I znów poniedziałek buuuu ale pocieszam się faktem że w tym tygodniu pracujemy 4 dni
Zbadała mnie - żadnych piep..... kłykciń nie mam i nie miałam (tamtem lekarz co niby coś widział to chyba z głową miał coś nie tak - szkoda gadać). Wyniki badań są ok, betka ładnie rośnie, macica też więc jak narazie wszystko ok. Mam już kartę ciąży - w poniedziełek usg. Ma być już widać echo zarodka
Cześć,
Maggie_f mogłabyś i mi podać namiary na tego wspaniełego ginekologa?
Gdzie przyjmuje i czy pracuje w którymś szpitalu położniczym?
Będę wdzięczna.