reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dawno nic nie pisałam o sobie,więc chyba z fasolki nici w tym cyklu ,już mnie boli strasznie brzuch na okres,ale jestem załamana,w tym miesiącu tak się staraliśmy ,co dwa dni przytulanki,zaczeliśmy od 10 dnia cyklu do 19 dnia i się nie udało,chyba za szybko skończyliśmy przytulanki? jak myślicie?

A może jednak coś z tego będzie. You never know :-).

Mexi mnie senność zaczęła brać tak mniej więcej z tydzień przed @ czyli koło 21dc. I dziwne to było bo kiedyś jak za dnia sie przespałam to w nocy nie mogłam zasnąć. A teraz za dnia mogę i wieczorkiem bez problemu.

Dzięki za odpowiedź. To szybko miałaś ten objaw :eek:. Ja senności u mnie nie biorę na poważnie, bo z reguły codziennie jestem senna i o 8 rano w pracy i o 16, tak że wiecie .

Witam,
I znów poniedziałek buuuu ale pocieszam się faktem że w tym tygodniu pracujemy 4 dni

Dokładnie :-D. Ja też się tym pocieszam. A w sobotę mamy jechać na kajaki juppppiii .

Zbadała mnie - żadnych piep..... kłykciń nie mam i nie miałam (tamtem lekarz co niby coś widział to chyba z głową miał coś nie tak - szkoda gadać). Wyniki badań są ok, betka ładnie rośnie, macica też więc jak narazie wszystko ok. Mam już kartę ciąży - w poniedziełek usg. Ma być już widać echo zarodka

No widzisz- dobrze, że nas posłuchałaś z tą zmianą lekarza. Tamten to jakiś konował musiał być tfu tfu .

U mnie nadal nic się nie dzieje. Okresu nie widać a jest 31 dc. Już dawno mi się taki długi cykl nie przytrafił hmmmm :eek:. No ale nie napalam się, bo faza lutealna (wyższych temperatur) może trwać nawet i 17 dni, a u mnie to 14, więc jeszcze jest w normie. Choć takich długich (17 dni) jeszcze nigdy nie miałam. No ale zobaczymy- może jutro przyjdzie @, a jak nie to kupuję test :szok::eek:.

Madziaas - jak tam Słońce? Ja też obstawiam że to Twój mały bokser powoduje ten ból :-) Napisz koniecznie co i jak. :tak:

Kinga - byłam, obejrzałam, Twój młody to chyba modelem będzie :-D:-):-) Fajną leśną wycieczkę miałaś. :-):-):-)

Mexi - oby to była fasoleczka ;-)Testuj testuj Kochana.

Dziewczyny dzięki za rady i ciepłe słowa - z tą zmianą lekarza to był strzał w dziesiątkę :tak:

Trzymam mocno kciuki za Wszystkie niedługo testujące i za ewoluujące :-D oczywiście. Troszke fluidków (może pomogą :-)):

Cześć,
Maggie_f mogłabyś i mi podać namiary na tego wspaniełego ginekologa?
Gdzie przyjmuje i czy pracuje w którymś szpitalu położniczym?
Będę wdzięczna.

reklama
Do góry