reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

kasiulek82

Kochanie a to gdzie Ty pracujesz,że oglądasz świat na niebiesko? :-)

Ja pracuję w Pogotowiu Ratunkowym:)I w nocy na sygnałkach wszystko jest niebieskie:)I takie kolorowe tylko nie pacjenci hehhe ale czasem się też zdarzają.A teraz o nas głośno bo do 20 kg możemy nosić:)Paranoja .:-)
Ale dziś w nocy przetrwałam w miare spokojnie było ale brzuchor dał popalić:(:angry:
Pozdrawiam serdecznie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja pracuję w Pogotowiu Ratunkowym:)I w nocy na sygnałkach wszystko jest niebieskie:)I takie kolorowe tylko nie pacjenci hehhe ale czasem się też zdarzają.A teraz o nas głośno bo do 20 kg możemy nosić:)Paranoja .:-)
Ale dziś w nocy przetrwałam w miare spokojnie było ale brzuchor dał popalić:(:angry:
Pozdrawiam serdecznie

o jej praca bardzo ciekawa,ale i stresująca i nocna:eek:kurcze ja chyba bym się bała troche takiej pracy bo ja nie lubie patrzeć na cierpiących ludzi serce mi się kraja,ale taka praca to na medal ratowanie ludzi no naprawde:tak:;-):-)

Pozdrawiam serdecznie

To dobrze, że noc była w miarę spokojna, ale niedobry ten brzusio:baffled::-) ze mnie się przedwczoraj śmiali, że chyba minęłam się z powołaniem, bo mogłam zostać pielęgniarką albo lekarzem, bo tak ładnie opatrzyłam palec od przyszłej szwagierki, że nawet w szpitalu go nie zdejmowali, bo stwierdzili, że jest bardzo dobrze założony opatrunek:tak: Ola przecięła sobie dość głęboko palec krajalnicą:baffled: hehe no, ale cóż ja mam to chyba w genach, bo moja mama jest pielęgniarką;-)

Idę się szykować. Przed chwilą dzwoniła ta pani co mam z nią dzisiaj rozmowe o 14.30 i przelozylysmy spotkanie na 13.45..Musze sie wyszykowac :) Trzymajcie kciuki laseczki plizzzz...Az się cała trzese z nerwów :))

Idę się szykować. Przed chwilą dzwoniła ta pani co mam z nią dzisiaj rozmowe o 14.30 i przelozylysmy spotkanie na 13.45..Musze sie wyszykowac :) Trzymajcie kciuki laseczki plizzzz...Az się cała trzese z nerwów :))

Kochana nic się nie bój i postaraj się być jak najbardziej wyluzowana, uśmiechaj się to naprawdę pomaga:-D oczywiście, że trzymamy kciuki i to bardzo bardzo mocno:-)

a ja sie dowiem jutro czy bedzie Kacperek :-) bo w domu juz Wika wiec ciekawa jestem przeczuc a mam silne na chlopca i wlasnie Kacperka hihih slyszalam ze Kacperki to urwiski :)??
Trzymam kciuki by był to Kacperek:tak:
Tez słyszałam,że Kacperki to urwisy:-p:-D

No i du........a
Nic tam nie ma. Mam jeszcze kilka dni poczekać na @.

Słonecznego, ciepłego, miłego dnia:-)
Przytulam i głowa do góry. Zaraz po @ znów przytulanki a to jest takie wspaniałe:tak::-D

nie martw sie my jesteśmy na tym samym wózku:baffled:tzn ja czekam na @ bo dopiero były staranka ale i tak wiem że przyjdzie bo nie wyszło tak jak mialo być co zaczniemy wszystkie także nstaranka na nowo głowa do góry:tak:;-)ps.hmm chyba twoje suwaczki coś nie tako bo nie widze ich:eek:

Patrysia i ja się dosiąde do Waszego wózka bo u mnie były przytulanki w tym miesiącu dwa razy i to jeden raz taki z nową pozycją i cały czas się śmialiśmy, więc nie wiem czy z tego cos będzie. Czekam z Wami na @:tak::-D A po @ działamy!:rofl2:

Witam, Wszystkie Kochane Staraczki!!!
Z okazji Dnia Rozsyłania Ciążowych Fluidków życzę Wam II na teście, mdłości porannych, okrągłego brzuszka i zdrowego maluszka!!!:-):tak::-D

UWAGA!!! Zaczynam fluidowanie :-)
fluiduję Was, czaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki rozsiewam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki Wam podaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proszę łapać i nie zwlekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dzidzia na Was będzie czekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zobacz załącznik 129605, Zobacz załącznik 129606

reklama
Witam, Wszystkie Kochane Staraczki!!!
Z okazji Dnia Rozsyłania Ciążowych Fluidków życzę Wam II na teście, mdłości porannych, okrągłego brzuszka i zdrowego maluszka!!!:-):tak::-D

UWAGA!!! Zaczynam fluidowanie :-)
fluiduję Was, czaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki rozsiewam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki Wam podaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proszę łapać i nie zwlekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dzidzia na Was będzie czekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zobacz załącznik 129605, Zobacz załącznik 129606

dziękuje złapałam:tak::tak::tak::tak:

Do góry