reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Nektarynko, Mexi - szanse niewielkie bo 3 lata bez zabezpieczeń i nic. Kolejne miesiące, diagnoza z tą moją nieszczęsną macicą, podejrzenie że owulki nie ma wcale. Aż do teraz. Ja się nastawiłam psychicznie że dzieci mieć nie będziemy a tu prosze ...

Widać jednak warto czekać, choć czekaliście strasznie dłuuuugo :szok:. Ale opłaciło się :-).

Witam, Wszystkie Kochane Staraczki!!!
Z okazji Dnia Rozsyłania Ciążowych Fluidków życzę Wam II na teście, mdłości porannych, okrągłego brzuszka i zdrowego maluszka!!!:-):tak::-D

UWAGA!!! Zaczynam fluidowanie :-)
fluiduję Was, czaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki rozsiewam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki Wam podaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proszę łapać i nie zwlekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dzidzia na Was będzie czekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zobacz załącznik 129605, Zobacz załącznik 129606

Też łapię łapię :-D.

U mnie nadal nie wiadomo. Weekend to będą dla mnie sądne dni, bo to będzie 28-30 d.c. a ja w tych dniach cyklu zawsze dostaję @. Testu na razie nie kupuję, bo szkoda kasy i po co się nakręcać. Jak się zacznie spóźniać, to ewentualnie wtedy kupię ;-).

reklama
Ja sie dzisiaj fatalnie czuje,mam bardzo wysoki puls jeszcze takiego nie miałam,no i czekam aż mi przejdzie :sad:

Madziaas jak się czujesz? Mam nadzieję,że już dobrze. Odpoczywaj sobie kochana.

Ja pracuję w Pogotowiu Ratunkowym:)I w nocy na sygnałkach wszystko jest niebieskie:)I takie kolorowe tylko nie pacjenci hehhe ale czasem się też zdarzają.A teraz o nas głośno bo do 20 kg możemy nosić:)Paranoja .:-)
Ale dziś w nocy przetrwałam w miare spokojnie było ale brzuchor dał popalić:(:angry:
Pozdrawiam serdecznie

Oj to pracę masz ciężką i odpowiedzialną. Podziwiam! ;-)

Idę się szykować. Przed chwilą dzwoniła ta pani co mam z nią dzisiaj rozmowe o 14.30 i przelozylysmy spotkanie na 13.45..Musze sie wyszykowac :) Trzymajcie kciuki laseczki plizzzz...Az się cała trzese z nerwów :))

Jak tam? Jak? Co powiedziała pani po rozmowie? Nadal trzymam kciuki! :-) A Ty pewnie już się "upijasz" ze szczęścia! Życzę Ci tego! Szczęścia - mam na myśli. Daj znać szybciutko!

Niestety nie wchodzi nowy suwaczek, cały czas invalid adres........
Już nie wiem jak to zrobić.
Znalazłam instrukcje na BB co do wstawiania suwaczka i dalej nic.

witam!
Gratuluję zaciążonym koleżankom! :tak: ciesze się.
Wszystkie pozdrawiam, u mnie w porządku.. robię zdjęcia...i to mnie narazie cieszy:)
Niebawem do was znowu dołączę na dłużej:)

:happy:

o jej praca bardzo ciekawa,ale i stresująca i nocna:eek:kurcze ja chyba bym się bała troche takiej pracy bo ja nie lubie patrzeć na cierpiących ludzi serce mi się kraja,ale taka praca to na medal ratowanie ludzi no naprawde:tak:;-):-)
Kochana praca taka sama jak inne , tylko więcej adrenaliny nam podskakuje .System pracy mam 12 h dniówki i nocki, wiec srednio niema mnie w nocy 7 razy i najczęściej wtedy wypada mi owulacja:D
M czesto niezadowolony no coż pracować trzeba;Ale uwielbiam swą prace:-)

To dobrze, że noc była w miarę spokojna, ale niedobry ten brzusio:baffled::-) ze mnie się przedwczoraj śmiali, że chyba minęłam się z powołaniem, bo mogłam zostać pielęgniarką albo lekarzem, bo tak ładnie opatrzyłam palec od przyszłej szwagierki, że nawet w szpitalu go nie zdejmowali, bo stwierdzili, że jest bardzo dobrze założony opatrunek:tak: Ola przecięła sobie dość głęboko palec krajalnicą:baffled: hehe no, ale cóż ja mam to chyba w genach, bo moja mama jest pielęgniarką;-)[/QUO

Słonko czytałam czytałam nie umie nadążyć nad Waszym pisaniem.Ja uwielbiam rodziny, które robią kawał dobrej roboty i nie trzeba poprawiać i jak jeszcze zawiozą sami do szpitala pacjenta nie umierająćego z urazem palca to po prostu Boska jesteś.A coś w tych genach jest napewno:-):tak:

JA dziś zasnełam na leżaczku troche słonko mnie spiekło ale czego się nie robi do urody.Zanim nie jestem w ciąży muszę korzystać z uroków Wiosny:p
Całuje Was wszystkie serdecznie:happy:

u mnie smutne wiesci wlasnie sie dowiedzialam,ze kolejna kolezanka stracila swoja fasolke:-:)-:)-(jeju co sie to teraz dzieje,boże co za czasy:-(,jade do niej moze wieczorkiem wpadne

reklama
Ja już jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. I tak naprawdę dopiero po niej doszłam do siebie..
Ale tak od początku..

OK, firma fajna, warunki super ale baba która prowadziła rozmowę jakaś pierd******a,
nie pytalam mnie o nic zwiazanego z praca praktycznie , nie pytala o moje oczekiwania
Pytała mnie gdzie mój mąż pracuje, ile zarabia, co robią moi rodzice zawodowo i tym podobne pytania
efekt taki ze w przyszlym tygodniu zadzwoni zeby mi powiedziec na kiedy mi umowila spotkanie z glownym szefem i on podejmie decyzje o ewentualnym zatrudnieniu

ale ja chyba mnie chce u nich pracowac

ta baba jakas dziwna byla, i to wszystko bylo dziwne

Do góry