reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A mi dalej w głowie wiruje..

Odbijało mi sie jeszcze ranne ciasto drożdżowe..
Ale w tym miesiącu były przytulanka tylko dwa razy w 11dc i 13dc także nie nakręcam się. Czekam 10 dni jeszcze na @.

Dobra ja zmykam juz dziewczynki bo M kolacyjkę zrobił:)
Do jutra Kochane moje!! Muaa :*

nie martw sie u mnie gorzej:wściekła/y:staranka zamiast od wczoraj tylko dziś rano były i już musze zaprzestać bo jest juz za blisko owulki co juz na chłopca wiec ja tylko 1 miałam staranka i wątpie że cos wyjdzie z tego co czekam na @ i wtedy na nowo staranka:tak::tak::tak:

reklama
Witam, przeczytałam wszystko co napisałyście dzisiaj..Nie mam siły odpisywać - mam doła, jestem na granicy płaczu i mam wszystkiego dość. Wybaczcie że się żalę..
Już uciekam..

Witam, przeczytałam wszystko co napisałyście dzisiaj..Nie mam siły odpisywać - mam doła, jestem na granicy płaczu i mam wszystkiego dość. Wybaczcie że się żalę..
Już uciekam..

o jejku kochana co sie stało,jesteśmy tu aby sie nawzajem wspierać więc powiedz co na serduszku ci siedzi a napewno będzie lepiej :tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ten miesiac jest do dupy, same oplaty plus inne dodatkowe z glupoty meza, a tu teraz to.
To ja mialam byc to niepijaca na jej slubie, a tu bedzie odwrotnie

Spokojnie- jeszcze zaciążysz szybciej niż myślisz :tak:.

Byłam rano w łazience i na majteczkach zauwazyłam brązową plamkę... Nie może to byc @ bo jeszcze 9 dni.. Ah.. i juz się martwie, że cos nie tak jest..

Ja myślę, że to może być plamienie implantacyjne czyli zagnieżdżenie zarodka. Podobno tak się zdaża u niektórych kobiet. :happy:

Ale tak bym chciała, żeby to był nasz upragniony "Tomuś":tak:
Zobaczymy za jakiś tydzień. Tylko ja żadnych objawów prócz zawrotów głowy nie mam.

A może jest? widzę, że testujemy w podobnym czasie, ciekawe jakie będą wyniki ;-).​

Ja w ciąży jestem po raz pierwszy a szanse miałam niewielkie.

A dlaczego? Powiesz, czy to tajemnica??????

Trzymam kciuki by ten raz był porządny i wystarczył:tak:

mam jakieśv wielkie wrażenie że do dooopy:-(wogóle cały czas od tamtej pory mi sperma wycieka eee no i może też cieknie bo mam dni płodne ale jakoś nie wiedze żeby cos mogło być:no:
a u ciebie kochana tak jak pisała jedna koleżanka wcześniej że plamienie to może być zagnieżdżenie się zarodka:tak:;-):-)

ja osobiscie nie mialam tak ze lecialo ze mnie ale moja mama przechodzi menopauze i miala @ przez poltora miecha a tak co 3-4 miesiace czasem cos kapnelo i poszla do jednego gina ze cos nie tak jak tak juz lecialo i lecialo i on wyslal ja do szpitala bo jak sie przechodzi menopauze i zaczyna sie coraz zadziej miec @ to trzeba isc na wyczyszczenie drog rodnych.. tak wzane łyzeczkowanie.. moze Ciebie nie za dobrze wyczyscili albo nie czyscili a powinni i dlatego leci..

Czyścili całą godzinę:( a do menopauzy to mi jeszcze trochę czasu zostało chyba:p
Dziękuje NEKTARYNKO:-)
Zmykam na dyżurek pooglądać świat na niebiesko:D żeby dziś był spokój w pracy bo dostałam chyba @ i już brzuchorek boli a gdzie tam ranek.
Całuski na noc Dziewczynki:-)

miłej pracy:-)będzie dobrze:tak:

Napisał Nektarynka
ja osobiscie nie mialam tak ze lecialo ze mnie ale moja mama przechodzi menopauze i miala @ przez poltora miecha a tak co 3-4 miesiace czasem cos kapnelo i poszla do jednego gina ze cos nie tak jak tak juz lecialo i lecialo i on wyslal ja do szpitala bo jak sie przechodzi menopauze i zaczyna sie coraz zadziej miec @ to trzeba isc na wyczyszczenie drog rodnych.. tak wzane łyzeczkowanie.. moze Ciebie nie za dobrze wyczyscili albo nie czyscili a powinni i dlatego leci..

Czyścili całą godzinę:( a do menopauzy to mi jeszcze trochę czasu zostało chyba:p
Dziękuje NEKTARYNKO:-)
Zmykam na dyżurek pooglądać świat na niebiesko:D żeby dziś był spokój w pracy bo dostałam chyba @ i już brzuchorek boli a gdzie tam ranek.
Całuski na noc Dziewczynki:-)

miłej pracy:-)będzie dobrze:tak:
Jescze mam problemy z tą stronką niechcący skasowałam posta:p
patrysia86 -gdyby to było możliwe było by pięknie:):-)

mam jakieśv wielkie wrażenie że do dooopy:-(wogóle cały czas od tamtej pory mi sperma wycieka eee no i może też cieknie bo mam dni płodne ale jakoś nie wiedze żeby cos mogło być:no:
a u ciebie kochana tak jak pisała jedna koleżanka wcześniej że plamienie to może być zagnieżdżenie się zarodka:tak:;-):-)
Miejmy nadzieję, że to to. Chociaż koleżanka napisała, że u "niektórych":-pChciałaby byc tą "niektórą":tak::-D

reklama
Do góry