reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć Kochane,

Ogłaszam Wszech i Wobec że betka wynosi: 309,10 mIU/ml :tak::tak::tak: Ostatnia @ była 18.03.

Normy które mam podane:
3-4 tydzień: 5,8 - 71,2
4-5 tydzień: 9,5 - 750
5-6 tydzień: 217 - 7138
6-7 tydzień: 158 - 31795

Dziewczynki, wszystkim razem i każdej z osobna dziękuję już teraz oficjalnie za gratki i za kciuki. Chyba powoli dociera do mnie że wydarzył się mój mały cud. :tak:

:-):-):-) A oto wiosenne fluidki od Nas:

Poczytam Was i napisze cosik więcej. :-)

Mam małą masakrę bo od rana mam jakiś nerwoból w krzyżu i każdy ruch sprawia mi ból :-(

reklama
czyli wychodzi ze 4-5 tydzien.. swietnie.. gratulacje.. albo 3 tydzien i bliznieta:-)
jeszcze raz Gratulacje

Dziękuję Słońce, łap fluidki, trzymam za Ciebie kciuki :-)
Z suwaczka wynika że od dziś 4 tydzień chociaż jak liczyłam termin to pokazuje albo 22 albo 23.12. Podałam 22.12 - ciekawe co lekarz powie.

Maggie jeszcze raz gratki :-).

Strasznie duzo napisałyscie przez święta.
U mnie już chyba po owu, bo dzis była wyższa tempka. Wczoraj nic nie próbowaliśmy tylko przedwczoraj i obawiam się, czy to wystarczy, bo w zeszłym cyklu nie wystarczyło :-(.

Dziękuję Słońce, łap fluidki, trzymam za Ciebie kciuki :-)
Z suwaczka wynika że od dziś 4 tydzień chociaż jak liczyłam termin to pokazuje albo 22 albo 23.12. Podałam 22.12 - ciekawe co lekarz powie.
tak tak łapie fluidk.. przydadza sie przed jutrzejszym testowaniem, ale sadze ze nie zdaze wytestowac bo juz dzis odczuwam znaki na @.. boli podbrzusze ale tak w dole, nie jak ostatnio jajniki czy tez po lewej lub prawej.. od czasy do czasu zaboli w dole..
Maggie jeszcze raz gratki :-).

Strasznie duzo napisałyscie przez święta.
U mnie już chyba po owu, bo dzis była wyższa tempka. Wczoraj nic nie próbowaliśmy tylko przedwczoraj i obawiam się, czy to wystarczy, bo w zeszłym cyklu nie wystarczyło :-(.
kochana jak przedwczoraj bylo a wczoraj była owulka to w sam raz trafiliście..

Cześć Kochane,

Ogłaszam Wszech i Wobec że betka wynosi: 309,10 mIU/ml :tak::tak::tak: Ostatnia @ była 18.03.

Normy które mam podane:
3-4 tydzień: 5,8 - 71,2
4-5 tydzień: 9,5 - 750
5-6 tydzień: 217 - 7138
6-7 tydzień: 158 - 31795

Dziewczynki, wszystkim razem i każdej z osobna dziękuję już teraz oficjalnie za gratki i za kciuki. Chyba powoli dociera do mnie że wydarzył się mój mały cud. :tak:

:-):-):-) A oto wiosenne fluidki od Nas:

Poczytam Was i napisze cosik więcej. :-)

Mam małą masakrę bo od rana mam jakiś nerwoból w krzyżu i każdy ruch sprawia mi ból :-(

jeszcze raz ogromne gratulacje juz glosne i oficialne :-) mowilam bys nie kombinowala i ze to fasola a tydzien pisze 4 a liczy sie jako 5 jakos tak :-) bardzo sie ciesze i czekamy teraz na to co powie lekarz

Mama Sówka - i jak? Wyjeżdżasz czy zostajesz?
Narzeczonek będzie miał pole do popisu z tą sypialnią - byle tylko nic nie namieszał :-D:-D:-D:-D Mój jak kiedyś miał klosz zmienić to tak kombinował że tylko był huk że nie tylko korki wywaliło ale całe piętro bez prądu zostało :-D

przyszła_mamusia - przykro mi, że @ przylazła. Nie smutaj się mi tylko. Popatrz na mnie. Mam dwurożną macicę i się udało. Nie wiem co będzie dalej ale mam nadzieję że się ułoży. :tak:

josaya - zrób test owu jutro i daj znać co i jak. Ja miałam cykle 27 dni i sikałam bodajże od 9 dc. 2 dni była bladziocha a 3-ego mocna- choć nie taka sama jak kontrolna. Możesz mieć bardzo niskie stężenie lh i dlatego mogą nie wychodzić.

Cześć dziewczyny

Witam po długiej nieobecności, ale miałam zepsuty modem od netu:wściekła/y: .
U nas nic nowego starania nadal trwają, cykl mi sie poprzestawiał tak jak zawsze miałam 29 dni to teraz mam 32, 34, 36 dniowy:wściekła/y:

maggie kochana gratuluje Ci z całego serduszka widać,że czary działają:-D:-D:-D

Chciała doczytac ale nie dam rady:szok:

reklama
Do góry