reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

gosia :) - Wszystkiego NAJ NAJ NAJ NAJ z Okazji Urodzinek, czego ja bym Ci mogła życzyć ???
Może:
0072.jpg

:-) Dla Ciebie:
0155.png

Twoje Zdrówko:
0132.jpg

reklama
Jestem jak obiecałam. M w pracy a ja skończyłam ślęczeć nad pracą na studia. Schną mi włoski i podczytałam zaległości.

Maggie mam nadzieję, że się nie pogniewałaś o straszenie- jak wiadomo w kupie siła i lepsze rezultaty. ;);) i dziękuje za czarowanie-oby pomogło

Przyszła moja wyczekiwana sukieneczka z Ebay'a, przymierzyłam i jest ładniutka- jak narazie wszystko na plus. Troche mnie pobolewał brzuch popołudniu, nie szukam objawów tylko pisze co u mnie :):):) tak na wszelki wypadek się wytłumaczę hihi

Ostatnia edycja:
Ola - no coś Ty, nie pogniewałam sie :-) Wręcz przeciwnie ... jeżeli to pomogło to strasz mną ile chcesz :-D:-D:-D

I pochwal sie tą kiecką bo już legendy o niej krążą :-)

Kinga85 wyglądasz fenomenalnie, obłędnie :szok:

A ja byłam na baseniku, w saunie i jacuzzi, czuję się pozytywnie zmęczona, ale spać mi się nie chce więc piszę do was :-)

Ola - no coś Ty, nie pogniewałam sie :-) Wręcz przeciwnie ... jeżeli to pomogło to strasz mną ile chcesz :-D:-D:-D

I pochwal sie tą kiecką bo już legendy o niej krążą :-)

Oj pochwalę się, czekałam na nią ponad 2 tygodnie, bałam się, że już nie dojdzie, jesli wykombinuje jak dodać fotkę :-D
Potrzebuję pomocy !!!!

Ostatnia edycja:
Ola - jak piszesz odpowiedz w zaawansowanej edycji to masz tak taki a'la spinacz do papieru. Klikasz i pojawia Ci sie okienko - klikasz przeglądaj (szukasz zdjęcia) i wyślij. Zamykasz to okno i jak znowu klikniesz w spinacz a raczej tą strzałkę w dół obok niego to Ci wkleja zdjątko gdzie chcesz w poście :-)

Chyba sie udało- Maggie Ty to jesteś BB Master :-D dziękujem

Załączniki

• sukienka.JPG
    sukienka.JPG
    9,5 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry