reklama
Jestem jak obiecałam. M w pracy a ja skończyłam ślęczeć nad pracą na studia. Schną mi włoski i podczytałam zaległości.
Maggie mam nadzieję, że się nie pogniewałaś o straszenie- jak wiadomo w kupie siła i lepsze rezultaty. i dziękuje za czarowanie-oby pomogło
Przyszła moja wyczekiwana sukieneczka z Ebay'a, przymierzyłam i jest ładniutka- jak narazie wszystko na plus. Troche mnie pobolewał brzuch popołudniu, nie szukam objawów tylko pisze co u mnie tak na wszelki wypadek się wytłumaczę hihi
Maggie mam nadzieję, że się nie pogniewałaś o straszenie- jak wiadomo w kupie siła i lepsze rezultaty. i dziękuje za czarowanie-oby pomogło
Przyszła moja wyczekiwana sukieneczka z Ebay'a, przymierzyłam i jest ładniutka- jak narazie wszystko na plus. Troche mnie pobolewał brzuch popołudniu, nie szukam objawów tylko pisze co u mnie tak na wszelki wypadek się wytłumaczę hihi
Ostatnia edycja:
Mama Stacha
&Franka&Janka
Kinga85 wyglądasz fenomenalnie, obłędnie
A ja byłam na baseniku, w saunie i jacuzzi, czuję się pozytywnie zmęczona, ale spać mi się nie chce więc piszę do was :-)
A ja byłam na baseniku, w saunie i jacuzzi, czuję się pozytywnie zmęczona, ale spać mi się nie chce więc piszę do was :-)
Ola - no coś Ty, nie pogniewałam sie :-) Wręcz przeciwnie ... jeżeli to pomogło to strasz mną ile chcesz
I pochwal sie tą kiecką bo już legendy o niej krążą :-)
Oj pochwalę się, czekałam na nią ponad 2 tygodnie, bałam się, że już nie dojdzie, jesli wykombinuje jak dodać fotkę
Potrzebuję pomocy !!!!
Ostatnia edycja:
maggie_f
Fanka BB :)
Ola - jak piszesz odpowiedz w zaawansowanej edycji to masz tak taki a'la spinacz do papieru. Klikasz i pojawia Ci sie okienko - klikasz przeglądaj (szukasz zdjęcia) i wyślij. Zamykasz to okno i jak znowu klikniesz w spinacz a raczej tą strzałkę w dół obok niego to Ci wkleja zdjątko gdzie chcesz w poście :-)
reklama
Podziel się: