reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej Kochane,

Jestem ufff, czyżbym załapała sie na 500 stronę?

Idę poczytać ... :-)
hehehe ja tez.. a kto po mnie napisze ten na 5 000 post:)

PS czuje takie ciagniecie w brzuchu jak na @ juz praktycznie od tygodnia ale @ dalej nie ma.. moze jutro przyjda testy jak poczta nie zawali to moze zrobie ciazowy ale nie licze na wiele, tzn na nic nie licze

Ja chce 5000 :-) - yes yes yes - udało się - yuppi

Już ciemno, leże w łóżku, raz na plecach raz na brzuszku, tak się kręcę w tej pościeli, może byśmy ją pomięli?
To tak na dobranoc Kochane Staraczki, tak dla naszych panów :)
Dobranoc i do zaklikania jutro :*
Kochana pozwoliłam sobie zapożyczyć Twe słowa i płakałam ze śmiechu. Wysłałam takiego eska małżowi i się zaczęło. Jak On się wkręcił w te rymy i odpisywanie. No wyłam ze śmiechu i odpisywałam i tak chyba przez godzinę.
czesc sloneczka, ale sie rozpisalyscie:-) ale wszystko nadrobilam:tak:
z moja szwagierka wszystko ok jutro wraca do domciu:-D
julka1, przyszla mamusia WITAMY was kochane na naszym przesympatycznym forum:-);-):tak::-D
emma - bardzo bardzo się cieszę że ze szwagierką już dobrze. Pilnuj jej żeby się oszczędzała :tak:
czesc jestem tu nowa staram sie o fasolke wlasnie odstawilam tabletki podoba mi sie tu
Witaj Słońce - zapraszamy do naszego grona :-)

Justyś, Ola - ciekawe co z tego wyniknie - @@ My na Ciebie nie czekamy, My Cie z brzuszków wyganiamy :tak:

Jeszcze nie wszystko stracone- poczekaj jak Maggie to przeczyta ale Ci zleje pupsko :):)
He he he, no to się doczekałam że już się mną straszy inne forumowiczki. Aguniak no Ola ma racje, zleje Ci pupe za głupie myśli - wiosna idzie - robi się ciepło - głowa do góry :tak::tak:
kroczek_k ja siedze tu od kilku dni a momentami nie moge sie powstrzymac od sprawdzania czy przypadkiem cos ktos nie napisał..mój M mówi ze usmiecham sie do monitora i ze w koncu widac jakies szczescie na buzi
I oto chodzi :-):-):-) Ktoś tu się uzależnił :-D To nowa choroba zakaźna - wirus BB :-D - rozprzestrzenia się przez internet - szczepionki nie wynaleziono - lekiem może być tylko fasoleczka która powoduje nadmierną senność i tym samym częstsze odrywanie się od ekranu monitora.

Dzieki wielkie za wsparcie ale i tak mam zle przeczucia :no:
Buziaki dla Was Kochane
No będę lać jak nic - kto mi pomoże??

hej hejjj wróciłam wczoraj wieczorem ale nie miałam czasu na net sory:zawstydzona/y:;-)
nawdychałam się jodu! wytańczyłam na party i jestem zadowolona!:-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
i miłego wieczorku życzę:happy2:

moja nowa fryzura
Ale laska - Geeeez Zobacz załącznik 125154

Ostatnia edycja:
No nareszcie jestem z pracki:-D

Dziewczyny, trzymamy się razem. W kupie siła :-)

A ja złamałam zakaz ginekolożki i przytulanki były i planuję więcej.
Czy co dwa dni wystarczy? Czy za mało czy za często?

Ciekawa jestem jak podchodzicie do pracy. Czy żadna nie ma wyrzutów sumienia, że odejdzie na zwolnienie i macierzyński? Ja mam akurat fajnego szefa i boję się, że go zawiodę. A może nie powinnam tak myśleć?

Moja szefowa też zna moją sytuację i wie że staramy się o maleństwo tak więc nie ma żadnych problemów z tą sytuacją.:-)

Dobrywieczorek:cool2:
Kobiety na Polsacie leci śliczny film.
@ się rozkręca.
Dzisiaj biegałam pierwszy raz po zimie i stwierdzam, że mam lepszą kondycję niż w zeszłym roku:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Super jest ten film:-) Już nie jeden raz go widziałam :tak: ale za każdym razem płaczę na nim jak bóbr. No i Bruce Willies:-) Super aktor i mój ulubiony

hej hejjj wróciłam wczoraj wieczorem ale nie miałam czasu na net sory:zawstydzona/y:;-)
nawdychałam się jodu! wytańczyłam na party i jestem zadowolona!:-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
i miłego wieczorku życzę
:happy2:

moja nowa fryzura

władca morza :))

morze:)

Zarąbista fryzurka Kiniu:-)

Bocian dzisiaj chodził koło mojego ogrodu....
Niestety do mnie nie chciał przyjść, nie chce nic przynieść.
Może posadzę w tym roku kapustę na ogrodzie.
Jak myślicie jest szansa, ze coś tam podrzuci do końca roku:confused:

U nas podobno w niedziele na słupie siedział:-) No ale wcale się nie dziwię bo moja szwagierka jest w ciąży;-)

Hej Kochane,

Jestem ufff, czyżbym załapała sie na 500 stronę?

Idę poczytać ... :-)

Maggie nie ma tego tak dużo!

reklama
No tak, ja przyszłam a te zwiewają :-):-D

Dobra - Girls - zaciekawiły mnie te testy owu po tym jak mi wyszły 2 piękne krechy i oczywiście dziś zrobilam też. Dziś kreska jest już bledsza więc miałam wczoraj racje. Wykopałam instrukcje obsługi testów i ............. "za około 12h po pozytywnym teście można zacząć starania, owulacja nastąpi w ciągu 24-36h, za około 18h powinien pojawić się płodny śluz" "pozytywny test owu powinien pojawić się 1-2 dni przed skokiem tempki" (sprawdze to - dziś jeszcze skoku nie było) i jeszcze coś: "Płodny okres trwa od pozytywnego testu owu przez 36h!!!"

Do góry