reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
thx;-) drapieżna bo to przed imprezą było
mamasówka oj ale sie bedzie działo jak narzeczony wróci!:-)
No ja mam nadzieję
Sowinka
dasz radę, zresztą chyba przygotowania do ślubu pochłaniają cię troszkę
No pewnie, że pochłaniają, ale i tak tęsknię
Nektarynka
Fanka BB :)
hehehe ja tez.. a kto po mnie napisze ten na 5 000 postHej Kochane,
Jestem ufff, czyżbym załapała sie na 500 stronę?
Idę poczytać ... :-)
PS czuje takie ciagniecie w brzuchu jak na @ juz praktycznie od tygodnia ale @ dalej nie ma.. moze jutro przyjda testy jak poczta nie zawali to moze zrobie ciazowy ale nie licze na wiele, tzn na nic nie licze
maggie_f
Ja chce 5000 :-) - yes yes yes - udało się - yuppi
Justyś, Ola - ciekawe co z tego wyniknie - @@ My na Ciebie nie czekamy, My Cie z brzuszków wyganiamy
Kochana pozwoliłam sobie zapożyczyć Twe słowa i płakałam ze śmiechu. Wysłałam takiego eska małżowi i się zaczęło. Jak On się wkręcił w te rymy i odpisywanie. No wyłam ze śmiechu i odpisywałam i tak chyba przez godzinę.Już ciemno, leże w łóżku, raz na plecach raz na brzuszku, tak się kręcę w tej pościeli, może byśmy ją pomięli?
To tak na dobranoc Kochane Staraczki, tak dla naszych panów
Dobranoc i do zaklikania jutro :*
emma - bardzo bardzo się cieszę że ze szwagierką już dobrze. Pilnuj jej żeby się oszczędzałaczesc sloneczka, ale sie rozpisalyscie:-) ale wszystko nadrobilam
z moja szwagierka wszystko ok jutro wraca do domciu
julka1, przyszla mamusia WITAMY was kochane na naszym przesympatycznym forum:-);-)
Witaj Słońce - zapraszamy do naszego grona :-)czesc jestem tu nowa staram sie o fasolke wlasnie odstawilam tabletki podoba mi sie tu
Justyś, Ola - ciekawe co z tego wyniknie - @@ My na Ciebie nie czekamy, My Cie z brzuszków wyganiamy
He he he, no to się doczekałam że już się mną straszy inne forumowiczki. Aguniak no Ola ma racje, zleje Ci pupe za głupie myśli - wiosna idzie - robi się ciepło - głowa do góryJeszcze nie wszystko stracone- poczekaj jak Maggie to przeczyta ale Ci zleje pupsko
I oto chodzi :-):-):-) Ktoś tu się uzależnił To nowa choroba zakaźna - wirus BB - rozprzestrzenia się przez internet - szczepionki nie wynaleziono - lekiem może być tylko fasoleczka która powoduje nadmierną senność i tym samym częstsze odrywanie się od ekranu monitora.kroczek_k ja siedze tu od kilku dni a momentami nie moge sie powstrzymac od sprawdzania czy przypadkiem cos ktos nie napisał..mój M mówi ze usmiecham sie do monitora i ze w koncu widac jakies szczescie na buzi
No będę lać jak nic - kto mi pomoże??Dzieki wielkie za wsparcie ale i tak mam zle przeczucia
Buziaki dla Was Kochane
Ale laska - Geeeez Zobacz załącznik 125154
Ostatnia edycja:
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
No nareszcie jestem z pracki
Moja szefowa też zna moją sytuację i wie że staramy się o maleństwo tak więc nie ma żadnych problemów z tą sytuacją.:-)
Super jest ten film:-) Już nie jeden raz go widziałam ale za każdym razem płaczę na nim jak bóbr. No i Bruce Willies:-) Super aktor i mój ulubiony
Zarąbista fryzurka Kiniu:-)
U nas podobno w niedziele na słupie siedział:-) No ale wcale się nie dziwię bo moja szwagierka jest w ciąży;-)
Maggie nie ma tego tak dużo!
Dziewczyny, trzymamy się razem. W kupie siła :-)
A ja złamałam zakaz ginekolożki i przytulanki były i planuję więcej.
Czy co dwa dni wystarczy? Czy za mało czy za często?
Ciekawa jestem jak podchodzicie do pracy. Czy żadna nie ma wyrzutów sumienia, że odejdzie na zwolnienie i macierzyński? Ja mam akurat fajnego szefa i boję się, że go zawiodę. A może nie powinnam tak myśleć?
Moja szefowa też zna moją sytuację i wie że staramy się o maleństwo tak więc nie ma żadnych problemów z tą sytuacją.:-)
Dobrywieczorek
Kobiety na Polsacie leci śliczny film.
@ się rozkręca.
Dzisiaj biegałam pierwszy raz po zimie i stwierdzam, że mam lepszą kondycję niż w zeszłym roku
Super jest ten film:-) Już nie jeden raz go widziałam ale za każdym razem płaczę na nim jak bóbr. No i Bruce Willies:-) Super aktor i mój ulubiony
Zarąbista fryzurka Kiniu:-)
Bocian dzisiaj chodził koło mojego ogrodu....
Niestety do mnie nie chciał przyjść, nie chce nic przynieść.
Może posadzę w tym roku kapustę na ogrodzie.
Jak myślicie jest szansa, ze coś tam podrzuci do końca roku
U nas podobno w niedziele na słupie siedział:-) No ale wcale się nie dziwię bo moja szwagierka jest w ciąży;-)
Hej Kochane,
Jestem ufff, czyżbym załapała sie na 500 stronę?
Idę poczytać ... :-)
Maggie nie ma tego tak dużo!
Sowinka
Kochane ja już zmykam spać, bo oczka mi się kleją, a dzień w pracy był męczący:-) odezwę się jutro buziaczki i kolorowych snów
reklama
maggie_f
No tak, ja przyszłam a te zwiewają :-)
Dobra - Girls - zaciekawiły mnie te testy owu po tym jak mi wyszły 2 piękne krechy i oczywiście dziś zrobilam też. Dziś kreska jest już bledsza więc miałam wczoraj racje. Wykopałam instrukcje obsługi testów i ............. "za około 12h po pozytywnym teście można zacząć starania, owulacja nastąpi w ciągu 24-36h, za około 18h powinien pojawić się płodny śluz" "pozytywny test owu powinien pojawić się 1-2 dni przed skokiem tempki" (sprawdze to - dziś jeszcze skoku nie było) i jeszcze coś: "Płodny okres trwa od pozytywnego testu owu przez 36h!!!"
Dobra - Girls - zaciekawiły mnie te testy owu po tym jak mi wyszły 2 piękne krechy i oczywiście dziś zrobilam też. Dziś kreska jest już bledsza więc miałam wczoraj racje. Wykopałam instrukcje obsługi testów i ............. "za około 12h po pozytywnym teście można zacząć starania, owulacja nastąpi w ciągu 24-36h, za około 18h powinien pojawić się płodny śluz" "pozytywny test owu powinien pojawić się 1-2 dni przed skokiem tempki" (sprawdze to - dziś jeszcze skoku nie było) i jeszcze coś: "Płodny okres trwa od pozytywnego testu owu przez 36h!!!"
Podziel się: