reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej dziewczyny- u mnie zalamka, zrobilam dzisiaj test i wyszla piekna czerwona JEDNA krecha a drugiej to nawet cienia nie widac, no i zalamka, rycze juz caly dzien, dobrze ze M na nocce, bo by mnie chyba udusil. Pobolewa mnie dzisiaj znowu brzuch wiec @ bedzie na bank

reklama
Maggie u nas jest tak samo z tym bólem głowy ;-)
maggie dobre :-D:-D:-D
:-):-):-) he he he
Hej dziewczyny- u mnie zalamka, zrobilam dzisiaj test i wyszla piekna czerwona JEDNA krecha a drugiej to nawet cienia nie widac, no i zalamka, rycze juz caly dzien, dobrze ze M na nocce, bo by mnie chyba udusil. Pobolewa mnie dzisiaj znowu brzuch wiec @ bedzie na bank
Ola - żadnej załamki ma tu nie być, uszy do góry, a masz jakieś podejrzenia że testowałaś??

:-):-):-) he he he

Ola - żadnej załamki ma tu nie być, uszy do góry, a masz jakieś podejrzenia że testowałaś??

Zawsze tydzien przed okresem wysyp tradziku i slabe bóle, jak w zegarku. Na pierwszy okres po odstawieniu strasznie sie ucieszylam 30 dni idealnie czyli organizm zatrybil na wlasnych obrotach. Zylam nadzieja ze w tym cyklu tego nie bedzie i bedzie fasolka. Jednak tydzien temu mialam bole no i tradzik, codziennie pobolewa mnie bardziej i czesciej w dzien, a ze mam kumpele na ginekologicznym = dostep do testów no to mowie sobie a co tam zrobie- no i dupa. Wyszla jedna kreska, fakt ze robilam po poludniu ale wszystkie objawy mam na okres, a mam dostac okres 5 marca. Jak pomysle ze w maju (liczylam ze juz do tego czasy zajde i bedzie cos widac- dlatego nie mam jeszcze sukienki) jedziemy na wesele mojej kumpeli i pewnie dalej sie nie uda a moja kuzynka to juz wózek bedzie wtedy kupowac to mi wszystkiego odechciewa. Poza tym jestem na diecie- nie glodowce ale ograniczam slodycze i 3 dzien nie pale juz. Troche wzielam sobie na barki- ale z tego placzu to nawet nie chce mi sie palic- sorki za bledy

Witam wieczorową porą! ;-)
Widzę,że tu ciągle coś się dzieje. No i dobrze. :tak: Jak myślicie, jak owulację miałam w czwartek to jak zatestuję w piątek to będzie wystarczająco? Stresa mam. Ciagle mam ochotę na czekoladę i częściej niż zwykle na jajka... Tylko,że nie wiem czy to nie są wymyślone symptomy. ;-) No nic, poczekam jeszcze i samo się okaże.

Maggie musisz się czuć dobrze bo bardzo dobrze działasz na nas wszystkie! :-D Pozdrawiam cieplutko!

Zawsze tydzien przed okresem wysyp tradziku i slabe bóle, jak w zegarku. Na pierwszy okres po odstawieniu strasznie sie ucieszylam 30 dni idealnie czyli organizm zatrybil na wlasnych obrotach. Zylam nadzieja ze w tym cyklu tego nie bedzie i bedzie fasolka. Jednak tydzien temu mialam bole no i tradzik, codziennie pobolewa mnie bardziej i czesciej w dzien, a ze mam kumpele na ginekologicznym = dostep do testów no to mowie sobie a co tam zrobie- no i dupa. Wyszla jedna kreska, fakt ze robilam po poludniu ale wszystkie objawy mam na okres, a mam dostac okres 5 marca. Jak pomysle ze w maju (liczylam ze juz do tego czasy zajde i bedzie cos widac- dlatego nie mam jeszcze sukienki) jedziemy na wesele mojej kumpeli i pewnie dalej sie nie uda a moja kuzynka to juz wózek bedzie wtedy kupowac to mi wszystkiego odechciewa. Poza tym jestem na diecie- nie glodowce ale ograniczam slodycze i 3 dzien nie pale juz. Troche wzielam sobie na barki- ale z tego placzu to nawet nie chce mi sie palic- sorki za bledy

Sama jestem sobie winna- wszystkie objawy na okres a ja dwa dni przed spodziewana @ test robie- tak to bym miala zalamke za dwa dni a tak mam dzisiaj

Ola - nie smutaj mi sie tu. nawet jak @ przyjdzie to widać organizm miał za mało czasu na przestawienie. Naprawde nie zdajemy sobie sprawy jak skomplikowane jest nasze ciało - ono wie co robi.

A tak wogóle to jestem z Ciebie bardzo dumna że rzuciłaś palenie - trzymam mocno kciuki żebyś wytrwała. ;-):tak:

Witam wieczorową porą! ;-)
Widzę,że tu ciągle coś się dzieje. No i dobrze. :tak: Jak myślicie, jak owulację miałam w czwartek to jak zatestuję w piątek to będzie wystarczająco? Stresa mam. Ciagle mam ochotę na czekoladę i częściej niż zwykle na jajka... Tylko,że nie wiem czy to nie są wymyślone symptomy. ;-) No nic, poczekam jeszcze i samo się okaże.

Maggie musisz się czuć dobrze bo bardzo dobrze działasz na nas wszystkie! :-D Pozdrawiam cieplutko!
Kochana jesteś :tak::tak::tak:
Poczekaj troche dłużej z tym teścikiem i spróbuj się tak nie nakręcać. Kiedy normalnie powinna się pojawić @ - chyba miałaś owulke dość późno o ile dobrze pamiętam?? Kasiulek wiem że to trudne ale spróbuj wrzucić na luz i nie myśleć tyle o fasolce.

reklama
Do góry