reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzięki :)
Styczeń na pewno nie będzie pechowy bardziej niż inne miesiące i sukcesywnie kolejnych maleństw będzie przybywać...

Cieszę się bardzo, ale i niepokoję bólami brzucha :( Na weekend wracam do polski, więc umówiłam się już na pt. rano na wizytę u gina i mam nadzieję, że rozwieje moje obawy, albo chociaż przepisze jakieś leki, aby z tą fasolką nic się złego niestało.

Owocnego starania i testowania ;)

reklama
Czesc dziewczyny ale mam doła dzisiaj wlasnie mijaja dni w ktorych mialam rodzic moja mala kruszynke:-:)-:)-(,nie myslalam,ze az tak bede o tym myslec,no ale jak mam nie myslec jak wszystkie kolezanki dookola rodza,przed chwila jeszcze dostalam fotke od kuzynki na godzine po porodzie,mały jest przesliczny,och,dlaczego tak sie dzieje,ze nasze male fasolki nie chca przyjsc???mam nadzieje,ze mi to przejdzie!

kasiulek co u Ciebie ??

Styczeń na pewno nie będzie pechowy bardziej niż inne miesiące i sukcesywnie kolejnych maleństw będzie przybywać...

Cieszę się bardzo, ale i niepokoję bólami brzucha :( Na weekend wracam do polski, więc umówiłam się już na pt. rano na wizytę u gina i mam nadzieję, że rozwieje moje obawy, albo chociaż przepisze jakieś leki, aby z tą fasolką nic się złego niestało.

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i oczywiście wszystkiego dobrego!! żeby maluszek był zdrowy!!!!! cudnie po prostu! nareszcie kolejna pozytywna wiadomość!!!!

Czesc dziewczyny ale mam doła dzisiaj wlasnie mijaja dni w ktorych mialam rodzic moja mala kruszynke:-:)-:)-(,nie myslalam,ze az tak bede o tym myslec,no ale jak mam nie myslec jak wszystkie kolezanki dookola rodza,przed chwila jeszcze dostalam fotke od kuzynki na godzine po porodzie,mały jest przesliczny,och,dlaczego tak sie dzieje,ze nasze male fasolki nie chca przyjsc???mam nadzieje,ze mi to przejdzie!

kasiulek co u Ciebie ??

Justys..nie patrz w przeszłość, ale w przyszłość..ja wiem, że tam czekaja na Ciebie co najmniej dwie przepiękne i wyczekane fasolki..więc..cierpliowści słoneczko!!! cierpliowsci!!! a Twój aniołeczek pewnie usmiecha się do Ciebie i te Twoje przyszłe maluszki szykuje do drogi :tak::tak: cierpliwości! a otrzymasz nagrodę!!!:-D

Gratulacje!! świetnie się ten rok zaczyna. co chwile gratulacje! Na każdego przyjdzie czas. Dziewczyny czekają nas PIĘKNE CHWILE!!

dzieki shenkoka,pomoglas i to bardzo,fajnie jak tak ktos umi podniesc na duchu mam nadzieje,ze za niedlugo wszystkie bedziemy miec juz nasze male fasolinki,sliczne i zdrowe:)

Cześć dziewczynki:))

gartuluję zafasolkowanym, widzę że się udaje... no to i nam się uda... :-):-)
Aby trochę uspokoić się, że wszystko jest ze mną i mężem ok. To wysłałam M do lekarza. w przyszłym tyg. ma badania nasienia. Chcę wiedzieć czy jest wszystko dobrze.Jak u niego będzie ok to wtedy ja się porządnie przebadam. Doszłam do wniosku,że nie dam zwieść się lekarzom tekstami: "proszę poczekać i przyść za rok jak się nie uda" na moje pytania żeby zlecili mi badania. Jeszcze czego a niby czemu mam czekać? nie lepiej oszczędzić sobie tego roku rozczarowań i wiedzieć od razu? ja tego nie rozumiem.

Opuszczam was dziewczynki.
Na dzień dzisiejszy koniec starań o potomka.
Takie życie, poczekamy zobaczymy co los przyniesie.
Może ktoś przejmie ode mnie prowadzenie listy staraczek, ostatnia aktualna na 150 stronie.

reklama
Do góry