reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

O! Agniesiak witaj :happy2: Duży chłopczyk już z Tomeczka - super bobas :tak:

Madzia
Kacperek już lada chwila roczek kończy :shocked2: W zeszłym roku podróżowaliście z nim troszkę, czy dopiero w tym roku pierwsze wakacje??

reklama
niunia hehe... trzymam kciuki za bliźniaki ;) Też o nich marzyłam hihih.. miałam dwa pęcherzyki i było takie prawdopodobieństwo, ale pękł tylko jeden... jakby nie było owocnie pękł, więc i tak jestem szczęśliwa :D

niunia hehe... trzymam kciuki za bliźniaki ;) Też o nich marzyłam hihih.. miałam dwa pęcherzyki i było takie prawdopodobieństwo, ale pękł tylko jeden... jakby nie było owocnie pękł, więc i tak jestem szczęśliwa :D

HI HI HI
a u mnie jeden pękł wcześniej drugi był jeszcze widoczny na USG kolejnego dnia
I sex-iorek na zamówienie dla powtórki. Jeżeli się oba udało za....
On chyba padnie na zawał z wrażenia :-)

Jedyny plus to to, że w 20 dc nie mam plamień i śluz jest inny niż zwykle.
Mój Adaś i Agatka dzień tam biegają po macicy i szukają wygodnego łóżeczka żeby podłączyć kontakt. Oby się im udało.:-D
Pal licho jak M dostanie zawału i się przekręci na wieść o bliźniakach ale w końcu będę miała maleństwa :-)
Wiem jestem wredna ale dobiegam już 30stki i w końcu sama nie wiem co bym chciała a dziecko nie będzie długo na mnie czekać.

Jedyny plus to to, że w 20 dc nie mam plamień i śluz jest inny niż zwykle.
Mój Adaś i Agatka dzień tam biegają po macicy i szukają wygodnego łóżeczka żeby podłączyć kontakt. Oby się im udało.:-D
Pal licho jak M dostanie zawału i się przekręci na wieść o bliźniakach ale w końcu będę miała maleństwa :-)
Wiem jestem wredna ale dobiegam już 30stki i w końcu sama nie wiem co bym chciała a dziecko nie będzie długo na mnie czekać.
Dobrze dobrze niech szukają gdzie im tam wygodnie:)
Ee tam nie dostanie zawału
A termin wypadł by około 1 kwietnia :-D:-D:-D
:)

Ale się rozmarzyłam, aż mi łezka zakręciła się w oku:tak:
Jutro jadę nad jeziorko poleniuchować.
Nad morzem już byliśmy.

Pa dobranoc

reklama
Do góry