reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki :)

Pierwsze wakacje
Ale zobaczymy jak będzie jeszcze z wyjazdem

Madzia, a co to z Waszym wyjazdem ?? Coś się nie układa ?? Trzymam kciuki oby Wam się udało jednak wyjechać, odpoczniecie troszkę od tej codzienności i klimat zmienicie :)

Ale upały teraz... mój mały nie może sobie miejsca nigdzie miejsca znaleźć, jest marudny i mało śpi, a potem to już drze się ze zmęczenia:) ech...
W przyszłym tygodniu idziemy na pierwsze szczepienie...brrr...aż boję się myśleć jak on zareaguje. Na szczęście mąż pojedzie ze mną to nie będę sama się stresowała :)))

No i trzymam kciuki za bliźniaki :)

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM:-)
Kurcze ale czkawke dostałam:baffled:

Dobrze;)
Dziś ma małą gorączkę.. wczorajsze szczepienie dało znac. W ogóle robił dziś zielone kupki ale wiem, że to nic złego. Teraz śpi. Wykąpany i śpi z "fufą";) A ja mykam oglądac miami ink na travel and living;)
bidulek obserwuj go :tak:u nas na szczescie ani jeden ani drugi nie dostaje gorączki po szczepieniu no ale Alanek jeszcze będzie mieć szczepienie no ale mam nadzieje ze będzie ok:tak:

Hej Madziu :)
Kiepsko, nie może sobie znaleźć miejsca, mało śpi i więcej marudzi...

A jak Twój Kacperek ??
Też
Niedawno usnął,po chwili sie obudził kręcił sie strasznie,wiercił ale jakoś usnął
A marudny jak nie wiem,nie wiem czy przez pogode czy może na ząbki bo sie bardzo ślini

Też
Niedawno usnął,po chwili sie obudził kręcił sie strasznie,wiercił ale jakoś usnął
A marudny jak nie wiem,nie wiem czy przez pogode czy może na ząbki bo sie bardzo ślini

A może...

Mój Wojtuś całkiem niedawno odkrył, że może sobie ciumkać piąstki... chyba mu smakują bo co chwilę pcha je do buźki :)))

reklama
Do góry