reklama
Hej Olu, ale Ci dobrze
Madziu już dodałam.
A ja chyba na działeczke pojade tylko jak kory miną
Ano - dzisiaj ma na noc wiec musial zrobic
Madziaas
Już jesteś:)
Fajnie,my byliśmy dzisiaj na obiedzie u dziadków mężaHej dziewczynki
Wrocilam wlasnie z pracy, m robi obiadek wiec pomyslalam, ze zajrze do Was
FajnieHej Olu, ale Ci dobrze
Madziu już dodałam.
A ja chyba na działeczke pojade tylko jak kory miną
Hej dziewczynki... a co tu tak puściutko ???
W sumie to ja też tylko na chwilkę. Przesiedziałam prawie cały dzień na kompie i opracowywałam pytanka na obronę... kupę czasu mi to zajęło...ech... mam już dość na dzisiaj... w ogóle to mam już dość szkoły. Zamiast wypoczywać przed porodem to ja się głupia ścieram żeby ze wszystkim zdążyć... no cóż... co ja się tutaj będę żalić, to się ma co się chciało !!!
Lecę pod prysznic i kładę się spać
Buziaki i spokojnej nocki wszystkim
Dzięki Patrysiu, czekamy na pełnię księżyca, która ma być w środę. Mówią, że w pełni więcej dzieci się rodzi No cóż... zobaczymy .
W sumie to ja też tylko na chwilkę. Przesiedziałam prawie cały dzień na kompie i opracowywałam pytanka na obronę... kupę czasu mi to zajęło...ech... mam już dość na dzisiaj... w ogóle to mam już dość szkoły. Zamiast wypoczywać przed porodem to ja się głupia ścieram żeby ze wszystkim zdążyć... no cóż... co ja się tutaj będę żalić, to się ma co się chciało !!!
Lecę pod prysznic i kładę się spać
Buziaki i spokojnej nocki wszystkim
no ja czekam na Wojtusia:-)hehe ale racja sam bedzie wiedzieć kiedy wyjść:
Dzięki Patrysiu, czekamy na pełnię księżyca, która ma być w środę. Mówią, że w pełni więcej dzieci się rodzi No cóż... zobaczymy .
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
Kinga85
Gość
K
Kinga85
Gość
czesc Madziu
również życzę wam udanego dnia!
Ola a co u ciebie? jak humorek? ja nie wiem ale czy ta @ do ciebie dotarła czy zgubiła drogę co?
również życzę wam udanego dnia!
Ola a co u ciebie? jak humorek? ja nie wiem ale czy ta @ do ciebie dotarła czy zgubiła drogę co?
K
Kinga85
Gość
Madziu my majówkę spedzamy w iławie jedziemy do teściów na mega grila rodzinnego jak to co roku w weekend majowy fura miesia litry wódki muza i ekstra zabawa )Kinia a gdzie na majówke na urlop jedziecie?
Może pisałaś,ale ja nie pamiętam
potem w tygodniu jedziemy do parku jurajskiego z Filipkiem i jeszcze mamy w planie pojechać nad morze
A wy jakies plany macie na majówkę dziewczyny?
reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Ale fajnie:-)Madziu my majówkę spedzamy w iławie jedziemy do teściów na mega grila rodzinnego jak to co roku w weekend majowy fura miesia litry wódki muza i ekstra zabawa )
potem w tygodniu jedziemy do parku jurajskiego z Filipkiem i jeszcze mamy w planie pojechać nad morze
A wy jakies plany macie na majówkę dziewczyny?
My 1 maja sie pewnie gdzieś wybierzemy,a 3 mąż ma urodzinki więc mała impreza u nas:-)
Podziel się: