reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej dziewczynki... a co tu tak puściutko ???
W sumie to ja też tylko na chwilkę. Przesiedziałam prawie cały dzień na kompie i opracowywałam pytanka na obronę... kupę czasu mi to zajęło...ech... mam już dość na dzisiaj... w ogóle to mam już dość szkoły. Zamiast wypoczywać przed porodem to ja się głupia ścieram żeby ze wszystkim zdążyć... no cóż... co ja się tutaj będę żalić, to się ma co się chciało !!!

Lecę pod prysznic i kładę się spać :)
Buziaki i spokojnej nocki wszystkim :)

no ja czekam na Wojtusia:-)hehe ale racja sam bedzie wiedzieć kiedy wyjść:

Dzięki Patrysiu, czekamy na pełnię księżyca, która ma być w środę. Mówią, że w pełni więcej dzieci się rodzi :-D:-D No cóż... zobaczymy :-D:-D.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agapas odpoczywaj wiecej i nie przemeczaj sie tak mocno nawet psychicznie lalka. buzka

Dobranoc dziewczyny
tu jeszcze ja z moim synkiem:)

czesc Madziu:)

również życzę wam udanego dnia!

Ola a co u ciebie? jak humorek? ja nie wiem ale czy ta @ do ciebie dotarła czy zgubiła drogę co? ;)

Kinia a gdzie na majówke na urlop jedziecie?
Może pisałaś,ale ja nie pamiętam:zawstydzona/y:
Madziu my majówkę spedzamy w iławie:) jedziemy do teściów na mega grila rodzinnego jak to co roku w weekend majowy :) fura miesia litry wódki muza i ekstra zabawa :))
potem w tygodniu jedziemy do parku jurajskiego z Filipkiem i jeszcze mamy w planie pojechać nad morze :)

A wy jakies plany macie na majówkę dziewczyny?

reklama
Madziu my majówkę spedzamy w iławie:) jedziemy do teściów na mega grila rodzinnego jak to co roku w weekend majowy :) fura miesia litry wódki muza i ekstra zabawa :))
potem w tygodniu jedziemy do parku jurajskiego z Filipkiem i jeszcze mamy w planie pojechać nad morze :)

A wy jakies plany macie na majówkę dziewczyny?
Ale fajnie:-)
My 1 maja sie pewnie gdzieś wybierzemy,a 3 mąż ma urodzinki więc mała impreza u nas:-)

Do góry