reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Rogi zaczyna pokazywać indywidualista jeden. A jak byliśmy w sklepie to na sprzedawczynie nakrzyczał a jak ona sie zaczeła śmiać to zrobił podkowe i syrene włączył.
Hihi,to mały łobuziak:)

Patrysiu dziękuje i rzeczywiście śliczna sygnaturka

To ja też pokombinowałam:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wróciłam od lekarza z młodym. Gardło zawalone. antybiotyk przez 5dni :/
sie mi mały rozchorował no... a tak długo był zdrowiutki ostatnia wizyta u lekarza była we wrześniu zeszłego roku.

Czesc dziewczyny;) mam chwilke to pisze,bo tak to ciagle zalatana jestem:)narzekalam,ze mi sie nudzi,a teraz nie mam chwili na nic:) A TU TAK FAJNIE KOLOROWO,SYGNATURKI NOWE,SUPER

AGAPASKU WIDZE,ZE JUZ NIE DLUGO:)POWODZONKA;)
KINGA,OLKA TRZYMAM KCIUKI!!!
BUZIAKI DLA MALYCH PRZYSTOJNIAKOW:*
KASIU FAJNA TA BIZUTERIA
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:)

Wróciłam od lekarza z młodym. Gardło zawalone. antybiotyk przez 5dni :/
sie mi mały rozchorował no... a tak długo był zdrowiutki ostatnia wizyta u lekarza była we wrześniu zeszłego roku.
Ojj bidulek,zdrówka dla niego
Czesc dziewczyny;) mam chwilke to pisze,bo tak to ciagle zalatana jestem:)narzekalam,ze mi sie nudzi,a teraz nie mam chwili na nic:) A TU TAK FAJNIE KOLOROWO,SYGNATURKI NOWE,SUPER

AGAPASKU WIDZE,ZE JUZ NIE DLUGO:)POWODZONKA;)
KINGA,OLKA TRZYMAM KCIUKI!!!
BUZIAKI DLA MALYCH PRZYSTOJNIAKOW:*
KASIU FAJNA TA BIZUTERIA
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:)
Hej Justyś:)

reklama
Cześć!

Faktycznie dziewczynki urocze macie te sygnaturki:tak:

Justyś no ja sobie wyobrażam, że na początku nie ma się za dużo wolnego czasu ale myślę, że z czasem zrobi się go coraz więcej:-D

Mówię Wam jak ja się dziś wkurzyłam na koniec dnia pracy. Szefowa wyjechała więc zastępowałam ją w sklepie. Przyszłam do pracy o 9:30, wcześniej byłam na tzw. rynku i miałam przyjść później do pracy (za zgodą Szefowej) ale było strasznie zimno więc nie chciało mi się chodzić po mieście i zawitałam do pracy wcześniej. W ciągu dnia przyjechał zamówiony towar ale kierowca który go przywiózł nie chciał porozwozić tego towaru po dwóch pozostałych sklepach szefowej i zostawił wszystko u mnie. No więc wybiła godzina 17:40 zamknęłam sklep, wzięłam towar i własnym samochodem rozwiozłam go tam gdzie trzeba. 17:41 dzwoni Szefowa (coś tam ode mnie chciała) a ja jej mówię, że nie dam rady tego zrobić bo wyjechałam wcześniej, żeby rozwieźć towar i zabrać od koleżanek faktury. Na to ona na mnie z gębą, że jak to już zamknęłam sklep przed 18, ona nigdy tak nie robi. No więc ja jej spokojnie tłumaczę, że po pierwsze byłam w pracy pół godziny wcześniej, a po drugie nie będę woziła prywatnym samochodem towaru po godzinach pracy. A ta dalej się zaczęła pluć i się rozłączyła. Normalnie jak mi jutro coś powie to nie wytrzymam i powiem jej, że pracuję tyle godzin za ile mi płaci i nie będę robiła nadgodzin bo ona i tak mi nie zapłaci ani złotówki więcej.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry