reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Kochane

Kingus mi tak slodzisz :) ze mi troszke lepiej na serduchu

Ale i tak mnie trzyma jeszcze, wiec sie za duzo nie udzielam no bo ilez mozna ten sam temat walkowac. Ale jestem strasznie Wam wdzieczna za wsparcie. :)

reklama
Witam was porannie!

Olka no i nosek do góry! ;))

ja już czuje jakieś dziwne napięcie w podbrzuszu wiec @ tuż tuż :/ życie!

Miłego dnia!

Witajcie ;-)

U mnie pogoda do bani a muszę jechać do promotora - a właściwie tłuc się autobusem 50 km a potem następnym autobusem przez zatłoczone miasto :dry:
ale mi się nie chce...:-( trzyma mnie nadzieja, że obronię się w maju i będę miała tą szkołę nareszcie z głowy :tak:

Kinga, Ola a czy Wy próbowałyście wspomagania farmakologicznego?? Np. CLO?? Bo widzicie.. ja się przed tym strasznie wzbraniałam.. myślałam cały czas, że w końcu uda się bez żadnych wspomagaczy... niestety się nie udawało i spróbowałam CLO... Zadziałał w I cyklu :tak:

Zobacz załącznik 238273

Cześć dziewczynki
Olu po to jesteśmy;)
Kinia oby nie.....
Black Opal to kawał drogi jedziesz

Maggie widze Cie:)

Miłego dnia dziewczynki

Ostatnia edycja:
Hej,

Madziu - ja na grudniówkach rozrabiam - he he

Ale dziś dupny dzień. Igor marudzi, jakiś rozbity jest. I krzyczy na mnie. Śmieje się tylko jak go całuje po buziaku albo jak mnie wali po pysku :)

WITAM:-)
Hej,

Madziu - ja na grudniówkach rozrabiam - he he

Ale dziś dupny dzień. Igor marudzi, jakiś rozbity jest. I krzyczy na mnie. Śmieje się tylko jak go całuje po buziaku albo jak mnie wali po pysku :)
hehe to bawić sie bawić sie mamusiu:-)ps.ja także skacze na różnych wątkach;-)
zrobione:tak:
MADZIAS tak to jest z tym sprzedawaniem ech:sorry2:ludzie po prostu nie chcą kupować gdzie nie ma połowy ceny od nowej rzeczy pomimo że ty nie używałaś jej :sorry2:sama wiem jak to jest gdy ja coś chce sprzedać:sorry2:

Rogi zaczyna pokazywać indywidualista jeden. A jak byliśmy w sklepie to na sprzedawczynie nakrzyczał a jak ona sie zaczeła śmiać to zrobił podkowe i syrene włączył.

reklama
Do góry