reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
WITAM:-)
Maggie ja myśle,że nie za szybko pomalutku pozna nowe smaki:tak:
Oj tak ruszyli ruszyli:-)
A bujaczek kupiłam:-) Małemu sie podoba:tak:
widze ze leżaczek ma powodzenie:-Dmi też dobrze służy tylko musze baterie kupic do wibracji bo ta, jest potrzebna duuuża:confused2:a w zestawie nie było heh...ale jest super a Kacperek widać że zadowolony:-)

Black Opal - trzymamy kciukasy

Kurcze Igorek mnie za kolczyka złapał i pociągnął - ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł. chyba czas sie rozstać z długimi kolczykami ;(

Ostatnia edycja:
Hej Madziu,

Wczoraj doczytałam że u lekarza ok ale już nie miałam siły pisać. @ mnie dorwała - ble, ból głowy i wymiotować mi sie chciało.

Idziemy sie ogarnąć bo Igor mi kopie w laptopa i potem zajrze.

Miłeeeeeego dnia - choć pogoda marna ma być.

Witam babeczki. Kurcze ja jakoś nie mam czasu żeby za często z wami pisać. Jeszcze na dodatek laptop nam się zepsuł a mój M okupuje na okrągło dwa pozostałe komputery i już w ogóle nie mam jak do was zajrzeć.

Black Opal trzymam kciuki!

Madziasku cieszę się, że z Kacperkiem wszystko w porządku:-) Pochwal się zdjęciem torebki:tak:

Maggie @ bleeeeeeeeeee:no:

Ja dziś wyjątkowo w tym tygodniu idę na do pracy bo koleżanka prosiła mnie o zamianę wiec mam z rana troszke czasu dla was i dla siebie. A tak poza tym to jutro ide na do pracy:wściekła/y:

Och tak patrzę, że dziś mam smutną rocznicę dwóch latek:(

Przykro mi Kasiu:-(
Ale niedziele masz wolną czy też idziesz??
U mnie były wrzaski aż mały usnął:eek:
To moja torebka;-):tak:

Załączniki

• 090420101394..jpg
    090420101394..jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 25
DZIEŃ DOBRY:-)
Jestem:-)
Już po,ale potem byliśmy na małych zakupach
Kacperek wszystko ok,waży 8300 :-)
Mąż kupił mi torebke na urodziny:-):-):-)
Madziu ja nosze tylko kolczyki takie nie długie bo dwa łańcuszki mały mi już zerwał
klopsik:-)torebka super:-)
Witam babeczki. Kurcze ja jakoś nie mam czasu żeby za często z wami pisać. Jeszcze na dodatek laptop nam się zepsuł a mój M okupuje na okrągło dwa pozostałe komputery i już w ogóle nie mam jak do was zajrzeć.

Ja dziś wyjątkowo w tym tygodniu idę na do pracy bo koleżanka prosiła mnie o zamianę wiec mam z rana troszke czasu dla was i dla siebie. A tak poza tym to jutro ide na do pracy:wściekła/y:

Och tak patrzę, że dziś mam smutną rocznicę dwóch latek:(
:-:)-:)-(
MAGGIE @ :baffled:mam nadzieje ze do mnie tak szybko nie przyjdzie:tak:

reklama
Dziękuję dziewczynki ale z czasem boli mniej chociaż się ciągle pamięta. A poza tym wziąż mam nadzieję.

Madziu super torebka. Właśnie takie mi się podobają. Niestety w niedzielę tez idę bo zastępuję koleżankę na pasażu w carefurze i dlatego sie pracuje caly weekend.

Do góry