reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ech Dziewczynki to już moja 3 @ więc luzik tylko brzucho boli.

Madziu - świetna torebka

Kasiu - przytulam mocno

A Igorka swędzą dziąsła ewidentnie. Kurcze czyżby pomału na zęby sie szykowal?

Właśnie zjadł więc powiesze pranko i na spacer póki nie pada.

reklama
Mi sie nawet ruszyć tyłka z kanapy nie chce i wyjrzeć przez okno. Mały śpi obok mnie i mógłby tak pospać bo naprawde mi sie wstawać nie chceeee. Ta pogoda i @ mnie rozwaliły.

Śniadania mi sie robić nie chciało - dojadłam murzynka a na obiad zrobiłam warzywa na patelni (mrożone oczywiście) - całe 8 minut roboty. Jedyne co to pranie zobiłam małe i rozwiesiłam a miałam posprzątać. Może później?

Hi hi - ja już chyba nic dziś nie zrobie. Tylko że jak dziś nic nie zrobie to jutro będę miała do zrobienia więcej - no i mam dylemat.

Ech teraz trzeba uważać wszędzie. Kurcze tylko skąd wiedzieć które ubranka są ok a które nie :(

Ostatnia edycja:
Ja to raczej sie nie pokaże w tym roku w stroju. Musze sobie kaloryferek najpierw na siłowni wyrzeźbić.

Igorex sie budzi.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki

Wpadlam poklikac

Madziu- super torebeczka
Kasiu- przytulam Cie
Maggie- dostaniesz po tylku zreszta Madzia tez- obie jestescie dobre- chudzinki a tu takie komentarze

czesc dziewczynki

Wpadlam poklikac

Madziu- super torebeczka
Kasiu- przytulam Cie
Maggie- dostaniesz po tylku zreszta Madzia tez- obie jestescie dobre- chudzinki a tu takie komentarze
Dzięki Olu
Co tam słychać?

Ja sobie oglądam stroje i znowu upatrzyłam z Feby,ale są śliczne niektóre:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki Olu
Co tam słychać?

A dzieki leci, u mnie pogoda przepiekna, az sie chce zyc, maz pracuje caly weekend, ja obiecalam ze przyjde w niedziele. Dzisiaj wybieram sie do kumpeli na kawke a jutro relaksik. NIc poza tym, bez zmian.
Jutro planuje umyc okna, ale co z tego wyjdzie to sie okaze :)

Ja sobie oglądam stroje i znowu upatrzyłam z Feby,ale są śliczne niektóre:eek:

Ja wczoraj zaszalalam na Ebay i kupilam dwie bluzeczki, jedna tunike a druga do pracy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A dzieki leci, u mnie pogoda przepiekna, az sie chce zyc, maz pracuje caly weekend, ja obiecalam ze przyjde w niedziele. Dzisiaj wybieram sie do kumpeli na kawke a jutro relaksik. NIc poza tym, bez zmian.
Jutro planuje umyc okna, ale co z tego wyjdzie to sie okaze :)
Ech mój marudek sie obudził;/

Do góry