reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
MAGGIE widze ze babcia nie przypadła do gustu:sorry2:ale nie martw się to się zmieni możliwe ze tak jak kobitki napisały że twoja mama może była poddemerwowana moze nie tak robiła jakby Igorkowi się to podobało lub mniej widzi babcie i wtedy wiadomo że dzieci się boją bo nie jest przyzwyczajony do niej...ale nie przejmuj się czasami tak bywa:tak:

No i kobitki miło dzień spedziły:-)ja też ok heh zjadłam obiadek u teścia(zaprosił nas)co ja na obiado-kolacje hehe bo miałam już przygotowane aby zrobić a tu zaproszenie tak więc zrobiłam to na kolacje i teścia zaprosiłam:-D

U mnie popadało dzisiaj i było jakoś chłodnawo dlatego w domku zostaliśmy ale może jutro będzie ładniejsza:tak:

U mnie dzisiaj było fajnie,tylko troche wiało.Ale było super słoneczko,może jutro u Ciebie Patrysiu będzie ładniusio:)
Kinia 5 dzień ..... :biggrin2:
Zdjęcia ze spacerku:-)

Załączniki

• Zdjęcie0081..jpg
    Zdjęcie0081..jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 23
  • 23032010133..jpg
    23032010133..jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 24
Kinia a co to za deprecha?? Chciałam na blogu coś napisać,ale nie umiem;/
Nie smutaskuj sie,główka do góry

Załączniki

• 36_3_15..gif
    36_3_15..gif
    21,2 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Kacperek jaki słodziak slicznie wygląda Madziu..

nie wiem co ze mną to chyba przesilenie na mnie tak wpływa ;/
nic mi się nie chce totalnie nic....do niczego jestem. mogłabym leżeć i nic nie robić cały dzień.. :(

Kacperek jaki słodziak slicznie wygląda Madziu..

nie wiem co ze mną to chyba przesilenie na mnie tak wpływa ;/
nic mi się nie chce totalnie nic....do niczego jestem. mogłabym leżeć i nic nie robić cały dzień.. :(
Dziękuje:)
Może to pogoda właśnie
Podpatrywałam Cie troszke na bb jak przeczytałam o depresce ;-)
A to że Ci sie nic nie chce to rozumiem,bo czasem też tak mam
Będzie dobrze,pogoda coraz ładniejsza i będzie fajnie wpływać na nastroje:-)

pewnie masz rację...
u nas w Iławie niby ciepło fajnie ale bez słoneczka coś ostatnio. u was we Wrocławiu to słonecznie z tego co wiem :)

oby święta były chociaż ładne ciepłe i słoneczne no nie..

Miło że na bloga zaglądasz:) tam aby dodać komentarz trzeba kliknąć w post i niżej jest miejsce na komentarze.. ;)

oki idę spać!
dobranoc!
:)

pewnie masz rację...
u nas w Iławie niby ciepło fajnie ale bez słoneczka coś ostatnio. u was we Wrocławiu to słonecznie z tego co wiem :)

oby święta były chociaż ładne ciepłe i słoneczne no nie..

Miło że na bloga zaglądasz:) tam aby dodać komentarz trzeba kliknąć w post i niżej jest miejsce na komentarze.. ;)

oki idę spać!
dobranoc!
:)
Czytam czytam;-)
Ja też uciekam
Dobranoc,miłej nocy

reklama
Hej Dziewczynki,

Chyba macie racje z babcią.

Madziu - Kacperek Ci sie jeszcze w gondolce mieści? Słodziak - i tak jak Iguch sie patrzy prosto w obiektyw co? :)

Kinia - masz zamiar zatestować?

Do góry