reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madzia no to super :D:D powodzenia z zbieraniem zamówienia ;) ja już się zastanawiam:D

życzę miłego wieczorka i spokojnej nocki =)
:-) Oki
Dziękuje i wzajemnie
hej dziewczynki

remont zakończony! jupi! :)) właśnie mam chwile aby teraz siąść już na spokojnie. Domek wysprzatany. Czekamy teraz z mężem na obraz tryptyka w tym tyg ma nam kurier dostarczyć. No i firanki z którymi najwiekszy mam problem ale jakoś to bedzie. Dam sobie uszyć jakieś ładne. Nowy karnisz to i firany koniecznie zmienić musze;)
pojoj wygląda ciekawie jak dla mnie. Jestem zadowolona i mąż też.
Na dniach dodam kikla zdjęc to zobaczycie.

Teraz ide bo moj młody jeszcze nie śpi a chce abym mu bajkę poczytała
narazie! :)

drzewka podlałam! :)
buziaki
Kinia to super,że remont skończony,pochwal sie pochwal:-)

reklama
WITAM:-)
Wczoraj mnie na chwile siostra odwiedziła co fajnie pogadałysmy a dzieciaczki sie wyszalały:-)
Czesc dziewczyny witam sie po weekendzie:)
bylam w szpitalu dostalam skurczy w sobote i cos ze mnie tak chlusnelo,ze myslalam,ze to wody bo tak z pol szklanki by sie tego nazbieralo no i sie wystraszylam,pojechalismy a tam od razu na izbie stwierdzili ze do przyjecia,ktg,badanie ginekologiczne i usg wszystko juz na porodowce ale jest ok,falszywy alarm:)lekkie skurcze s aale poslali mnie od domu musialabym jeszcze ze dwa tygodnie wytrzymac no chyba ze sie bedzie cos dziac to do szpitala,no i mam czekac bo maly byc moze sie jeszcze obroci,ordynator tam jest anty CC ale jak czekam na mojego gina i 24 dzwonie i sie umawiam na 28 lub najpozniej 31 na ciecie choc chyba jednak wolalabym naturalnie samam nie wiem bo jak sie tam nasluchalam na tej porodowce to mnie az zimny pot oblecial:)ale potem juz dziewczyny byly zadowolone i usmiechniete a te po cieciu nie bardzo...ale sie rozpisalam;)
MILEGO POPOLUDNIA:)
ooo no to już znaki sa ciekawe kiedy maluszek się"wykluje"bo już może ;-):-)

Cześć dziewczynki
Zrobiłam zupke jarzynową,mały właśnie usnął.Jakaś zmęczona jestem i w ogóle do niczego:baffled:

Hej jestem i ja

Maz mial wolny weekend wiec sie leniuchowalismy razem, dzisiaj i jutro mam studia a chce napisac ostatnia prace zebym jutro miala wolne, wiec bede za chwile zmykac

Witam :) ja się bałam, że wrócę z pracy i będzie tyle postów ze hoho a tu spokojniehihi

Kinga no to super :) fajnie ze szybko poszło i czekamy na zdjęcia :D

Cześć dziewczynki
Zrobiłam zupke jarzynową,mały właśnie usnął.Jakaś zmęczona jestem i w ogóle do niczego:baffled:
możeta pogoda tak meczy ?? może z wiosną przyjdzie Ci nowa energia ;)
Hej jestem i ja

Maz mial wolny weekend wiec sie leniuchowalismy razem, dzisiaj i jutro mam studia a chce napisac ostatnia prace zebym jutro miala wolne, wiec bede za chwile zmykac
powodzenia na uczelni :)

a ja dzwoniłam z wynikami i muszę poczekać bo tam jest babka od zapisów i musi zapytać ta gin i wtedy mi powie co i jak hehe :) pozatym tez jestem taka przymeczona jak Madzia :]

dzwonilam drugi raz wyniki sa dobre i kazala zrobic cyto :D:D hihihi dobrze ze poratowalyscie mnie wczesniej informacja i porada i juz zrobilam ;) tylko na wyniki trzeba czekac :/

zycze dobrej nocki =)

Ostatnia edycja:
Jestem po szkole, pisze druga prace i czatuja na aukcje dla meza.

A co u obu Kas, Maggie tez cos cicho siedzi

Pauliny tez nie bylo dawno

reklama
Do góry