reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć babeczki!
Ja też zmykam na śniadanko i potem jedziemy do Pruszkowa na tą kontrolę. Także ja odezwę się dopiero późnym wieczorkiem. Wizytę mam na 16 więc trzymajcie kciuki.

reklama
Witam was i ja życząc miłego dnia!

Dziś mam troszkę spraw do załatwienia. Zaraz wybieram się do urzędu miasta zobaczyć oferty pracy, musze się zarejestrować i zapisać na jakiś kurs komputerowy za który jeszcze mi zapłacą;)
Po południu jedziemy na zakupy (farba,listwy,karnisz itp)
no i od piątku jedziemy z remontem. Nie będzie mnie na forum przez pare dni..

WITAM:-)
Obyś miała rację. Zmykam już spać. Dobranoc
UDA SIĘ ZOBACZYSZ:tak:KAŻDA BĘDZIE MIAŁĄ SWOJE UPRAGNIONE MALENSTOW:tak:JA W TO WIERZE I POPROSTU TO WIEM:-)
Cześć babeczki!
Ja też zmykam na śniadanko i potem jedziemy do Pruszkowa na tą kontrolę. Także ja odezwę się dopiero późnym wieczorkiem. Wizytę mam na 16 więc trzymajcie kciuki.
kciukaski mocne:tak:

Udało mi sie tym razem podlać drzewka:-)

Cześć babeczki!
Trzymam kciuki:)
Witam was i ja życząc miłego dnia!

Dziś mam troszkę spraw do załatwienia. Zaraz wybieram się do urzędu miasta zobaczyć oferty pracy, musze się zarejestrować i zapisać na jakiś kurs komputerowy za który jeszcze mi zapłacą;)
Po południu jedziemy na zakupy (farba,listwy,karnisz itp)
no i od piątku jedziemy z remontem. Nie będzie mnie na forum przez pare dni..
Miłego dnia:)

Ano leci dziewczyny ten czas leci. Mam nadzieję, że tym z nas co czekają na fasolkę też czas szybko zleci.
Pewnie że tak :)
Cześć babeczki!
Mocno trzymamy kciukasy. Daj koniecznie znać jak będziesz po. :)

A wogóle to cześć dziewczynki.

My już po spacerku. Pojechaliśmy odebrać wyniki badań krwi (żółtaczki już nie ma za to enzymy wątrobowe Igor ma wysokie no i wpada w niedokrwistość - jak nie urok to sraczka :( ... ) Pani doktor powiedziała że Igorek to delikatne dziecko i musimy go często kontrolować. Za 6 tygodni czeka nas pobieranie krwi znowu. Bidula z tego mojego synka. No ale dostaliśmy zielone światełko i możemy się jutro zaszczepić wkońcu.
Kurde zastanawiam sie czy wagi nie kupić i nie ważyć małego bo on tego sztucznego to wcale jeść nie chce. Je cycusia i na siłe ze 20 ml można mu wcisnąć tylko.

To sie rozpisałam...

A gdzie Wy sie wszystkie podziewacie? Kasia usprawiedliwiona a reszta?

Musze wypełnić kupe papierków do becikowego - normalnie robią wszystko żeby nie dostać tego tysiaka. Szkoda tylko że zapomniałam sobie karmi kupić na osłode.

Drzewka podlane - rosną w siłe pięknie :)

Ostatnia edycja:
Pewnie że tak :)

Mocno trzymamy kciukasy. Daj koniecznie znać jak będziesz po. :)

A wogóle to cześć dziewczynki.

My już po spacerku. Pojechaliśmy odebrać wyniki badań krwi (żółtaczki już nie ma za to enzymy wątrobowe Igor ma wysokie no i wpada w niedokrwistość - jak nie urok to sraczka :( ... ) Pani doktor powiedziała że Igorek to delikatne dziecko i musimy go często kontrolować. Za 6 tygodni czeka nas pobieranie krwi znowu. Bidula z tego mojego synka. No ale dostaliśmy zielone światełko i możemy się jutro zaszczepić wkońcu.
Kurde zastanawiam sie czy wagi nie kupić i nie ważyć małego bo on tego sztucznego to wcale jeść nie chce. Je cycusia i na siłe ze 20 ml można mu wcisnąć tylko.

To sie rozpisałam...

A gdzie Wy sie wszystkie podziewacie? Kasia usprawiedliwiona a reszta?

Musze wypełnić kupe papierków do becikowego - normalnie robią wszystko żeby nie dostać tego tysiaka. Szkoda tylko że zapomniałam sobie karmi kupić na osłode.

Drzewka podlane - rosną w siłe pięknie :)
Ojj Maggie na prawde jak nie urok to..... ale fajnie,że Igorek żółtaczki nie ma już:) A jakie mu dajesz sztuczne mleczko?
Co do becikowego to rzeczywiście wypełniania jest sporo;/
Drzewko podlałam:)

reklama
Hejka

Ja dzisiaj konczylam pisanie pracy i dzisiaj jade na egazmin- wiec trzymajcie kciuki- wpadne pozniej ale nie wiem czy nie bedzecie juz spac.

Madziu- na parentingu mozna tylko raz zaglosowac?? Ja na poczatku oddalam glos a teraz juz sie nie da od paru dni

Nareczka

Do góry