reklama
K
Kinga85
Gość
Witam was i ja życząc miłego dnia!
Dziś mam troszkę spraw do załatwienia. Zaraz wybieram się do urzędu miasta zobaczyć oferty pracy, musze się zarejestrować i zapisać na jakiś kurs komputerowy za który jeszcze mi zapłacą
Po południu jedziemy na zakupy (farba,listwy,karnisz itp)
no i od piątku jedziemy z remontem. Nie będzie mnie na forum przez pare dni..
Dziś mam troszkę spraw do załatwienia. Zaraz wybieram się do urzędu miasta zobaczyć oferty pracy, musze się zarejestrować i zapisać na jakiś kurs komputerowy za który jeszcze mi zapłacą
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Udało mi sie tym razem podlać drzewka:-)
UDA SIĘ ZOBACZYSZKAŻDA BĘDZIE MIAŁĄ SWOJE UPRAGNIONE MALENSTOWJA W TO WIERZE I POPROSTU TO WIEM:-)Obyś miała rację. Zmykam już spać. Dobranoc
kciukaski mocneCześć babeczki!
Ja też zmykam na śniadanko i potem jedziemy do Pruszkowa na tą kontrolę. Także ja odezwę się dopiero późnym wieczorkiem. Wizytę mam na 16 więc trzymajcie kciuki.
Udało mi sie tym razem podlać drzewka:-)
Madziaas
Już jesteś:)
Trzymam kciukiCześć babeczki!
Ja też zmykam na śniadanko i potem jedziemy do Pruszkowa na tą kontrolę. Także ja odezwę się dopiero późnym wieczorkiem. Wizytę mam na 16 więc trzymajcie kciuki.
Miłego dniaWitam was i ja życząc miłego dnia!
maggie_f
Fanka BB :)
Pewnie że takAno leci dziewczyny ten czas leci. Mam nadzieję, że tym z nas co czekają na fasolkę też czas szybko zleci.
Mocno trzymamy kciukasy. Daj koniecznie znać jak będziesz po.Cześć babeczki!
A wogóle to cześć dziewczynki.
My już po spacerku. Pojechaliśmy odebrać wyniki badań krwi (żółtaczki już nie ma za to enzymy wątrobowe Igor ma wysokie no i wpada w niedokrwistość - jak nie urok to sraczka ... ) Pani doktor powiedziała że Igorek to delikatne dziecko i musimy go często kontrolować. Za 6 tygodni czeka nas pobieranie krwi znowu. Bidula z tego mojego synka. No ale dostaliśmy zielone światełko i możemy się jutro zaszczepić wkońcu.
Kurde zastanawiam sie czy wagi nie kupić i nie ważyć małego bo on tego sztucznego to wcale jeść nie chce. Je cycusia i na siłe ze 20 ml można mu wcisnąć tylko.
To sie rozpisałam...
A gdzie Wy sie wszystkie podziewacie? Kasia usprawiedliwiona a reszta?
Musze wypełnić kupe papierków do becikowego - normalnie robią wszystko żeby nie dostać tego tysiaka. Szkoda tylko że zapomniałam sobie karmi kupić na osłode.
Drzewka podlane - rosną w siłe pięknie
Ostatnia edycja:
Madziaas
Ojj Maggie na prawde jak nie urok to..... ale fajnie,że Igorek żółtaczki nie ma już A jakie mu dajesz sztuczne mleczko?Pewnie że tak
Mocno trzymamy kciukasy. Daj koniecznie znać jak będziesz po.
A wogóle to cześć dziewczynki.
My już po spacerku. Pojechaliśmy odebrać wyniki badań krwi (żółtaczki już nie ma za to enzymy wątrobowe Igor ma wysokie no i wpada w niedokrwistość - jak nie urok to sraczka ... ) Pani doktor powiedziała że Igorek to delikatne dziecko i musimy go często kontrolować. Za 6 tygodni czeka nas pobieranie krwi znowu. Bidula z tego mojego synka. No ale dostaliśmy zielone światełko i możemy się jutro zaszczepić wkońcu.
Kurde zastanawiam sie czy wagi nie kupić i nie ważyć małego bo on tego sztucznego to wcale jeść nie chce. Je cycusia i na siłe ze 20 ml można mu wcisnąć tylko.
To sie rozpisałam...
A gdzie Wy sie wszystkie podziewacie? Kasia usprawiedliwiona a reszta?
Musze wypełnić kupe papierków do becikowego - normalnie robią wszystko żeby nie dostać tego tysiaka. Szkoda tylko że zapomniałam sobie karmi kupić na osłode.
Drzewka podlane - rosną w siłe pięknie
Co do becikowego to rzeczywiście wypełniania jest sporo;/
Drzewko podlałam
Madziaas
Acha,kurczeMadziu daje mu Bebilon HA
Właśnie mi żynął :-(
Ja dawałam na początku Bebiko i mu smakowało bardzo.Może sie Igorek przyzwyczai
reklama
Hejka
Ja dzisiaj konczylam pisanie pracy i dzisiaj jade na egazmin- wiec trzymajcie kciuki- wpadne pozniej ale nie wiem czy nie bedzecie juz spac.
Madziu- na parentingu mozna tylko raz zaglosowac?? Ja na poczatku oddalam glos a teraz juz sie nie da od paru dni
Nareczka
Ja dzisiaj konczylam pisanie pracy i dzisiaj jade na egazmin- wiec trzymajcie kciuki- wpadne pozniej ale nie wiem czy nie bedzecie juz spac.
Madziu- na parentingu mozna tylko raz zaglosowac?? Ja na poczatku oddalam glos a teraz juz sie nie da od paru dni
Nareczka
Podziel się: