reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
To fajnie,że już po:)
Maggie to ile Igorek waży?
W piątek było 5150 gram
Wykladowca ma 2 tygodnie, ale moze sprawdzi wczesniej, pozostaje tylko czekac.

Trzymam kciuki, zeby Igorek rosl zdrowo

No Kasia mowila ze bedzie pozniej, na 16 miala miec wizyte
Nie dziękuję :) Wow, 2 tygodnie niepewności.
No jak wizyta o 16 to już najwyższy czas zdać relacje. Ja zaraz spać ide a chciałam wiedzieć co i jak.

Chyba sie już położe bo coś mnie telepie. Dobranoc Kochane, jutro poczytam :)

Ostatnia edycja:
Madziu to co oni sie czepiają wagi
Może napisze Kasi smska,bo nie pisałam myślałam że będzie wieczorem
Napisałam smska

Dobranoc Madziu,ja zaraz też chyba zmykam

Ostatnia edycja:
Witam sie porannie po niezbyt udanej nocy wszystko mnie bolalo przy zmianie pozycji potem siku potem maly szalal i tak w kolko i wstalam z moim M o 6 i tak siedze z bolem glowy:(
Kasiu daj znac co i jak!
Maggie ja mysle,ze waga Igorka jest ok choc za bardzo sie nie orientuje ale jak Kacperek Madzi mial podobnie to nie wiem czemu sie czepiaja.
Ola trzymam kciuki:)
lece podlewac;)

Witam się kochane! Przepraszam, że nie napisałam wczoraj co i jak ale wróciliśmy z Pruszkowa bardzo późno i nie miałam już siły nic robić. Wizyta trwała bardzo krótko bo nie miałam jeszcze w ręku wyników badań histopatologicznych tego guzka co wycieli (będą za jakiś tydzień może dwa tygodnie) więc lekarz tylko obejrzał rankę i zdjął szwy. Wszystko jest w porządku a jak sam powiedział nie spodziewa się żadnych niemiłych niespodzianek po tym wyniku badań. Tak więc uspokoił mnie troszkę ale same wiecie jak się nie zobaczy na własne oczy czegoś to się nie jest tak do końca spokojnym.
W każdym razie dziękuję wam, że się tak o mnie dopytywałyście.

Pewnie że tak :)

Mocno trzymamy kciukasy. Daj koniecznie znać jak będziesz po. :)

A wogóle to cześć dziewczynki.

My już po spacerku. Pojechaliśmy odebrać wyniki badań krwi (żółtaczki już nie ma za to enzymy wątrobowe Igor ma wysokie no i wpada w niedokrwistość - jak nie urok to sraczka :( ... ) Pani doktor powiedziała że Igorek to delikatne dziecko i musimy go często kontrolować. Za 6 tygodni czeka nas pobieranie krwi znowu. Bidula z tego mojego synka. No ale dostaliśmy zielone światełko i możemy się jutro zaszczepić wkońcu.
Kurde zastanawiam sie czy wagi nie kupić i nie ważyć małego bo on tego sztucznego to wcale jeść nie chce. Je cycusia i na siłe ze 20 ml można mu wcisnąć tylko.

To sie rozpisałam...

A gdzie Wy sie wszystkie podziewacie? Kasia usprawiedliwiona a reszta?

Musze wypełnić kupe papierków do becikowego - normalnie robią wszystko żeby nie dostać tego tysiaka. Szkoda tylko że zapomniałam sobie karmi kupić na osłode.

Drzewka podlane - rosną w siłe pięknie :)

Maggie szkoda strasznie, że Igorek nie za bardzo chce to mleczko ale może się jakoś do niego przekona. No i kto by pomyślał że taki zuch chłopaczek jest taki słabiutki jak to stwierdziła pani doktor

Ja też już drzewka podlałam.

Hejka

Ja dzisiaj konczylam pisanie pracy i dzisiaj jade na egazmin- wiec trzymajcie kciuki- wpadne pozniej ale nie wiem czy nie bedzecie juz spac.

Madziu- na parentingu mozna tylko raz zaglosowac?? Ja na poczatku oddalam glos a teraz juz sie nie da od paru dni

Nareczka

No to Olu chyba można już ci pogratulować zdanego egzaminu:tak:

Witam sie porannie po niezbyt udanej nocy wszystko mnie bolalo przy zmianie pozycji potem siku potem maly szalal i tak w kolko i wstalam z moim M o 6 i tak siedze z bolem glowy:(
Kasiu daj znac co i jak!
Maggie ja mysle,ze waga Igorka jest ok choc za bardzo sie nie orientuje ale jak Kacperek Madzi mial podobnie to nie wiem czemu sie czepiaja.
Ola trzymam kciuki:)
lece podlewac;)

Justyś czyżby mały się już szykował na ten świat:confused:

Miłego dnia wam życzę. Ja dziś jeszcze posiedzę troszkę na bb ale wracam już do pracy na 15 bo mnie szefowa rzuciła na swoje stoisko w Carefourze tak więc nastąpiła mała zmiana miejsca pracy na chwilkę

reklama
Cześć dziewczynki
Oj Justyś współczuje bólu głowy i nocki:(
Kasia mi wczoraj odpisała,ale ja sie już położyłam. Dzisiaj na pewno będzie to napisze co i jak:-) Napisze tylko,że lekarz obejrzał rane i stwierdził,że jest ładnie i zdjął szwy:-)
Miłego dnia

O KAsia napisała,hihihiih

Do góry