reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja sie biore za kąpanie jęczego. Kurcze taki grzeczniutki był jeszcze wczoraj a dziś diabełek. Może to po tym pobieraniu krwi.

reklama
witam sie wieczornie,ja juz po wizycie wszystko ok,24 mam zadzwonic dogadac termin cc albo na 28 albo na 31 ostatecznie:) bede miec malego skarbka juz na swieta:)no chybaze sie obroci jeszcze choc lekarz watpi i ma miec okolo 4kg
KASIU MOJ PSIAK JEST NA ZAMKNIETYM:)JAKBYS CHCIALA GO ZOBACZYC LUB NA NK
zmykam teraz bo mam wychodne z kolezankami;) milego wieczorka,Pa
KACPERKU BRAWO!!!!!!!!
super więści:-)już święta w trójeczke spędzicie:-)
:-):-)
Coraz lepiej mu idzie:)
brawo!jeszcze troszeczke a Kacperek zacznie mamusi biegać na czterech:-)

Hej,

Kaceperek jak ślicznie już siedzi :) Super !! Gratulacje !!

A ja właśnie wróciłam niedawno. Całkiem fajnie było na tej szkole rodzenia, dostaliśmy prezenciki i kilka cennych rad dot. naszego szpitala :) Poćwiczyliśmy troszkę, porozciągaliśmy się a mój synuś na nauce oddychania akurat zaczął baraszkować w brzuszku i za bardzo nie mogłam oddychać tak jak powinnam ;) Ale nadrobię to jeszcze, bo w czwartek też się wybieram :)
Tylko mi ta położna zwróciła uwagę, że mam lekko obrzęknięte stopy, muszę przyuważyć czy tak mam po nocy czy dopiero popołudniu i mam w razie czego zgłosić swojej dr.

witam sie wieczornie,ja juz po wizycie wszystko ok,24 mam zadzwonic dogadac termin cc albo na 28 albo na 31 ostatecznie:) bede miec malego skarbka juz na swieta:)no chybaze sie obroci jeszcze choc lekarz watpi i ma miec okolo 4kg
KASIU MOJ PSIAK JEST NA ZAMKNIETYM:)JAKBYS CHCIALA GO ZOBACZYC LUB NA NK
zmykam teraz bo mam wychodne z kolezankami;) milego wieczorka,Pa
KACPERKU BRAWO!!!!!!!!

Justys
- to super, że wszystko jest w porządku :) No i już rzeczywiście niedługo i będziesz miała swoje szczęście w domciu :-D:-D:-D Kurcze a potem kolej na mnie.... ale ten czas leci... :szok::szok::szok:

Ano leci dziewczyny ten czas leci. Mam nadzieję, że tym z nas co czekają na fasolkę też czas szybko zleci.

Ano leci dziewczyny ten czas leci. Mam nadzieję, że tym z nas co czekają na fasolkę też czas szybko zleci.

Zleci Kasiu, sama zobaczysz, czas tak szybko leci, że pewnie zanim się obejrzycie będziesz miała swoją fasoleczkę w brzuszku, a potem jeszcze szybciej zleci jak będziesz ją tuliła w ramionach ;)

reklama
Do góry