reklama
P
patrysia*
Gość
super więści:-)już święta w trójeczke spędzicie:-)witam sie wieczornie,ja juz po wizycie wszystko ok,24 mam zadzwonic dogadac termin cc albo na 28 albo na 31 ostatecznie bede miec malego skarbka juz na swietano chybaze sie obroci jeszcze choc lekarz watpi i ma miec okolo 4kg
KASIU MOJ PSIAK JEST NA ZAMKNIETYMJAKBYS CHCIALA GO ZOBACZYC LUB NA NK
zmykam teraz bo mam wychodne z kolezankami milego wieczorka,Pa
KACPERKU BRAWO!!!!!!!!
brawo!jeszcze troszeczke a Kacperek zacznie mamusi biegać na czterech:-):-):-)
Coraz lepiej mu idzie
Madziaas
Już jesteś:)
Ja już mojego wykąpałam i śpiJa sie biore za kąpanie jęczego. Kurcze taki grzeczniutki był jeszcze wczoraj a dziś diabełek. Może to po tym pobieraniu krwi.
super więści:-)już święta w trójeczke spędzicie:-)
brawo!jeszcze troszeczke a Kacperek zacznie mamusi biegać na czterech:-)
Hej,
Kaceperek jak ślicznie już siedzi Super !! Gratulacje !!
A ja właśnie wróciłam niedawno. Całkiem fajnie było na tej szkole rodzenia, dostaliśmy prezenciki i kilka cennych rad dot. naszego szpitala Poćwiczyliśmy troszkę, porozciągaliśmy się a mój synuś na nauce oddychania akurat zaczął baraszkować w brzuszku i za bardzo nie mogłam oddychać tak jak powinnam Ale nadrobię to jeszcze, bo w czwartek też się wybieram
Tylko mi ta położna zwróciła uwagę, że mam lekko obrzęknięte stopy, muszę przyuważyć czy tak mam po nocy czy dopiero popołudniu i mam w razie czego zgłosić swojej dr.
Kaceperek jak ślicznie już siedzi Super !! Gratulacje !!
A ja właśnie wróciłam niedawno. Całkiem fajnie było na tej szkole rodzenia, dostaliśmy prezenciki i kilka cennych rad dot. naszego szpitala Poćwiczyliśmy troszkę, porozciągaliśmy się a mój synuś na nauce oddychania akurat zaczął baraszkować w brzuszku i za bardzo nie mogłam oddychać tak jak powinnam Ale nadrobię to jeszcze, bo w czwartek też się wybieram
Tylko mi ta położna zwróciła uwagę, że mam lekko obrzęknięte stopy, muszę przyuważyć czy tak mam po nocy czy dopiero popołudniu i mam w razie czego zgłosić swojej dr.
witam sie wieczornie,ja juz po wizycie wszystko ok,24 mam zadzwonic dogadac termin cc albo na 28 albo na 31 ostatecznie bede miec malego skarbka juz na swietano chybaze sie obroci jeszcze choc lekarz watpi i ma miec okolo 4kg
KASIU MOJ PSIAK JEST NA ZAMKNIETYMJAKBYS CHCIALA GO ZOBACZYC LUB NA NK
zmykam teraz bo mam wychodne z kolezankami milego wieczorka,Pa
KACPERKU BRAWO!!!!!!!!
Justys - to super, że wszystko jest w porządku No i już rzeczywiście niedługo i będziesz miała swoje szczęście w domciu Kurcze a potem kolej na mnie.... ale ten czas leci...
Ano leci dziewczyny ten czas leci. Mam nadzieję, że tym z nas co czekają na fasolkę też czas szybko zleci.
Zleci Kasiu, sama zobaczysz, czas tak szybko leci, że pewnie zanim się obejrzycie będziesz miała swoją fasoleczkę w brzuszku, a potem jeszcze szybciej zleci jak będziesz ją tuliła w ramionach
Obyś miała rację. Zmykam już spać. Dobranoc
Życzę Ci tego z całego serducha i trzymam kciuki:-)
Ja też już zmykam.
Spokojnej nocki i dobranoc :-)
reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Zleci zleci kochanaAno leci dziewczyny ten czas leci. Mam nadzieję, że tym z nas co czekają na fasolkę też czas szybko zleci.
A tak w ogóle to cześć dziewczynki
Zmykam na śniadanko
Miłego dnia Wam życze
Podziel się: