reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
no maggie mi juz tylko troche zostalo,nie moge sie juz doczekac:) w poniedzialek wizyta moze sie juz dowiem cos wiecej,bo prawdopodonie bede miec cesarke,bo maly sie nie chce obrocic ale mnie to tam nie przeraza,no i duzy juz jest dwa tygodnie temu mial przeszlo 3kg moj maly klocus:) mam nadzieje ze duzo juz nie przybierze na wadze
trzymam kciuki za wizyte :):) bardzo duzy chlopczyk ;) super
Ja tak sobie dziś siedzę na necie bo przepisuję notatki. Mieliśmy jechać z M do Castoramy pooglądać płytki do przedpokoju ale M zapomniał, że obiecał znajomemu zrobić kompa i nici z wycieczki:(
szkoda ze plany nei wypalily, no to chyba kiepsko idzie przepisywanie noatatek ;)

WITAM:-)
Drzewka podlane i głosik MADZIAS także jest:-)
no maggie mi juz tylko troche zostalo,nie moge sie juz doczekac:) w poniedzialek wizyta moze sie juz dowiem cos wiecej,bo prawdopodonie bede miec cesarke,bo maly sie nie chce obrocic ale mnie to tam nie przeraza,no i duzy juz jest dwa tygodnie temu mial przeszlo 3kg moj maly klocus:) mam nadzieje ze duzo juz nie przybierze na wadze
jeszcze troszeczke i Oliwierek na świecie będzie:-D

Ja siedzę i piszę te notatki ale tak jak zauważyła Ren nie idzie mi to. Właśnie obcinałam mojego M bo się wybiera na męskie spotkanko z kolegami

witam was

drzewka wszystkim podlałam :) ładnie rosną.

jestesmy po gościnie. obiad smakował rodzicom wiec sie ciesze.
teraz odpoczywamy
potem sobie poczytam co pisałyscie

pozdrówki!!!

reklama
Do góry