reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam sie i ja:),maggie dziewczyny maja racje z Igorka jest wspanialy chlopczyk i nie wazne jak karmiony
AGAPASKU ja tez mialam leukocytow strasznie duzo,naczytalam sie na necie ze to cholestaza moze byc i inne cuda,dostalam antybiotyk i dalej mam spadly tylko troche prawdopodobnie to przez nerki ktore sa bardziej obciazone i tez mi siE to zaczlo w tym tyg.ciazy co tobie tak,ze mysle,ze u ciebie to tez nic powaznego nie bedzie:)ja ide w poniedzialek na badanka ciekawe jak mi teraz wyjda
MILEGO DNIA DZIEWCZYNY:) LECE PODLEWAC

:-D:-D Gadułek. Mój teraz stoi mąż go trzyma a on skacze:-D
Madzia nagraj go koniecznie :)
Witam sie i ja:),maggie dziewczyny maja racje z Igorka jest wspanialy chlopczyk i nie wazne jak karmiony
AGAPASKU ja tez mialam leukocytow strasznie duzo,naczytalam sie na necie ze to cholestaza moze byc i inne cuda,dostalam antybiotyk i dalej mam spadly tylko troche prawdopodobnie to przez nerki ktore sa bardziej obciazone i tez mi siE to zaczlo w tym tyg.ciazy co tobie tak,ze mysle,ze u ciebie to tez nic powaznego nie bedzie:)ja ide w poniedzialek na badanka ciekawe jak mi teraz wyjda
MILEGO DNIA DZIEWCZYNY:) LECE PODLEWAC

Dzięki Słońce. I widze że udało sie drzewko w sygnaturke jakoś wcisnąć :) Ło Matko spojrzałam na Twoją sygnaturke. Zaraz Oliwierek będzie na świecie. Ja urodziłam w 38 tygodniu więc Ty już tuż tuż jesteś :) Ale super - kolejny przystojniaczek zasili forum :)

Cześć dziewczynki
Ciężką nocke mi zafundował mój syn,ale widziałam że była pełnia to może dlatego;/
Obudził sie jakoś po 6 i nie śpi do teraz
Ren dziękuje za głosik:))
Lece podlewać wszystkie drzewka:)
Miłego dnia

Prosze bardzo :) oj to moze w dzien pospicie choc troszke i wzajemnie milego dzionka :)

Hej,

Madziu mój od 5:45 wojuje :)

Lece podlewać drzewka i konto zakładać :)

Hi hi, już zagłosowałam :)
ojeje to tez wczesna pobodka dla Ciebie, zycze choc troche odpoczynku w dzien ;)
to ja juz musze zaczac odsypiac na zapas :D ja to min do 7 lubie pospac w wekendy, w tyg do pracy wstaje 5.40 hehe

Ło Matko spojrzałam na Twoją sygnaturke. Zaraz Oliwierek będzie na świecie. Ja urodziłam w 38 tygodniu więc Ty już tuż tuż jesteś :) Ale super - kolejny przystojniaczek zasili forum :)
rzeczywicie ale fajnie :):):):):):)

ja bylam w tym laboratorium ale mieli zamkniete (a na stronei co innego pisze :/) i nie bylo napisane w jakie dni otwarte tylko samer godziny kiedy pobieraja material a kiedy wyniki wydaja :/
a potem wrocilismy zjedlismy wiosenne snaidanko i drzemke spora zrobilismy hehehe

Witam dziewczynki!
Melduję, że drzewka podlane ale Madziu nie potrafię zagłosować. O co chodzi z tym zdjęciem?
Maggie nie smuć się Igorek szybko nadrobi zaległości w jedzonku i będzie jak to się mówi "chłop jak dąb"
Agapasku jak masz napisane na tych wynikach co cię martwią bo ja miałam napisane hbs antygen ujemny i to wszystko.

Madzia nagraj go koniecznie :)

Dzięki Słońce. I widze że udało sie drzewko w sygnaturke jakoś wcisnąć :) Ło Matko spojrzałam na Twoją sygnaturke. Zaraz Oliwierek będzie na świecie. Ja urodziłam w 38 tygodniu więc Ty już tuż tuż jesteś :) Ale super - kolejny przystojniaczek zasili forum :)
Musze nagrać:)
Witam dziewczynki!
Melduję, że drzewka podlane ale Madziu nie potrafię zagłosować. O co chodzi z tym zdjęciem?
Maggie nie smuć się Igorek szybko nadrobi zaległości w jedzonku i będzie jak to się mówi "chłop jak dąb"
Agapasku jak masz napisane na tych wynikach co cię martwią bo ja miałam napisane hbs antygen ujemny i to wszystko.
Kasiu tam trzeba być zalogowaną i jak klikniesz na moje zdjęcie to wyżej masz Uskrzydlona Mama i pokażą Ci sie różne zdjęcia.Wtedy szukasz mnie i pod zdjęciem jest że możesz dać 1,2 lub 3 punkty:)

no maggie mi juz tylko troche zostalo,nie moge sie juz doczekac:) w poniedzialek wizyta moze sie juz dowiem cos wiecej,bo prawdopodonie bede miec cesarke,bo maly sie nie chce obrocic ale mnie to tam nie przeraza,no i duzy juz jest dwa tygodnie temu mial przeszlo 3kg moj maly klocus:) mam nadzieje ze duzo juz nie przybierze na wadze

reklama
Ja tak sobie dziś siedzę na necie bo przepisuję notatki. Mieliśmy jechać z M do Castoramy pooglądać płytki do przedpokoju ale M zapomniał, że obiecał znajomemu zrobić kompa i nici z wycieczki:(

Justyś to duży klocuś z Oliwierka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry