reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM:-)

suuuper wieści:-)i ciesze się ze trafiłaś na konkretną lekarke:tak:a co do badań to ja robiłam i tokso i cytomegalie:tak:
:) tez sie bardzo ciesze bo przynajmniej konkretna i mam nadzieje ze juz przy neij sie ostanie ;)
dziekuje o info o badaniach jakich robilas to moze i dobrze ze dzis mi sie nie udalo ;)
zycze milego dnia :)

jak dobrze ze zawsze dobrze doradzicie ;)

reklama
czesc
drzewka i ja podlałam:)

dziś bedzie mnie mało bo mam robotę w domu. przygotowujemy się do jutrzejszej gościnki. Rodziców zaprosilismy na obiad wiec musze wszystko sobie przygotować,kupić i posprzątac mieszkanie.

pozdrawiam
i miłego dnia życzę:)

REN zmotywowałam się i pofarbowałam sobie włoski:-pzmiany nie ma bo na kolorek czarny taki jak przez dłuższy czas mam ale tak czy siak czuje się lepiej taka "odświerzona":-)

to moze rzeczywiscie i to zrobie skoro warto
dziekuje za porade :)

Maggie Tobie takze dziekuje za ta informacje

Nie ma za co Kochana. A lekarze olewają cytomegalie bo jej w ciąży leczyć nie można a jak sie nie jest w ciąży to przechodzi sie ją jako zwykłe przeziębienie. A zarazić sie można łatwo bo to jest jak wirus. Jeżeli to kiedyś miałaś to będziesz mieć przeciwciała tylko nie wiem czy IgG czy IgM. Ale sprawdzimy. I jak miałaś to super bo drugi raz nie zachorujesz a dzidzia bezpieczna będzie. Ja nie miałam ani tokso ani cyto i całą ciąże bardzo uważałam żeby nie złapać.

A wogóle to byłam na zakupach. I pare rzeczy kupiłam Igorkowi. :) A ten słodziak zasnął mi słodko w foteliku więc go wytargałam z fotelika i w kombinezonie i czapce włożyłam do łóżeczka i otworzyłam okno. Więc zalicza łóżeczkowy spacerek :)

Madziu - a co Ciebie tak mało?

A ja pije sobie bawarke pierwszy raz w życiu :) I chyba poprasuje póki Mały kima

REN zmotywowałam się i pofarbowałam sobie włoski:-pzmiany nie ma bo na kolorek czarny taki jak przez dłuższy czas mam ale tak czy siak czuje się lepiej taka "odświerzona":-)
ciesze sie :):) ale jak wiesz ze dopiero co zrobione to mile uczucie :D
Nie ma za co Kochana. A lekarze olewają cytomegalie bo jej w ciąży leczyć nie można a jak sie nie jest w ciąży to przechodzi sie ją jako zwykłe przeziębienie. A zarazić sie można łatwo bo to jest jak wirus. Jeżeli to kiedyś miałaś to będziesz mieć przeciwciała tylko nie wiem czy IgG czy IgM. Ale sprawdzimy. I jak miałaś to super bo drugi raz nie zachorujesz a dzidzia bezpieczna będzie. Ja nie miałam ani tokso ani cyto i całą ciąże bardzo uważałam żeby nie złapać.

A wogóle to byłam na zakupach. I pare rzeczy kupiłam Igorkowi. :) A ten słodziak zasnął mi słodko w foteliku więc go wytargałam z fotelika i w kombinezonie i czapce włożyłam do łóżeczka i otworzyłam okno. Więc zalicza łóżeczkowy spacerek :)

A ja pije sobie bawarke pierwszy raz w życiu :) I chyba poprasuje póki Mały kima

aha to pewnei dlatego nawet o tym nie slyszalam wczesniej :/ bo o tokso slyszalam nei raz, dobrze ze udalo ci sie uchronic przed tym :)
lozeczkowy spacerek fajnie :D:D:D

Madzia pewnie cieszy sie dniem z rodzinka :D

Kinga zycze milych odwiedzin jutro :D

a ja weslzam na strone tego laboratorium naszego i tam pisze ze na tokso pobieraja codziennie probke i codziennie wykonuja badanie:baffled: wiec jutro chyab przejde jeszcze raz moze dzis ta babka pomylila badanie:confused:

Hej dziewczynki

Poodwiedzalam Wasze drzewka- pieknie rosna. Moj ma dzisiaj wolne i jutro tez, wiec bedziemy leniuchowac razem- moze wpadne pozniej. Milego weekendu

Ostatnia edycja:
No ja zawsze sie stresuje jak mam isc w nowe miejsce hehe ale czasem rzeczywiscie zmienic lekarza badz chocby sprawdzic co inny powie ;)
ale fajne spacerki :)

:-D:-D

slicznie :)

pochwal sie pozniej ;)

Maggie jakas czarodziejka jestes ja wieczorem podlalam 2 raz a dzis rano za to mi nie chce zaliczyc :/ chyba co iles godzin mozna, ale jak Tobie udalo sie 4 razy??:szok::confused:

Wczorajsza wizyta byla udana nawet pomimo poslizgu ;) gabinet bardzo fajny i przyjazny
lekarka przeprowadzila porzadny wywiad tyle pytan zadawala ze nienadazalam odpowiadac ;-)
zbadala i powiedziala ze ladnie wraca wszystko do normy:-), zlecila zrobic badanie toksoplazmozy (poprzednia gin stwierdzila ze nei ma co robic takiego badania)
i po drugiej @ mozemy wrocic do staranek :laugh2::laugh2:
a jak bede miec wyniki badania to mam zadzwonic

poszlam wiec dzis rano do laboratorium wyczekalam swoje a wszystko po to zeby sie dowiedziec ze to badanie robia tylko w poniedzialki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to super wieści Ren i oby to była własciwa lekarka. A co do badanek dziewczyny maja racje. Warto zrobić i toxo i cytomegalię

Hej dziewczynki

Podwiedzalam Wasze drzewka- pieknie rosna. Moj ma dzisiaj wolne i jutro tez, wiec bedziemy leniuchowac razem- moze wpadne pozniej. Milego weekendu

Miłego leniuszkowania.

A tak w ogóle to witam się popołudniowo. Dziś idziemy z M na urodziny do jego kuzynki synka o których ja nie pamiętałam. Dopiero szwagierka mi przypomniała. Tylko problem jest taki że ja nie mam żadnego prezentu więc chyba kaskę mu dam.

Byliśmy dziś z M na zakupkach i przy okazji kupiłam sobie nasionka ziół do doniczek i kilka kwiatów na lato. Muszę je teraz wsiać żeby zakiełkowały a potem do doniczki i na okienko.

Wiecie chodzi mi po głowie żeby napisać do znajomych z podstawówki i zorganizować spotkanie. Jak byłam w szpitalu to spotkałam kolegę z podstawówki i tak nam sie fajnie rozmawialo. Może uda się zorganizowac maly zjazd.

Madziu widzę cie na nk:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jestem kochana,byłam na zakupach.Mały nie spał całe zakupy tylko na rękach u mnie siedział i rozglądał sie wokoło:-D:-D
Hej Kasiu:-) Drzewko podlane

już posprzątane i przygotowane do jutrzejszego obiadku:)
mam wolne teraz!
Z mężem kupiliśmy sobie po piwku i bedziemy mieli do filmu wieczorkiem (kingkong)

miłego wieczorku!

p.s. no drzewka nam ładnie rosną widzę!! :)

reklama
Do góry