reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

DZIEŃ DOBRY:)

A co się stało z naszym forum???no cóż trzeba się przyzwyczaić?ale straaaaasznie wolno chodzi!!!!!!

Kochane dziękuje za wasze wsparcie:)lekarze mówią że jest na oddziale najzdrowszym dzieckiem i największym a waży 2100 i 45 cm ma co nie jest za dużo bo i na wadze stracił ale teraz tuczy go siostra mleczkiem:)jeszcze nie wiem co jest dokładnie dzisiaj się dowie siostra i mnie poinformuje co wtedy wam napisze!niemogłam patrzeć na siostre bo takie oczka miała zapłakane:(ale będzie dobrze :)

I TU GRATULACJE WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Patrysiu pewnie,że będzie dobrze:)

reklama
Hej dziewczynki

U mnie juz lepiej,to moge poklikac. Pogoda za oknem super a m idzie na nocke tylko wczoraj mial wolne :angry:. Byl w piatek na badaniach nasienia , ma czekac do 10 dni na wyniki i jeszcze musi sobie sam zadzwonic czy sa. Teraz w srode mamy wizyte w klinice, a tak juz liczylam ze trzeba bedzie ja skasowac, ale dupa bo @ dotarla, wiec walczymy dalej

Gratulacje dla Agniesiak

Oleńko walczcie bo jest o co.. ;)) będzie dobrze! ja cały czas kibicuję wam dziewczynki

miłego popołudnia życzę!
u nas deszczowo.. siedzimy w domu

Agniesiak seredcznie gratuluje !!!

Patrysia bedzie dobrze, trzymam dalej kciuki

Ola trzymam kciuki za dobre wyniki i nei poddawajcie sie, my tez bedziemy walczyc

Madzia super foteczka ;)

Właśnie dostałam wieści od mojej siostry:-)

Kochane modlitwy pomogły!!!

Bartuś jest w domku właśnie wrócili ze szpitala(i oby już tak zostało):-D

Ma malutką dziurke na serduszku do kontroli mają jechać za 2-3 miesiące:tak:Ogólnie jest zdrowym chłopcem:-)mam nadzieje że teraz po moim w miare dobrym poście już niepogorszy sie bo zauważyłam że przeważnie tak się dzieje...:sorry2:

JA TAKŻE TRZYMAM ZA WAS KOCHANE KCIUKI UDA SIĘ WIARA CZYNI CUDA:tak:

Właśnie dostałam wieści od mojej siostry:-)

Kochane modlitwy pomogły!!!

Bartuś jest w domku właśnie wrócili ze szpitala(i oby już tak zostało):-D

Ma malutką dziurke na serduszku do kontroli mają jechać za 2-3 miesiące:tak:Ogólnie jest zdrowym chłopcem:-)mam nadzieje że teraz po moim w miare dobrym poście już niepogorszy sie bo zauważyłam że przeważnie tak się dzieje...:sorry2:

JA TAKŻE TRZYMAM ZA WAS KOCHANE KCIUKI UDA SIĘ WIARA CZYNI CUDA:tak:
Suuper Patrysiu:tak::tak::-)

Patrysiu na pewno będzie dobrze! :) 3mam kciuczki za maluszka.

Idę kąpać smyka bo już czas
później zajrzę jeszcze :tak:

reklama
Hej Dziewczyny

jeszcze raz serdecznie dziękuje za życzonka:tak:

patrysiu super, że z Bartusiem jest ok:tak:

Agniesiuk ogromne gratulacje:tak:

Olu trzymam moooocno kciuki za Was:tak:
Mój organizm chyba juz sie przyzwyczaja do leków bo dzisiaj juz jest o wiele lepiej:-D

Mój smyk juz leży wykąpany:-D. Dzisiaj przez to wietrzysko zrobiłam mu wolne od przedszkola;-)
Nie pisałam Wam, że pewien palant uderzył nam pod domem w samochód który mamy pożyczony od brata:wściekła/y: i muszę załatwiać wszystkie formalność z OC bo M i brat w pracy i nie ma kto:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry