reklama
K
Kinga85
Gość
ahaa to o to chodzi z tymi podziękowaniami....
to kto mi podziękował? przyznać się ładnie! ;-)
ja też na wszystkie drzewka klikać bede co dziennie!!!
Tak się domyśliłam Madziu, że chodzi o drzewko ) Niech rośnie wysoko !!!
Ach z tym moim pępkiem bez zmian dziewczynki Co gorsza nigdzie, nawet na necie, nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem. Jak podpytuje koleżanki to nikt czegoś takiego nie miał... normalnie strach się bać !!!
Mojego męża siostra wyczytała gdzieś, że sporadycznie zdarza się tak przypadłość i jest związana z rozciągającą się skórą na brzuchu no i w pępku też się rozciąga i dlatego może się sączyć coś. kupiłam sobie te gaziki Leko nasączone 70% spirytusem (dla niemowląt na pępuszek) i tym smatuję, to troszke pomaga...
Ach z tym moim pępkiem bez zmian dziewczynki Co gorsza nigdzie, nawet na necie, nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem. Jak podpytuje koleżanki to nikt czegoś takiego nie miał... normalnie strach się bać !!!
Mojego męża siostra wyczytała gdzieś, że sporadycznie zdarza się tak przypadłość i jest związana z rozciągającą się skórą na brzuchu no i w pępku też się rozciąga i dlatego może się sączyć coś. kupiłam sobie te gaziki Leko nasączone 70% spirytusem (dla niemowląt na pępuszek) i tym smatuję, to troszke pomaga...
Ren, a jak Ty się czujesz ?? Lepiej troszkę ??
a tak roznie raz jest okej, a raz sa chwile smutniejsze ale ogolnie dobrze sie trzymam bo mam super wsparcie maz, rodzina , Wy plus jeszcze pare osobek na forum wiec nei moze byc zle a do tego moj kochany kocurek spi kolo mnie fizycznie to tak sobie musze lezec i lezec :/
a tak roznie raz jest okej, a raz sa chwile smutniejsze ale ogolnie dobrze sie trzymam bo mam super wsparcie maz, rodzina , Wy plus jeszcze pare osobek na forum wiec nei moze byc zle a do tego moj kochany kocurek spi kolo mnie fizycznie to tak sobie musze lezec i lezec :/
Będzie dobrze kochana Super, że masz wspaniałego męża i rodziców na których możesz liczyć
Dziewczynki muszę uciekać bo rodzice przyszli.
Buziaki dla Was :*
Madziaas
Już jesteś:)
Agapas oby przeszlo z tym pepkiem
Madzia powoli uwazaj na schodach
To ja to ja Ja znam te podziękowania z parentingu bo tam też sąahaa to o to chodzi z tymi podziękowaniami....
Kinga no to pewnei Madzia Ci podziekowala
BuziakiBędzie dobrze kochana Super, że masz wspaniałego męża i rodziców na których możesz liczyć
Dziewczynki muszę uciekać bo rodzice przyszli.
Buziaki dla Was :*
reklama
Podziel się: