reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ahaa to o to chodzi z tymi podziękowaniami....
to kto mi podziękował? przyznać się ładnie! :cool2:;-)
ja też na wszystkie drzewka klikać bede co dziennie!!!:tak:

Tak się domyśliłam Madziu, że chodzi o drzewko :)) Niech rośnie wysoko !!!

Ach z tym moim pępkiem bez zmian dziewczynki :( Co gorsza nigdzie, nawet na necie, nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem. Jak podpytuje koleżanki to nikt czegoś takiego nie miał... normalnie strach się bać !!!
Mojego męża siostra wyczytała gdzieś, że sporadycznie zdarza się tak przypadłość i jest związana z rozciągającą się skórą na brzuchu no i w pępku też się rozciąga i dlatego może się sączyć coś. kupiłam sobie te gaziki Leko nasączone 70% spirytusem (dla niemowląt na pępuszek) i tym smatuję, to troszke pomaga...

Ren, a jak Ty się czujesz ?? Lepiej troszkę ??

a tak roznie raz jest okej, a raz sa chwile smutniejsze ale ogolnie dobrze sie trzymam bo mam super wsparcie :) maz, rodzina , Wy plus jeszcze pare osobek na forum wiec nei moze byc zle ;) a do tego moj kochany kocurek spi kolo mnie :) fizycznie to tak sobie musze lezec i lezec :/

a tak roznie raz jest okej, a raz sa chwile smutniejsze ale ogolnie dobrze sie trzymam bo mam super wsparcie :) maz, rodzina , Wy plus jeszcze pare osobek na forum wiec nei moze byc zle ;) a do tego moj kochany kocurek spi kolo mnie :) fizycznie to tak sobie musze lezec i lezec :/

Będzie dobrze kochana ;) Super, że masz wspaniałego męża i rodziców na których możesz liczyć :)

Dziewczynki muszę uciekać bo rodzice przyszli.
Buziaki dla Was :*

Agapas oby przeszlo z tym pepkiem

Madzia powoli ;) uwazaj na schodach ;)
:-D:-D
ahaa to o to chodzi z tymi podziękowaniami....
to kto mi podziękował? przyznać się ładnie! :cool2:;-)
ja też na wszystkie drzewka klikać bede co dziennie!!!:tak:
To ja to ja:-D Ja znam te podziękowania z parentingu bo tam też są:tak:

Kinga no to pewnei Madzia Ci podziekowala ;)
:tak::tak:
Będzie dobrze kochana ;) Super, że masz wspaniałego męża i rodziców na których możesz liczyć :)

Dziewczynki muszę uciekać bo rodzice przyszli.
Buziaki dla Was :*
Buziaki

reklama
Do góry