reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No trzeba sie przyzwyczaić.

A ja od wczoraj czytam Igorkowi wiersze Tuwima :-) A ten sie cieszy. I miałam mu bajke wczoraj przeczytać ale mi zasnął zanim zdążyłam :-D

No trzeba sie przyzwyczaić.

A ja od wczoraj czytam Igorkowi wiersze Tuwima :-) A ten sie cieszy. I miałam mu bajke wczoraj przeczytać ale mi zasnął zanim zdążyłam :-D
:-):-)
Ale mnie wkurza to jak na razie,bo szukam Ren żeby wejść na drzewka i nie widze jej drzewek:eek:
Igorek śpi? Mój gada i pluje właśnie

Znalazłam ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień doberek,

Jak wrażenia z nowego forum? ;-)
jak na razie ja sie czuje dziko, nei wiem co gdzie jest w co klikac i kolorystyka jakas taka zimna i za jasna, mi bedzie ciezko sie przystosowac do nowego stylu poprzedni byl jakis taki przyjazny - takie moje zdanie ;)
Acha. ja wszystkie drzewka już obleciałam. Ren już mnie przegoniła :-D
ja tez juz odwiedzilam drzewka ;) a ja tam neiwiele Cie przegonilam ale to dzieki siostrze ;)
:-):-)
Ale mnie wkurza to jak na razie,bo szukam Ren żeby wejść na drzewka i nie widze jej drzewek:eek:
Igorek śpi? Mój gada i pluje właśnie
chyba duzo osob sie bedzie denerwowalo, bo kazdy juz wiedzial co i jak i przyzwyczajenie robi swoje

ale Lobuziak z Kacperka ale slodki lobuziak ;)

a co to za jakies podzikowania za posty ?:eek:

Maggie wiesz moze czy ten nowy wyglad itd to juz na stale czy w razie czego bedzie powrot do poprzedniego wygladu??

Madzia a co opowiada Kacperek ciekawego ?;-)

Witam w niedzielny poranek :)
ale się BB zmieniło!! bardzo ładnie wygląda ale muszę się obcykać o co kaman gdzieniegdzie..
no ja też nie wiem co to za podziękowania za posty?
Miłego dnia dziewczynki!
buziaki:** :-)

Madzia i Ren odwiedzam te wasze drzewka! :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w niedzielny poranek :)
ale się BB zmieniło!! bardzo ładnie wygląda ale muszę się obcykać o co kaman gdzieniegdzie..
no ja też nie wiem co to za podziękowania za posty?
Miłego dnia dziewczynki!
buziaki:** :-)

Madzia i Ren odwiedzam te wasze drzewka! :))
no duzo zmian na forum
dziekuej za odwiedzanie drzewka a jeszce Maggie ma swoje ;) i wzajemnie milej niedzieli

reklama
Do góry