reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

HEJKA:-)
czesc
bylam na wizycie i tylko sie zmartwilam i na stresowalam bo gin po badaniu stweirdzila ze macica jest za malo powiekszona jak na cizae i kazala jutro na usg przyjsc (bo w przychodni nei ma wiec neimoze od reki zrobic)
masakraaa jutro dam znac co i jak
ojejku:-(czekam na wieści buziaczki:tak:
Ren - daj znać jutro, trzymam kciuki, Igorek też może nie tyle trzyma co ssie kciuki bo właśnie sie zorientował że rączki są takie fajne. :-)
hehe tak jak mój lubi piąstki ssać:rofl2:
Ja wpadłam na chwilkę zapytać tylko Patrycję jak się czuję Madzia i jej dzidzia..
u Madzi i Bartusia jest dobrze:tak:został wyjety z inkubatorka i teraz go podtuczyć i jak dalej bedzie dobrze to do domku:-)

reklama
Patrysiu - super że u Bartusia tak dobrze. niech teraz sie utuczy troszke i do domku :-)

A ja odebrałam wyniki Młodego. Morfologie ma niezbyt i niestety lekka żółtaczka została jeszcze ale najważniejsze że nie ma tej cholernej cytomegalii :-) Yuppi ależ sie cieszę.

Ren - jak tam?

Ostatnia edycja:
Patrysiu - super że u Bartusia tak dobrze. niech teraz sie utuczy troszke i do domku :-)

A ja odebrałam wyniki Młodego. Morfologie ma niezbyt i niestety lekka żółtaczka została jeszcze ale najważniejsze że nie ma tej cholernej cytomegalii :-) Yuppi ależ sie cieszę.

Ren - jak tam?
Maggie to super,ciesze sie bardzo:-):-)

Załączniki

• 000203FB.gif
    000203FB.gif
    41,6 KB · Wyświetleń: 41
Madziu mi normalnie kamień spadł z serca. Teraz zobaczymy co tam u neurologa będzie.
Oczywiście daj znać co u neurologa
Ja uciekam za pare minut na spacerek,czekam na T:-)

Pisałam do Kasi
Przyjeli ją dzisiaj do szpitala,robią badania,wywiady na razie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki, trochę podczytałam... ale się u Was porobiło ... najpierw u Agniesiak potem u Maggie...
Ale dobrze, że już się wyklarowało co nie co !!

Maggie trzymam kciuki za Igorka i duuużo zdrówka dla niego :-):-)
Będzie dobrze !!

A ja zaczęłam pomału robić zakupki dla swojego maluszka i powiem szczerze, że nie myślałam, że to będzie takie trudne... W każdym sklepie tyle tego jest, a ja stoję przed półkami i nie wiem co wybrać, co będzie lepsze... jedna wielka doświadczalnia :-):-).
Wczoraj byłam we Wrocku to troszkę pokupowałam takich drobiazgów, a zmęczyłam się przy tym... jak przyjechaliśmy do domu to padłam jak betka :-):-D:-D. Ale najgorzej było zacząć, teraz już mniej więcej wiem co jeszcze potrzebuję i sukcesywnie będę dokupywać :-).

A ja zaczęłam pomału robić zakupki dla swojego maluszka i powiem szczerze, że nie myślałam, że to będzie takie trudne... W każdym sklepie tyle tego jest, a ja stoję przed półkami i nie wiem co wybrać, co będzie lepsze... jedna wielka doświadczalnia :-):-).
Wczoraj byłam we Wrocku to troszkę pokupowałam takich drobiazgów, a zmęczyłam się przy tym... jak przyjechaliśmy do domu to padłam jak betka :-):-D:-D. Ale najgorzej było zacząć, teraz już mniej więcej wiem co jeszcze potrzebuję i sukcesywnie będę dokupywać :-).
ooo to super dzionek był:-)ja uwielbiam takie zakupy:-p
Pisałam do Kasi
Przyjeli ją dzisiaj do szpitala,robią badania,wywiady na razie:-)
kciuki i buziaki dla KROCZKA:tak:
suuuuper:-)najważniejsze że cytomegalii nie ma:-)

reklama
agapasku - tak naprawde to dopiero jak maluszek się urodzi okaże sie co będziesz używać a co jest zbędne. Gdybym ja wiedziała zanim mały sie urodził o paru rzeczach to troszke kaski bym przyoszczędziła. Ale do tego trzeba dojść. Niektóre rzeczy nam pasują a niektóre nie. ;-)
p.s. a jak sie czujesz???

Madziu widze Cie :) Ucaluj Kacperka.

My zaraz robimy kąpanko ale ze spankiem pewnie krucho będzie bo Młody od 16:00 śpi. Tylko na cyca o 18:00 sie obudził.

Ostatnia edycja:
Do góry