reklama
Madziaas
Już jesteś:)
A co tu tak cicho??
Ola usprawiedliwiona bo podbija meksyk, Madzia sie opala w nowych butach a reszta?
Madzia sie opaliła,ale bez butów nowych:-( Zmierzyłam te co mi sie podobały i jednak mi sie na nodze nie podobały
A inne fajne to znowu tak że nie było rozmiaru 38-jak na złość:-(
Madziaas
:-):-):-):-) No ale sie opalałaś. I nie będziesz jak oponka bo oponki są blade, no chyba że oponka w czekoladzie żarcik mały
Ale sobie kupie te drugie jak będzie rozmiar;-);-)
Jak Igorek dzisiaj? Mój mały sie właśnie obudził,je butle i pierdzi
maggie_f
Fanka BB :)
Igorek dziś miał duuuuuuużo wrażeń :-)
Byliśmy w centrum handlowym i był przekochany. Od 11 do 13 siedział w foteliku a potem w knajpie dałam mu cyca i dalej do 14:30 sobie jeździlismy po galerii. Prawie wogóle nie płakał a w samochodzie kimał. Teraz leży i przysypia. :-)
Byliśmy w centrum handlowym i był przekochany. Od 11 do 13 siedział w foteliku a potem w knajpie dałam mu cyca i dalej do 14:30 sobie jeździlismy po galerii. Prawie wogóle nie płakał a w samochodzie kimał. Teraz leży i przysypia. :-)
Madziaas
No to super,grzeczny chłopczykIgorek dziś miał duuuuuuużo wrażeń :-)
Będe za pare minut lece mojemu T zrobić kanapki na nocke
Madziaas
A ja dzisiaj Majki nie widziałam:-(A mi sie Igorek na majke rozkrzyczał. Cyc be, pieluca sucha - On chce sie bawić
Super,że sie chce bawić
Mój zjadł zupki troszke,teraz pije herbatke i bajka będzie;-)
reklama
Madziaas
Może i takKurcze a Igor znowu kima
Czyżby po markecie taki zmęczony?
Ja mojego chce troszke przedłużyć i ok 20 spać położyć,a widze że już troszke zmęczony już
Podziel się: