reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Patrysia no Żukowo niedaleko Gdańska:)) my własnie do Gd i Sopotu jedziemy sobie do rodzinki.
Madziu tak to jest z maluszkami... pamietam ze tez miałam akcje z usypianiem Filipa. Ja to do wózka go wsadzałam i bujałam żeby zasnął :sorry2: czysta desperacja teraz się z tego śmieje..

Hejka!
Teściowa poszła, M też poszedł do pracki więc jestem;-)
Nasmażyłam tych paczusiów.. wyszły rewelacyjne!!:-D
M dziś odsprzedal nasze kino domowe do świetlicy w której pracuje:tak: i dzięki temu mamy pieniążki co akurat sie przydadzą:biggrin2: Jutro idziemy po łózeczko:biggrin2: a po 10-tym z teściową po wózio:biggrin2: Już sie doczekac nie mogę:-D
Mój Tomasz też nieźle daje popalic;-) Dziś tak się rozciąga, wyciąga, że ledwo mi nieraz wysiedziec:-D
AAaaa!!! Mój dzidzior już w ostatnim okienku!! Jupi!!! :)
Idę dziś do szkoły rodzenia:cool2: Ciekawe o czym dzis będzie:cool2:
Agniesiak nie rób ochoty tymi pączusiami,mniam:zawstydzona/y:
Jupi jestem dumna ze synka mojego:-)grzeczniutki był jak aniołek M mówi dał się zbadac dokładnie iii jest zdrowiutki nawet już szumy zanikły które cały czas musieliśmy kontrolowac:-)wazy 13.5 kg i ma 93 wzrostu co wszystko dobrze tylko lekarz mówi że ten 1 kg mógł więcej wazyć ale jest wszystko dobrze:tak:no to teraz jestem spokojna i nawet siusiak zdrowy jąderka tam gdzie trzeba:-)a co do mówienia jak to mówi jeszcze się nauczy:-)teraz jeszcze iść z Alankiem:-)

no to czekają was zakupki:-)supcio :tak:no a może sie pochwalisz nam swoimi zdobyczami:-p
No to super,brawo dla Dominisia:tak:

Patrysia no Żukowo niedaleko Gdańska:)) my własnie do Gd i Sopotu jedziemy sobie do rodzinki.
Madziu tak to jest z maluszkami... pamietam ze tez miałam akcje z usypianiem Filipa. Ja to do wózka go wsadzałam i bujałam żeby zasnął :sorry2: czysta desperacja teraz się z tego śmieje..
Ojj tak:-)

mini pączki w 15 minut .:tak::-D
Są pulchniutkie i znikają momentalnie:)
CIASTO:
1 serek homogenizowany waniliowy a ja daje jaki mam(wczoraj czekoladowy 150 gram)
1,5 szklanki mąki
3 jajka
1 łyżka cukru
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Miksować jajka z cukrem, dodać serek, mąkę wymieszaną z proszkiem,wymieszać.
Na gorący tłuszcz kłaść łyżeczką kuleczki ciasta.Ja pomagam sobie druga łyżeczką. Piec na złoty kolor. Same się obracają,pieką się migiem, czasami nie są idealne kuleczki ale smakują zawsze super )
Posypać cukrem pudrem.

ja tylko sie melduje bo brak mi sil na cokolwiek:dry:
chyba fasolinka wysysa mi energie:sorry2:
ledwo wstaje i juz bym poszla spac ponownie :sorry2:
moze w sobote nadrobie bo widez ze jest co poczytac a do tego jakies pyszne paczki sie przewijaja :-D

pozdrawiam:-)

reklama
Do góry