reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No ale nie długo mnie pomęczy bo mam umowę do końca listopada i zamierzam wcześniej znaleźć na spokojnie inną pracę:tak:

reklama
To ja poprosze wtedy o zdjątko:-)
Ja chce sobie grzywke zrobić bo wcześniej kiedys tam miałam i mi i M się podobam w niej (zapuściłam bo czasami mnie wkurzała ze trzeba ją co nie co wyprostowac bo po spaniu lubi sobie w różne strony iść hehe)no i jakaś leciutka zmiana by była:-)

No właśnie oglądam Twoje zdjęcia na nk i faktycznie fajnie Ci było w grzyweczce. Ja sobie nie wyobrażam siebie bez grzywki. No i powiem Ci że lepiej ci jest w czarnych włoskach niż w blondzie.

Hejka!
Kiniu tulam strasznie mocno. Kurcze to takie niesprawiedliwe:wściekła/y:
Kasiulek gdzie się Słońce podziewasz?
Maggie jak się Igroek dziś czuje?
Patrysiu Alanek boski i super, że masz luzik:-D
Dziewczyny nie zapamiętuję już co której miałam odpisać muszę chyba robić dodawanie i cytowanie bo inaczej zapominam:zawstydzona/y:
Wkurzyłam się dzisiaj na moją Szefową. Zaczyna mnie babka wkurzać. Ona jakoś po chińsku zawsze wszystko robi ale zdążyłam się przyzwyczaić. Przyjęła mnie do pracy 26 listopada 2008 roku i stwierdziła, że wypłatę będę dostawała dlatego 26 każdego miesiąca. Dziś jest 26 więc ja zanim z pracy wyszłam to się jej pytam czy wypłaci mi dziś kasę. A ona robi wielkie oczy i mówi mi że przecież na początku roku mi mówiła, że skoro rok się zaczął od 4 stycznia to kasę będę dostawała 4 każdego miesiąca. Normalnie rozwala mnie non stop bo nie raczyła mi oczywiście przekazać takiej informacji wcześniej i teraz mi wpiera, że mi na pewno mówiła:wściekła/y: a ja jeszcze tydzień bez kasy będę:wściekła/y:
No wiesz co ,co ta twoja szefowa jakaś niepoważna:no:
Coś mnie wzięła ochota na pazurki i muszę spytać czy mi moja szwagierka zrobi:happy2:

Madziu dostałaś te cienie?
Też bym chciała pazurki,ale nie mam jak niestety:sorry2:
Tak dostałam cienie,dodali mi 5 gratisów:-)

To fajnie że ci się podobają szkoda tylko, że jest ich tak mało w tej fioleczce.

Dziewczyny zmykam do mojej Iskiereczki bo dziś jeszcze u niej nie byłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry