reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
PAULINA a co się stało z autem:sorry2:kurcze teraz kupić nowy a nie da się naprawic:sorry2:dobrze że z Kacperkiem jest lepiej i oby tak dalej:tak:
MADZIAS a jak u ciebie Kacperek:-)moje maluszki dobrze jeden śpi drugi po sytym obiadku bawi się hehe ale fajnie normalnie taki luzik jest a myślałam ze będe miała ciężej no ale to jest początek zobaczymy później wtedy pewnie bede miała więcej roboty :-p

PAULINA a co się stało z autem:sorry2:kurcze teraz kupić nowy a nie da się naprawic:sorry2:dobrze że z Kacperkiem jest lepiej i oby tak dalej:tak:
MADZIAS a jak u ciebie Kacperek:-)moje maluszki dobrze jeden śpi drugi po sytym obiadku bawi się hehe ale fajnie normalnie taki luzik jest a myślałam ze będe miała ciężej no ale to jest początek zobaczymy później wtedy pewnie bede miała więcej roboty :-p
Kacperek dobrze,pospał wcześniej i leży na łóżku. Udany jest bo czeka aż sie go pogila i sie śmieje,a jak przestane to krzyk,hihi:-D:-D
To fajnie,że u Ciebie ok i masz luzik:-)

hejka

Ja tylko na moment i musze zaczac sie brac za obiad.

Kingus- strasznie mi przykro. Trzymalam kciuki- bo jeszcze nie ma fasolki 2010 i myslalam ze otworzysz nam wysyp. Pozbieraj sie szybko i wracaj do nas.
U mnie koniec @ wiec staranka czas zaczac tzn w tym miesiacu nie bedzie co dwa dni tylko kiedy chcemy- tak jak Kinga przestalam liczyc na cud i poczekam do wizyty u lekarza.

Kingus tak wogole to musze Cie pocieszyc bo pewnie nie pamietasz ale mnie po odstawieniu tabsów z 30 dniowych cykli po pol roku zrobily sie raz 42, potem jakies 39 teraz przedostatni byl 52dniowy chyba a obecny co sie skonczyl 32 dni i wes tu czlowieku traf. Jesli jest nam dane miec dziecko to je bedziemy miec a jak nie to sprobujemy czegos innego i tak juz zostalam ostatnia w rodzinie wiec roznicy mi to nie robi- ale wiedz ze znam Twoj bol. Buzki i sciskam

Hejka!
Kiniu tulam strasznie mocno. Kurcze to takie niesprawiedliwe:wściekła/y:
Kasiulek gdzie się Słońce podziewasz?
Maggie jak się Igroek dziś czuje?
Patrysiu Alanek boski i super, że masz luzik:-D
Dziewczyny nie zapamiętuję już co której miałam odpisać muszę chyba robić dodawanie i cytowanie bo inaczej zapominam:zawstydzona/y:
Wkurzyłam się dzisiaj na moją Szefową. Zaczyna mnie babka wkurzać. Ona jakoś po chińsku zawsze wszystko robi ale zdążyłam się przyzwyczaić. Przyjęła mnie do pracy 26 listopada 2008 roku i stwierdziła, że wypłatę będę dostawała dlatego 26 każdego miesiąca. Dziś jest 26 więc ja zanim z pracy wyszłam to się jej pytam czy wypłaci mi dziś kasę. A ona robi wielkie oczy i mówi mi że przecież na początku roku mi mówiła, że skoro rok się zaczął od 4 stycznia to kasę będę dostawała 4 każdego miesiąca. Normalnie rozwala mnie non stop bo nie raczyła mi oczywiście przekazać takiej informacji wcześniej i teraz mi wpiera, że mi na pewno mówiła:wściekła/y: a ja jeszcze tydzień bez kasy będę:wściekła/y:

reklama
KASIULEK i ja się martwie odezwij się:sorry2:
Kingus tak wogole to musze Cie pocieszyc bo pewnie nie pamietasz ale mnie po odstawieniu tabsów z 30 dniowych cykli po pol roku zrobily sie raz 42, potem jakies 39 teraz przedostatni byl 52dniowy chyba a obecny co sie skonczyl 32 dni i wes tu czlowieku traf. Jesli jest nam dane miec dziecko to je bedziemy miec a jak nie to sprobujemy czegos innego i tak juz zostalam ostatnia w rodzinie wiec roznicy mi to nie robi- ale wiedz ze znam Twoj bol. Buzki i sciskam
kochana pewnie że będziecie mieć dzidziusie a popatrzcie na NEKTARYNKE także długo się starała i szczerze już wątpiła czy się uda badania tez robiła no i prosze a tu fasolka jak się patrzy:-)więc uda się na pewno no a co do rodziny to wogóle o tym nie myśl czy jesteś pierwsza czy ostatnia co za różnica najwazniejsze to jest to aby zajść wtedy kiedy będzie to ta chwila a ona na pewno przyjdzie :tak:i nie jedna nam się tu fasolka pojawi zobaczycie:-)buziaczki:tak:
Patrysiu Alanek boski i super, że masz luzik:-D
Dziewczyny nie zapamiętuję już co której miałam odpisać muszę chyba robić dodawanie i cytowanie bo inaczej zapominam:zawstydzona/y:
Wkurzyłam się dzisiaj na moją Szefową. Zaczyna mnie babka wkurzać. Ona jakoś po chińsku zawsze wszystko robi ale zdążyłam się przyzwyczaić. Przyjęła mnie do pracy 26 listopada 2008 roku i stwierdziła, że wypłatę będę dostawała dlatego 26 każdego miesiąca. Dziś jest 26 więc ja zanim z pracy wyszłam to się jej pytam czy wypłaci mi dziś kasę. A ona robi wielkie oczy i mówi mi że przecież na początku roku mi mówiła, że skoro rok się zaczął od 4 stycznia to kasę będę dostawała 4 każdego miesiąca. Normalnie rozwala mnie non stop bo nie raczyła mi oczywiście przekazać takiej informacji wcześniej i teraz mi wpiera, że mi na pewno mówiła:wściekła/y: a ja jeszcze tydzień bez kasy będę:wściekła/y:
dziękuje:-)ps.no nie dziwie ci sie babka jest nie słowna:dry:nie ładnie tak oby to było pierwszy i ostatni raz żeby tak sobie nie cwaniaczyła za każdym razem jak ma wypłate wypłacac:dry:trudno tydzień szybko minie i bedzie kaska w rączkach:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry