reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hejka

Ja mialam zajety weekend tzn w piatek i sobote imprezka- takze dzisiaj szlafrok i na kanapie przed telewizorem.M na nocce

Dziewczynki- trzymam kciuki za Ws i dajcie koniecznie znac

U mnie pomalu @ odchodzi i juz sie pozbieralam troszke

No to milej niedzieli

Dzięki dziewczyny za gratulacje:) Cieszymy się z M :)
Kinga! Kciuki zaciśnięte:tak:
Madzia śliczny Kacperek:)
Patrysia Alanek tez cudowny:)
Ja lece ziemniaczki obierac bo tesciowa przyszła.
Do usłyszenia potem!
Dziękuje:-)
Mały:szok:
Śliczny słodki szkrab:-)
Dzięki:tak:
Hejka

Ja mialam zajety weekend tzn w piatek i sobote imprezka- takze dzisiaj szlafrok i na kanapie przed telewizorem.M na nocce

Dziewczynki- trzymam kciuki za Ws i dajcie koniecznie znac

U mnie pomalu @ odchodzi i juz sie pozbieralam troszke

No to milej niedzieli
To fajnie Olu że miałaś imprezki
Trzymam kciuki za Ciebie:tak:

Cześć dziewczynki, to mnie już dzisiaj nikt nie przebije :-):-) Jestem pierwsza :-D:-D :-D
Madziu Kapcerek przeuroczy, śliczny chłopczyk i już jaki duży.
Ren ja również cichutko gratuluję :-):-) Super !!
Maggie - dużo zdrówka życzę, kiepsko by było jakby Cię teraz choróbsko dopadło :-(

Ale mi weekend szybko zleciał, nawet nie wiem kiedy i tak go przebimbałam, że szok.
Mój słodziak w brzuszku tak kopał przez noce, że spać nie mogłam, co chwile go czułam. Ostatnio miał coś leniwe dni, a teraz pewnie nadrabia :-):-D:-D

Spokojnej nocki dziewczynki i do dzisiaj:-):-)

Hejka!!:-D
U mnie tez mroźnie, brrrr:szok:
Ja juz po sniadanku. Mały kopie jak szalony, tzn juz nie kopie a wypycha się bo miejsca malo;-) Zrobiły mi się rozstępy przy pępku z prawej strony:szok: A tak się chwialilam, że nie mam:-D No ale.. moze znikna po porodzie..?:sorry2:

Cześć dziewczynki chciałam się zameldować, że żyję ale miałam kilka ciężkich dni za sobą dlatego mnie nie było. Nie dam rady nadrobić wszystkiego ale pobieżnie przejrzałam coś się u Was działo.
Patrysiu Alanek śliczniutki:-D
Agniesiak gratulacje syneczka.
Oluś widzę, że @ przylazła:wściekła/y:
Madziu dziękuję za pamięć to na prawdę miłe:tak:
Kinia trzymam kciuki za II kreseczki:tak:
Pozdrowionka dla wszystkich

Hej,

Dzięki Kochane

Kinia i jak testowałaś?

Ren - powtórzyłaś teścik?

Madziu - Kacperek super jak zawsze. Co tam z hippem?

Hej Kasiu - fajnie że sie odezwałaś

Agniesiak - smaruj sie kremikiem. Ja moge polecić Fissan - nie mam nawet sztuki rozstęu

Kasiulek - Słonce, gdzież Ty się podziewasz???

Paula - jak Młody?

A ja mam masakry ciąg dalszy. Wody w kuchni nadal brak, nawet prania wstawić nie można bo pralka w kuchni. Ogrzewanie raz chodzi raz nie. A na bioderka nie pojechaliśmy. Samochód nie odpalił. Mały mi wymiotuje. Raz w nocy tym co zjadł a potem rano zwymiotował to co miał w brzuszku. Normalnie czekam co teraz sie złego stanie :-(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki chciałam się zameldować, że żyję ale miałam kilka ciężkich dni za sobą dlatego mnie nie było. Nie dam rady nadrobić wszystkiego ale pobieżnie przejrzałam coś się u Was działo.
Patrysiu Alanek śliczniutki:-D
Agniesiak gratulacje syneczka.
Oluś widzę, że @ przylazła:wściekła/y:
Madziu dziękuję za pamięć to na prawdę miłe:tak:
Kinia trzymam kciuki za II kreseczki:tak:
Pozdrowionka dla wszystkich
Kasiu nie ma za co:-)
Hej,

Dzięki Kochane

Kinia i jak testowałaś?

Ren - powtórzyłaś teścik?

Madziu - Kacperek super jak zawsze. Co tam z hippem?

Hej Kasiu - fajnie że sie odezwałaś

Agniesiak - smaruj sie kremikiem. Ja moge polecić Fissan - nie mam nawet sztuki rozstęu

Kasiulek - Słonce, gdzież Ty się podziewasz???

Paula - jak Młody?

A ja mam masakry ciąg dalszy. Wody w kuchni nadal brak, nawet prania wstawić nie można bo pralka w kuchni. Ogrzewanie raz chodzi raz nie. A na bioderka nie pojechaliśmy. Samochód nie odpalił. Mały mi wymiotuje. Raz w nocy tym co zjadł a potem rano zwymiotował to co miał w brzuszku. Normalnie czekam co teraz sie złego stanie :-(
Maggie Słońce ale masz ciężko,tylko prosze mi tu nie czekać co sie jeszcze złego stanie bo nic sie nie stanie.Zaraz dostaniesz po tyłku jak będziesz tak myśleć
Kurcze współczuje z tą wodą i ogrzewaniem masakra:-(
A z hippem zaraz sprawdzam czy coś tam zrobili już czy nie

Czemu Igorek tak wymiotuje,może sie za dużo najada czy co,sama nie wiem:-(

Właśnie Ksiulek co z tobą,gdzie jesteś?

reklama
Witam sie i ja:)

Maggie wspolczuje Ci bardzo!,odganiaj mysli,ze sie cos stanie,bo tak jak Madzia napisala po tylku dostaniesz
agniesiak gratuluje chlopaka:)!
Ren powtorzylas tescik:)
Kinga trzymam kciuki daj znac co i jak:)
no wlasnie tez pisalam do Kasiulki na PW i sie nie odzywa:( ciekawe co u niej

Do góry