reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ren Ty już wiesz.... :)

u mnie nadal cisza ale troche mnie podbrzusze czasami boli i nie wiem czy nospa mi nie zaszkodzi?
jak tak dalej bedzie to jutro już zrobię test.

milej niedzieli :happy2:
No wiesz to dopiero cien byl :blink: ale podbrzusze mnie pobolewalo od terminu @ wiec moze i u Ciebie podobnie ;-) a 3 dni przed terminem @ to jakby jajniki kluly:confused:
testuj koniecznie skoro miewasz regularne cykle :tak: powodzenia;-)

Niunia oj nei mam pojecia gdzie mozna kupic

reklama
Kinga mnei tez z wieczora pobolewalo jak na @ tylko ciut slabiej i teraz tez troszke dokucza i plamienia mialam i juz bylam nastawiona na @ a tu jednak jest szansa na cud:sorry2:

ehhh to bedzie niewyspany weekend :dry: zasnelam kolo polnocy bo temperatura sie zwiekszyla i starsznie sie pocilam przez co nei moglam zasnac, a rano juz od 4 nei spie przez pecherz :dry: bo nie ma @ wiec chcielismy testowac i juz musialam wstac:dry:
ale za to jest jakas szansa :sorry2: bo wyszedl cien kreseczki drugiej:zawstydzona/y:
milej neidzieli zycze:-)
REN cichutko Ci juz gratuluje:) i trzymam kciuki zeby z cienia zrobila sie duza gruba krecha:)
NIUNIA nie mam pojecia dzie mozna kupic te pieski
KINIA trzymam kciuki i daj znac jak bedzie wiedziec:)

Milego dnia dziewczyny:)

Kinga mnei tez z wieczora pobolewalo jak na @ tylko ciut slabiej i teraz tez troszke dokucza i plamienia mialam i juz bylam nastawiona na @ a tu jednak jest szansa na cud:sorry2:
no własnie ten ból niby taki @ ale inny... nie wiem czy nospe można brac w naszym przypadku?
Ja plamienia miałam w ciąży z synkiem...
Ciesze się że masz dużą szansę na dzidzię! :)
mam nadzieję że me to... :sorry2:

REN cichutko Ci juz gratuluje:) i trzymam kciuki zeby z cienia zrobila sie duza gruba krecha:)
NIUNIA nie mam pojecia dzie mozna kupic te pieski
KINIA trzymam kciuki i daj znac jak bedzie wiedziec:)

Milego dnia dziewczyny:)
nei dziekuje narazie ;-) rowneiz milej neidzieli zycze:-)
no własnie ten ból niby taki @ ale inny... nie wiem czy nospe można brac w naszym przypadku?
Ja plamienia miałam w ciąży z synkiem...
Ciesze się że masz dużą szansę na dzidzię! :)
mam nadzieję że me to... :sorry2:
no ja tez inaczej ten bol odczuwalam ale stwierdzilam ze wymyslam sobie i nastawilam sie na @ oby i u Ciebie to nei bylo na @
ja tam nic nei bralam aby nei zaszkodzic, choc niby nospa rozkurczowa wiec moze nei zaszkodzi, niby czasem w ciazy lekarz przepisze na jakies dolegliwosci ale ja tam sie nei znam i wole przeczekac
dziekuje za wiare :-) oby i u Ciebie byla wielka szansa

Kina nospe mozesz spokojnie wziasc,ja tez bralam na poczatku bo tez tak jak was pobolewalo mnie podbrzusze tylko,ze tak inaczej:) i sie okazalo ze Oliwier juz siedzi w brzuszku czego wam zycze:)

ehhh to bedzie niewyspany weekend :dry: zasnelam kolo polnocy bo temperatura sie zwiekszyla i starsznie sie pocilam przez co nei moglam zasnac, a rano juz od 4 nei spie przez pecherz :dry: bo nie ma @ wiec chcielismy testowac i juz musialam wstac:dry:
ale za to jest jakas szansa :sorry2: bo wyszedl cien kreseczki drugiej:zawstydzona/y:
milej neidzieli zycze:-)
Kochana ja Ci gratuluje tak cichusio;-) Za 2 dni będzie piękna ciemna druga krecha:tak:
Ren Ty już wiesz.... :)

u mnie nadal cisza ale troche mnie podbrzusze czasami boli i nie wiem czy nospa mi nie zaszkodzi?
jak tak dalej bedzie to jutro już zrobię test.

milej niedzieli :happy2:
Trzymam kciuki nadal:-)
Dzień dobry laseczki
Gdzie można kupić pieska z kiwającą głową do samochodu, poza allegro?
Ja nie mam pojęcia

A tak w ogóle to cześć dziewczynki

reklama
Kochana ja Ci gratuluje tak cichusio;-) Za 2 dni będzie piękna ciemna druga krecha:tak:

Trzymam kciuki nadal:-)

Ja nie mam pojęcia

A tak w ogóle to cześć dziewczynki
czesc Madzia narazie nei dziekuje ale milo ;-)
oby w nastepnym cyklu udalo sie Mmm i Oli :tak:
a jak tam odwiedzinki u rodzicow? wracacie popoludniu czy wieczorem?

narazie uciekam cos zjesc

Do góry