reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
dziękuję wam kochaniutkie:)
Ja byłam dziś na betce z rana, jutro wyniki mam odebrać dopiero:dry:
sikańca też robiłam jak wróciłam i jest wielki bladzioch.
Nie wiem co mysleć, czekam spokojnie do jutra az sie wyjasni.
Buziaki!

Z M się zastanawiamy gdzie młody swoje baterie ładuje:-D
:-D:-D
Buziaki!
To czekamy na betke
Kinga co to znaczy,że robiłaś sikańca i jest wielki bladzioch? Test tak?

WITAM:-)
Jeju ile załatwiania do spraw z Alankiem i becikowym o jaaa M tylko jeździ od Kościerzyny do Żukowa czyli 40 km w jedną strone masakra:baffled:

A ja byłam na ściągnięciu dzisiaj szwów i kurcze bolało:baffled:ale jak teraz fajniutko się siada czy chodzi nic nie ciągnie czy haczy(podpaska lubiła się z szwami):tak:
@ nadal brak co mnie bardzo cieszy.... ;)

dziekuje za kciuki ;-)
czekam na wynik i kciuki aby pokazał fasolke:tak:
Dzisiaj raz taki raz taki

A wiecie że Kacperek w tym konkursie co mam na drzewko jest na 6 miejscu:-):-)
suuuper:-)
ehhh to bedzie niewyspany weekend :dry: zasnelam kolo polnocy bo temperatura sie zwiekszyla i starsznie sie pocilam przez co nei moglam zasnac, a rano juz od 4 nei spie przez pecherz :dry: bo nie ma @ wiec chcielismy testowac i juz musialam wstac:dry:
ale za to jest jakas szansa :sorry2: bo wyszedl cien kreseczki drugiej:zawstydzona/y:
milej neidzieli zycze:-)
po ciuchutki gratuluje:tak:
A to mój mały dzisiaj ;-)
słodziaczek:-)

Dziękuje kobitki za miłe słowa jeszcze pare fotek Alusia:-)

Buziaki!

No to kciuki trzymamy cały czas. Oby to była fasoleczka. :-)

Kasiu nie ma za co:-)

Maggie Słońce ale masz ciężko,tylko prosze mi tu nie czekać co sie jeszcze złego stanie bo nic sie nie stanie.Zaraz dostaniesz po tyłku jak będziesz tak myśleć
Kurcze współczuje z tą wodą i ogrzewaniem masakra:-(
A z hippem zaraz sprawdzam czy coś tam zrobili już czy nie

Czemu Igorek tak wymiotuje,może sie za dużo najada czy co,sama nie wiem:-(

Właśnie Ksiulek co z tobą,gdzie jesteś?

Madziu nie wiem czemu on tak wymiotuje. Ale mam podejrzenie że to przez Infacol. Przestałam mu dawać i narazie nie zwymiotował.

Witam sie i ja:)

Maggie wspolczuje Ci bardzo!,odganiaj mysli,ze sie cos stanie,bo tak jak Madzia napisala po tylku dostaniesz

Hej

maggie współczuje :-(
A Młody kaszel ma okropny ale energii na urwisowanie mu nie brakuje ;-)
Madziu Kacperek ale słodziak i powiem Ci, że on rośnie w oczach
Dzięki Dziewczynki.
Ale Ci sie urwis trafił. :-D

reklama
Do góry