reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
oj dlugo pospal hehe
a u nie tak sobie bo dalej taka neimrawa jestem choc juz lepiej niz rano bylo
moze do jutra przejdzie to pseudo chorobsko
@ dalej brak a Mmm mocno kibicuje zeby nei bylo @

ehhh to bedzie niewyspany weekend :dry: zasnelam kolo polnocy bo temperatura sie zwiekszyla i starsznie sie pocilam przez co nei moglam zasnac, a rano juz od 4 nei spie przez pecherz :dry: bo nie ma @ wiec chcielismy testowac i juz musialam wstac:dry:
ale za to jest jakas szansa :sorry2: bo wyszedl cien kreseczki drugiej:zawstydzona/y:
milej neidzieli zycze:-)

Ren Ty już wiesz.... :)

u mnie nadal cisza ale troche mnie podbrzusze czasami boli i nie wiem czy nospa mi nie zaszkodzi?
jak tak dalej bedzie to jutro już zrobię test.

milej niedzieli :happy2:

reklama
Do góry