reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ren zdrówka!
Madzia udanego wypadu! :)

Witam się
U mnie poimprezowo. Wczoraj sobie podrinkowałam wieczorem byliśmy ze znajomymi:) bardzo fajnie było.
@ brak.
dziś 30d.c. a zawsze miałam 29! wiec nie wiem, ale może znowu mi organizm świruje i cykl się wydłuża!!:dry: oby nie:-(

Olka przykro mi :(((((

pozdrawiam was

reklama
DZIEŃ DOBRY:biggrin2:
No teraz lepiej juz nadrabiam powoli:-p
Synek śpi a Dominiś się bawi posprzątane pomyte a obiadek już M rano zrobił:biggrin2:tak więc zasiadam na chwilke bo pewnie Alanek się juz będzie budził;-)

fajnei ze juz jestescie w domku, i ze polozna taka fajna sie trafila :-)
Alanek sliczniutki :tak: dzielna jestes neisamowicie:-)
dziękuje:-)
Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!:-D:-D Sama widziałam klejnoty:cool2::-D WIęc tak jak przypuszczaliśmy:tak: Imię: Tomasz Jan:tak::-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię:baffled:# godziny autobusem w jedną stronę..:baffled:Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że:szok: ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-):happy2::happy2:
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśy:tak: Ale skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..:sorry2:

Patrysia jeszcze raz gratulacje!!:tak::-)
GRATULUJE SYNKA!!!!:-Ddziękuje:-)
Ale tu znowu cichutko i puściutko :-:)-(
Patrysia, nie chcę się powtarzać, ale nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę, że już jesteś po :-):tak:. Tzn. synuś niech sobie jeszcze siedzi w brzuszku i dojrzewa, ale ja już bym chciała mieć za sobą te bóle i stresy :szok:
Jeszcze raz gratuluję :-) Alanek jest śliczny :-):-)

.

Patrysiu mega gratulacje :-) Alaek piękniusi. Samych przystojniaków mamy na BB. :tak:

Olu :-:)-(
dziękuje kobitki:-)
czesc Wam ale sie zle czuje :dry: cos kocurek nie chce mi chorobska wyciagnac
niby temperatura w normie ale glowa i gardlo boli :-( moze uda mi sie wylezec dzis to i przejdzie do jutra
zycze milej soboty:-)
oj oj zdrówka jak najwiecej:tak:
A tak w ogóle to cześć dziewczynki
Ja miałam pobudke po 7:-) Szykujemy sie i jedziemy do moich rodziców
Miłej soboty
milych odwiedzinek:-)

Cześć dziewczyny

Patrysiu ogromne gratulacje Alanek jest sliczny:tak::tak::tak:

Agniesiu gratuluje synka
Kinga oby się @ nie zjawiła

Olu przytulam :-( moja @ sie wczoraj zwinęła więc można rozpocząć staranka;-)
Ren zdróweczka życzę
Mój diabełek tez się rozchorował i znowu na antybiotyku:-(

Patrysia dziekuje bardzo :-) zycze duzo odpoczynku i spokoju ;-)

Paulina Tobie rowniez dziekuje i zycze zdrowka dla "Diabelka" ;-) oraz owocnych staranek ;-)

Nastka oby nie przyszla @, moze masz dluzszy cykl wiec test jeszcze nei wychodzi

a ja dalej czekam co to bedzie, czy przyjdzie @ czy nie
i wciaz neiciekawie sie czuje ale mysle ze jest ciut lepiej niz rano :-D

Ren zdrówka!
Madzia udanego wypadu! :)

Witam się
U mnie poimprezowo. Wczoraj sobie podrinkowałam wieczorem byliśmy ze znajomymi:) bardzo fajnie było.
@ brak.
dziś 30d.c. a zawsze miałam 29! wiec nie wiem, ale może znowu mi organizm świruje i cykl się wydłuża!!:dry: oby nie:-(

Olka przykro mi :(((((

pozdrawiam was
Dziękuje:-)
DZIEŃ DOBRY:biggrin2:
No teraz lepiej juz nadrabiam powoli:-p
Synek śpi a Dominiś się bawi posprzątane pomyte a obiadek już M rano zrobił:biggrin2:tak więc zasiadam na chwilke bo pewnie Alanek się juz będzie budził;-)

dziękuje:-)

GRATULUJE SYNKA!!!!:-Ddziękuje:-)

dziękuje kobitki:-)

oj oj zdrówka jak najwiecej:tak:

milych odwiedzinek:-)
Dziękuje:tak:

reklama
Do góry