reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ren weź jakieś witaminki że Cie coś nie wzieło:tak:
dzieki Madzia cos pomysle na wieczor :)

Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!:-D:-D Sama widziałam klejnoty:cool2::-D WIęc tak jak przypuszczaliśmy:tak: Imię: Tomasz Jan:tak::-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię:baffled:# godziny autobusem w jedną stronę..:baffled:Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że:szok: ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-):happy2::happy2:
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśy:tak: Ale skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..:sorry2:

Patrysia jeszcze raz gratulacje!!:tak::-)
Gratulacje!!!!!!!!:-D

reklama
Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!:-D:-D Sama widziałam klejnoty:cool2::-D WIęc tak jak przypuszczaliśmy:tak: Imię: Tomasz Jan:tak::-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię:baffled:# godziny autobusem w jedną stronę..:baffled:Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że:szok: ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-):happy2::happy2:
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśy:tak: Ale skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..:sorry2:

Patrysia jeszcze raz gratulacje!!:tak::-)

Super gratulujeeee :tak::tak:
Same chłopaczki:-)

Ale tu znowu cichutko i puściutko :-:)-(
Patrysia, nie chcę się powtarzać, ale nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę, że już jesteś po :-):tak:. Tzn. synuś niech sobie jeszcze siedzi w brzuszku i dojrzewa, ale ja już bym chciała mieć za sobą te bóle i stresy :szok:
Jeszcze raz gratuluję :-) Alanek jest śliczny :-):-)

Ola - przykro mi, ale mimo wszystko włączaj luz na wakacjach, to najlepszy środek na ciążę :-) (o ile oczywiście nie ma innych problemów, które trzeba leczyć). Ale miejmy nadzieję, że się uda :-).

Ren - trzymaj się cieplutko i nie daj się chorobie. Pogoda teraz sprzyja przeziębieniom. Gorąca herbatka i odpoczywaj :-)

Agniesiak - gratuluję synka :-) Rzeczywiście same chłopy :-):-) Suuuper !!!

A ja dostałam dzisiaj getry ciążowe co zamawiałam z allegro i są super :-) Jestem bardzo zadowolona z nich :-):-D
Uciekam na razie bo przyszli rodzice. Zajrzę wieczorkiem :-) Buźka.

Ostatnia edycja:
Dzieki Agapas :)
bede sie wzmacniac zeby sie nei dac przeziebieniu ;)
fajnie ze getry ciazowe dobre przyszly :)

uciekam odpoczac i sie wygrzac zeby nie zachorowac
moze kocurek mi wygrzeje chorobsko :D papa milej soboty

Jestem.
Po pracy zjedliśmy zupkę, później mojego wzięło na hamburgery i teraz smacznie śpi. Zbiera siły na jutrzejszy dzień. Mam w zanadrzu na weekend dwa plany:
-wyjazd do mamy (nie byłam u niej od października)
-wyjazd w góry na narty (nigdy nie byliśmy razem z M w górach)

Tutaj na południowy zachód mamy w jedną stronę jakieś 170 kilometrów, więc nie jest tak daleko ale jest taki duży mróz, że jakoś mi się odechciewa.
Może poczekam aż miną te mrozy

reklama
Do góry