reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ja na razie zamówiłam z neta getry ciążowe, czekam na przesyłkę :-) mam nadzieję, że będą pasowały. Mało ciuchów zamawiałam z neta. Więcej z Quelle, ale tam już miałam obcykane rozmiary :tak:.
Acha,ja to przeważnie tuniki w ciąży też zamówiłam dwie
A na Quelle nigdy nie zamawiałam

Getry pewnie będą dobre

Acha,ja to przeważnie tuniki w ciąży też zamówiłam dwie
A na Quelle nigdy nie zamawiałam

Getry pewnie będą dobre

:-) mam nadzieję, bo chociaż to ze sklepu to zwracać ich raczej nie będę bo koszty przesyłki są prawie takie jak cena tych getrów :-D:-D nie opłaca się...

A w Quelle mieli całkiem fajne rzeczy i dobre gatunkowo. Ja z mężem przynajmniej trafialiśmy dobrze i zawsze byliśmy zadowoleni :tak:.

:-) mam nadzieję, bo chociaż to ze sklepu to zwracać ich raczej nie będę bo koszty przesyłki są prawie takie jak cena tych getrów :-D:-D nie opłaca się...

A w Quelle mieli całkiem fajne rzeczy i dobre gatunkowo. Ja z mężem przynajmniej trafialiśmy dobrze i zawsze byliśmy zadowoleni :tak:.
A widzisz no to super,ja słyszałam kiedyś o Quelle właśnie dobre rzeczy:-)

Agapasku ja uciekam spać z moim Bąbelkiem:tak:
Miłych snów kochana:-)

Dzien Dobry

Jestem pierwsza dzisiaj :)

Wczoraj mialam jednak troche plamienia tzn na papierze ale w srodku jak glebiej sprawdzilam (sorki za szczegol) no i sie podlamalam troche, moj poszedl na nocke a ja znowu wylam jak glupia, potem jakos szybko mi przeszlo- cos mi pada na mozg znowu.
Tyle czasu nie myslalam, tylko pozytywnie ale jak zwykle gdy juz blizej do @ to mnie jednak zlapal dol.
Dzisiaj wychodze na urodziny z kumpela z pracy a jutro wpada ona z chlopakiem do nas- takze weekend zapowiada sie fajnie, ale i tak cos tak w glowie mi sie tla niedobre mysli... hmm...

Cześć Dziewczynki,

miłego dnia

U mnie ziiiiiiiimno ale słoneczko świeci.:-)

Justyś - napisałam Ci na pw. Jakby coś było niejasne to daj znać. :tak:

Ola po tyłku dostaniesz - co to za myśli? Nie wolno tak

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki,

miłego dnia

U mnie ziiiiiiiimno ale słoneczko świeci.:-)

Justyś - napisałam Ci na pw. Jakby coś było niejasne to daj znać. :tak:

Ola po tyłku dostaniesz - co to za myśli? Nie wolno tak

A widzisz- chyba mi sie rozkreca juz @ bo wczesniej mialam tylko w srodku lekko na czerwono a teraz juz mam na papierze po podtarciu- jak to sie rozkreci to sie wk..wie

Do góry