reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej dziewczynki :-) Kilka dni nie zaglądałam i tyle naskrobałyście, że szok :tak::-)
Zdążyłam się cofnąć kilka kart a to dopiero wczorajszy dzień...:-)

Patrysiu, ogromne gratulacje. Cieszę się, że już masz synka u boku :-):-) Dużo zdrówka dla maluszka i mamusi :-):-) A teraz wracaj do nas szybko i opowiadaj... hihi

Nie zaglądałam przez kilka dni bo zakuwałam...Ale już prawie po sesji... ufff.... mogę odetchnąć... jeszcze tylko jeden egzamin w lutym i juuuuż :-):-)

Pozdrowionka :-D
Agapasku właśnie sie dzisiaj zastanawiałam co u Ciebie:-)

reklama
Agapasku właśnie sie dzisiaj zastanawiałam co u Ciebie:-)

:-):-) Dzięki Madziu :-) A ja się tylko uczyłam i uczyłam ... i tez o Was myślałam :) tylko, że ciągle brakowało mi czasu na kompa...
Malutki kopie coraz mocniej... cudo moje małe :)) Tylko, że coraz gorzej w nocy śpię, staram się na bokach ale drętwieją mi i w sumie to się nie wysypiam... ale tak to wszystko u nas ok ;))

Ostatnia edycja:
Hejka!
Cały dzięn nie pisałam i widzę, że cięzko mi nadrobic, eh..
Wiecie co... wczoraj wysłałam 3 smsy na jakiś konkurs w tvp1 by mercedesa wygrac... i dzis przed chwilką dzwoni do mnie babka i mówi... że dziś losowanie i ble, ble ble... nie słuchałam jej jak usłyszałam, że z tvp1 dzwoni:-D i że szczegóły dostanę na kom.. kolezanka sie śmieje, że ja cholerne szczeście mam bo z milionerów tez do mnie dzwonili, tylko sie nie zakwalifikowałam:baffled::-D
Może mi sie uda tego merca wygrac:cool2: Trzzymajcie kciuki!!:-D

Hejka!
Cały dzięn nie pisałam i widzę, że cięzko mi nadrobic, eh..
Wiecie co... wczoraj wysłałam 3 smsy na jakiś konkurs w tvp1 by mercedesa wygrac... i dzis przed chwilką dzwoni do mnie babka i mówi... że dziś losowanie i ble, ble ble... nie słuchałam jej jak usłyszałam, że z tvp1 dzwoni:-D i że szczegóły dostanę na kom.. kolezanka sie śmieje, że ja cholerne szczeście mam bo z milionerów tez do mnie dzwonili, tylko sie nie zakwalifikowałam:baffled::-D
Może mi sie uda tego merca wygrac:cool2: Trzzymajcie kciuki!!:-D
No to suuper:-D
Trzymamy kciuki

Przyszły Ci kosmetyki? Mi nie:-( Ale jutro albo pojutrze kurier ma mi przywieźć sukienke,mam nadzieje że będzie dobra:tak:

reklama
Hehe, pewnie do kazdego dzwonią i informuja o losowaniu;-)
A mi dziś przyszły kosmetkyki:) Są boskie:) i ta paleta cieni jaka spora:tak:

Agniesiu to trzymam też kciuki. Moja mama też wysłała tego sms-a i przysłali jej info żeby wysłała jeszcze jednego bo ten pierwszy to kwalifikuje ją do wzięcia udziału w grze o laptopa, drugi pewnie będzie o kasę i a trzeci dopiero o merca :-) I już sobie podarowała :-D:tak::-D

Ale trzymam kciuki za Ciebie, może to Ty będziesz tą szczęściarą :-):-)

Do góry