reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witajcie Dziewuszki:-D

Dziewczynki wiadomość od Patrysi:Będe rodzić sn,jestem podłączona mam już 2 cm rozwarcia,boje sie ale musi się udać
Dziewczynki mam wiadomość od Patrysi:
Urodziłam sn synka o 14:10, waży 3220 i 52 cm:-)
Ciężko było,ale warto:-)

Patrysiu ogromne gratulacje:-D ale super, że Alan już po tej stronie brzuszka:-) hehe i urodził się w dzień urodzin mojego Mężusia -> superaśnie:happy2:

Chyba czas zacząć robić dziewczynki moje drogie. :-D Wszystkie rodzą chłopaków. Madzias, Maggie, Aguniak, Patrysia, a za chwilę Justyś i Aga. Na dodatek Paula i Kinga też mają synków. AAAAAA! I jeszcze Kroptusia! :-D:-D:-D

Kasiulek ja też będę miała synusia:cool2:

U nas wszystko w porządeczku:-D godzina zero zbliża się wielkimi krokami:-)
torba jeszcze nie spakowana, bo jutro musimy jechać po resztę potrzebnych rzeczy:-D dziś wybieramy się na urodzinki do prezesa Mężusia, a teraz się obijam:-)

Buziaczki:-D
jak tam dzisiejsze samopoczucia???:confused::happy2:

Witajcie Dziewuszki:-D

Patrysiu ogromne gratulacje:-D ale super, że Alan już po tej stronie brzuszka:-) hehe i urodził się w dzień urodzin mojego Mężusia -> superaśnie:happy2:

Kasiulek ja też będę miała synusia:cool2:

U nas wszystko w porządeczku:-D godzina zero zbliża się wielkimi krokami:-)
torba jeszcze nie spakowana, bo jutro musimy jechać po resztę potrzebnych rzeczy:-D dziś wybieramy się na urodzinki do prezesa Mężusia, a teraz się obijam:-)

Buziaczki:-D
jak tam dzisiejsze samopoczucia???:confused::happy2:
Cześć kochana
Fajnie ,że sie odzywasz. Super masz brzuszek, na awatarku:-)
Spóźnione życzenia dla mężusia:-)

Ostatnia edycja:
Heej:-) Co tam u Ciebie?

Wrocilam z pracy, pilnuje zuru na gazie, tzn sobie juz nalalam a moj pojechal po skierowanie na jego badanie- ciekawa jestem kiedy mu powie ze ma przyjechac. Potem mam studia i jutro tez wieczorem.

Wogole to jaka niekulturalna jestem:

Gratulacje dla Partysi i Alanka :-):-):-):-):-)

Kasiu K- absolutnie mnie nie urazilas. Znalazlam sposob na niego- pocwiczylam na Wii Fit w bluzce-bokserce bez stanika :-D podzialalo :-D

Kasiulku- wiesz ze ja trzymam kciuki

U mnie nie wiem co sie dzieje, bo kit wie jaki dlugi bedzie ten cykl, wiec czekam sobie cierpliwie i staramy sie czesto gesto :-D

Wrocilam z pracy, pilnuje zuru na gazie, tzn sobie juz nalalam a moj pojechal po skierowanie na jego badanie- ciekawa jestem kiedy mu powie ze ma przyjechac. Potem mam studia i jutro tez wieczorem.

Wogole to jaka niekulturalna jestem:

Gratulacje dla Partysi i Alanka :-):-):-):-):-)

Kasiu K- absolutnie mnie nie urazilas. Znalazlam sposob na niego- pocwiczylam na Wii Fit w bluzce-bokserce bez stanika :-D podzialalo :-D

Kasiulku- wiesz ze ja trzymam kciuki

U mnie nie wiem co sie dzieje, bo kit wie jaki dlugi bedzie ten cykl, wiec czekam sobie cierpliwie i staramy sie czesto gesto :-D
Dobry sposób,udana jesteś:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki :-) Kilka dni nie zaglądałam i tyle naskrobałyście, że szok :tak::-)
Zdążyłam się cofnąć kilka kart a to dopiero wczorajszy dzień...:-)

Patrysiu, ogromne gratulacje. Cieszę się, że już masz synka u boku :-):-) Dużo zdrówka dla maluszka i mamusi :-):-) A teraz wracaj do nas szybko i opowiadaj... hihi

Nie zaglądałam przez kilka dni bo zakuwałam...Ale już prawie po sesji... ufff.... mogę odetchnąć... jeszcze tylko jeden egzamin w lutym i juuuuż :-):-)

Pozdrowionka :-D

Do góry