reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madziu - chyba Cie zimowa depresja dopada jak weny nie masz.

Justyś - podeślij mi adres na PW, chyba że zamieszczałaś na zamkniętym. Może w poniedziałek sie uda wysłać detektor bo Aguniak jest u rodziców a detektor w domu.

Madziu - chyba Cie zimowa depresja dopada jak weny nie masz.

Justyś - podeślij mi adres na PW, chyba że zamieszczałaś na zamkniętym. Może w poniedziałek sie uda wysłać detektor bo Aguniak jest u rodziców a detektor w domu.
Ach nie wiem
Jeszcze mi sie sygnaturka co chwile psuje:wściekła/y:

Eh... ja też za bardzo weny nie mam.. może na allegro poszperam za jakimś pudrem czy czymś:-p Jakąś ochote na kupowanie kosmetyków mnie naszło:-D Może jakąś mascarę bo mi ta juz na nerwy działa:-D

ja to juz od trzech dni sie zabieram zeby zrobic sobie peeling i ciagle zero checi
zmykam teraz po obiedzie pozmywac,wczesniej mi sie nie chcialo:(

agniesiak a jak przygotowania masz juz wszystko?

Ok Maggie to napisze na Pw,dzieki:)
Ja tez tak Madziu mam chyba ta zima nas tak nastraja
:-:)-(
Eh... ja też za bardzo weny nie mam.. może na allegro poszperam za jakimś pudrem czy czymś:-p Jakąś ochote na kupowanie kosmetyków mnie naszło:-D Może jakąś mascarę bo mi ta juz na nerwy działa:-D
Ja też siedze na allegro
Wysłałam wczoraj karuzelke i czekam na komentarz i czekam na kupno dalej;-)
ja to juz od trzech dni sie zabieram zeby zrobic sobie peeling i ciagle zero checi
zmykam teraz po obiedzie pozmywac,wczesniej mi sie nie chcialo:(

agniesiak a jak przygotowania masz juz wszystko?
Ja sobie maseczke robie i zrobić nie moge
Nic mi sie nie chce

Ech marudy, marudy...

To ja też się może przyłącze. Mnie od wczoraj boli głowa. Wczoraj bolała z lewej a dziś z prawej strony. :-(

Ale nie daje się i już...

Chyba Babcia zostanie na troszke z Igorkiem bo musze do apteki podjechać i po jakiś mały prezencik z okazji miesiąca :-)

reklama
Ech marudy, marudy...

To ja też się może przyłącze. Mnie od wczoraj boli głowa. Wczoraj bolała z lewej a dziś z prawej strony. :-(

Ale nie daje się i już...

Chyba Babcia zostanie na troszke z Igorkiem bo musze do apteki podjechać i po jakiś mały prezencik z okazji miesiąca :-)
:-p:-p
Maggie brałaś tabletke? Weź po co sie męczyć
No jakiś prezencik sie należy;-)

Do góry